Вежди татуировка - видове, начини, снимки. въпроси и

Някои жени се гордеят с красивата естествена линия на веждите си, докато други трябва внимателно да се дрънчат, да завършат, да регулират дължината и ширината. За да се даде необходимата форма е възможно чрез алтернативен начин - временната татуировка, поставена със специална боя. Тази процедура е известна като татуиране на веждите и се счита за най-стабилния вид постоянен грим. Поради значителните предимства на нея предпочитат много жени. Красивото татуиране ви позволява да спестите време при нанасянето на ежедневния грим, освен това е по-стабилен от обикновения грим. Но не всяка жена решава да я изпълни, тъй като тъжният опит на някои познати дами може да се изплаши при липса на надеждна информация. Как да правим правилно татуиране на веждите, за да избегнем грешки? Какви противопоказания или нежелани реакции са възможни? Нека разгледаме всичко по-подробно.

Видове татуировка на веждите

Има два основни типа татуиране на веждите по задачите, пред които е изправен капитанът и как да се изпълняват. Това е меко перо и космат татуировка на веждите. Ако първото е повече или по-малко ясно, то последното е разделено и на два вида - европейски и източен. При източно изпълнение с различни интервали от време се изчертават косми от корен до върхове. Напоследък естествената форма на веждите е най-популярна, но "привличането" на веждите по този начин може да бъде само от висок клас специалисти. Косми с различни дължини се изпращат в различни посоки. Тази подредба е по-добра за жени от източния тип, с тъмна дебела коса. За подобряване на цвета е корекция. Според европейския метод космите се изтеглят на една и съща дължина, насочват ги нагоре и накланят на опашката. При правилно изпълнена европейска татуировка на веждите, интервалът от удари е почти същият, но след процедурата, около месец по-късно, е необходима корекция.

Боя за татуиране на вежди

Независимо от факта, че процедурата за татуиране е приравнена към постоянна грим, би било по-правилно да се нарече "полу-постоянен", тъй като нейната операция продължава само няколко години. Използваните бои не причиняват оцветяване на тъканите, но действат само върху кожата. Микроиплантите от естествен произход започват да избледняват след няколко години в резултат на регенерация на клетките и след това изчезват напълно. Необходимо е да знаете: татуировките и татуировките се различават един от друг. Не забравяйте да видите каква боя използва майстор, как татуировките са много по-евтини, и безскрупулни майстори могат да се възползват от това. Не се разрешавайте за "вечен" грим в името на икономиката. Ако вие или господарят, с вашето съгласие, решите да запазите бои, скоро можете да получите кафяви вежди, които след това могат да придобият зеленикав оттенък. Понякога боята се смесва, например, с червен оттенък за устни, татуиране с черно за стрелки и татуировки. Това не може да се направи категорично, в противен случай, в допълнение към неравномерния цвят, ще доведе и до различна структура на линиите, нарушение на размерите поради неравномерно промиване на боята.

Процедура за татуиране на веждите

Лицето трябва внимателно да се подготви - да се почисти козметиката и да се замърси с антибактериален сапун или друг асептик. След това идва най-важният етап - се избира формата на веждите. Съберете косата назад и отворете врата, пресметнете овалното лице. Обикновено майсторите татуировки на веждите са висококвалифицирани художници, които могат правилно да изберат формата и да се координират с клиента. Коригирайте формата преди да одобрите окончателната версия. Ако не можете да намерите общ език с майстора - по-добре е да не започнете процедурата, а да потърсите друг специалист.

Етапи на татуиране на веждите

Етап 1: - прилага се модел на неинтензивен цвят, постепенно се добавя тон, за да не се напълнят веждите; - кожата се дезинфекцира в местата за отрязване; - се нанася слой от крем за заздравяване на рани, предпазващ раните от получаване на прах.Етап 2:- корекция на веждите. Точната дълбочина на пункцията от първия път е почти невъзможна, поради различната структура на кожата, имунитет, метаболизъм. Татуировката се коригира, след като кората изчезне.

Татуиране на веждите: противопоказания

Преди процедурата винаги трябва да се консултирате с лекар. Основното противопоказание е лошо кръвосъсирване, както и захарен диабет. Не приемайте алкохол няколко дни преди и след процедурата, тъй като намалява кръвосъсирването. Обърнете внимание на употребата на лекарства - аналгетици, аспирин също намаляват кръвосъсирването. Също така, не планирайте това събитие за периода на менструация. Струва си да се обръща внимание на машините за татуировки - те трябва да бъдат с части за еднократна употреба за контакт с кожата. Капитанът трябва да отпечата иглата в присъствието на клиента. Друга "забранена" характеристика на тялото е склонността да се образуват келоидни белези. Ако белезите след всякакви драскотини са твърде забележими - на красивите "изкуствени" вежди имате и табута, ще трябва да потърсите други начини, например козметика. При неразумни действия са възможни усложнения - продължително излекуване на увредената област. В допълнение, следните болести служат като безусловно противопоказание: епилепсия, онкологични заболявания, психични разстройства.

Възможно ли е да премахнете татуировката?

Отговорът на този въпрос е доста положителен. Отстраняването се извършва с лазер, приблизително по същия начин, както при работа с татуировки, само с по-ниска мощност. При правилното разпределение на боите, пигментът се намира почти под повърхността на кожата и няколко процедури могат да я унищожат. Истинското обезцветяване ще бъде около 80%, но това е много висок резултат. Цялата цифра се премахва за 5 процедури. Лазерното отстраняване се извършва безболезнено, не оставя белези, кожата напълно се лекува в рамките на две седмици.

Татуировка за вежди - често срещани въпроси и отговори

1. Боли ли се татуировката на веждите? - Процедурата е анестезия по желание на клиента, голям брой анестетици, от които да избирате. Процедурата се извършва със специален апарат. Без анестезия тя ще бъде болезнена, но поносима. 2. Изключвам ли околните вежди с бръснач?- Не, те се коригират от майстора с пинсети и само когато растежът на косата не съвпада с новата линия. 3. Променя ли се растежа на косата след татуиране? - Не, не. Тъй като ефектът е само върху възбудения слой на кожата и епидермиса, луковиците на косата не се повредят, тъй като те са много по-дълбоки. Космите също нарастват. 4. Колко струва татуирането? - Времето се отразява на типа кожа, метаболизма в организма. Всяко от това се случва по различни начини, средно от 2 до 5 години. 5. Колко време след процедурата мога да си направя душ или да направя други водни процедури?- Не по-рано от два часа. Трябва да го направите внимателно в продължение на няколко дни, докато раната се затегне напълно. На татуирано място за известно време ще има тъмна кора, която не може да бъде изстъргана или откъснато. Изчезва след пълно изцеление. Можете леко да го изплакнете.6. Мога ли да правя слънчеви бани след татуиране на веждите?- Не, и това е много важно! Дотогава. Докато кора не пада, трябва да се въздържат от туризъм в сауната, солариума, на плажа или в басейна. 7. Колко дълго кората лекува и как да се грижи за нея?- Отнема от 4 до 10 дни за пълно изцеление, но почти не се забелязва на веждите. На мястото на татуирането трябва да приложите антисептичен и хидратиращ крем, например "спасител" или овлажнител "Nivea". Не нанасяйте върху крем или измиване на веждите.8. Колко дни може да има подуване?- Оток с тази процедура не се случва, само леко зачервяване, което след 2 часа вече преминава.9. Мога ли да направя татуировки за веждите (по-трайни)?- Специалистите не препоръчват това, което се потвърждава от многобройни прегледи: татуировката "вечна" става жълта с времето и поема неестествен зеленикав цвят. Вежди - това е най-творческата част от женската красота. Красиви вежди подчертават геометрията на лицето и отразяват индивидуалността. Бъдете оригинални и красиви!

Вежди татуировка снимка

Коментари

Goha 08/04/2016 Здравейте! Направих си татуировка на вежди преди една година (постоянно), а те ме накараха да почерня, но поисках по-лек ден. и сега бих искал да ги направя по-леки и дебели, но бих искал вече да правя космени фоликули. Бих искал да посъветвам СПЕЦИАЛИСТА, че аз да.Зуду реакция))))) Елена 07/07/1966 Zdrastvujte. Направена през май татуировка на вежди, похвали салон, даде 5 хиляди, заедно с кората изчезна цялата фигура, дойде в салона, за да разберат, skazli е необходимо да отидете за нов, веднага резултатът не се очаква. + корекцията е платена отново. Реших да намеря друг майстор и направих татуировка. Майсторът се похвали. И аз бях доволен от резултата още от самото начало. Но два месеца по-късно започнах да мина през светлината. Направих засенчване, сега искам да опитам татуировка за коса над върха. Кажи ми, моля те, още ли мога да спася веждите си? Възможно ли е подложката да се използва за засенчване на косата? Благодаря предварително за отговора. Nargiza 07/21/2016 Здравейте, Кърменето може да направи татуировка на веждите? вера 03.29.2016 pokadskazhite моля след колко дни можете да римейк татуировка на веждите ??? не направи татуировка и вежди криви и форми не е това, което исках ((((((((((((( специалист 01/28/2016 е трудно да се препоръча нещо от вашите думи и да се посъветва, трябва да видите веждите си), ако е в рамките на допустимото и може да бъде преработено, тогава можете да направите косми, но по-лекият лазер
Share:
Comments