С какво да се носят панталони? модни комбинации

Бордо цвят, като червено, винаги привлича вниманието. Трябва да обърнете внимание на това, особено от този сезон той е на върха на популярността. Бордо панталони, седнал добре на фигурата, ще се превърне в любим елемент в гардероба ви, ако вземете правилните неща за тях.

Моделите на тесен рязан са действителни, а също и изгорени панталони. Ако решите на панталоните толкова ярки цветове, други предмети трябва да бъдат избрани особено внимателно, за да не станете като клоун в колоритни дрехи. Не забравяйте за основното правило: не можете да използвате повече от три цвята в едно облекло.

Комбинацията от бургундски цвят

Комбинацията от бургундски цвят

Много момичета биха искали да попълнят домашната си колекция, но нямат представа какво да носят с панделка. В главата идва само класическа комбинация - с бяла и черна блуза или рокля, но това облекло може да изглежда скучно. Въпреки това, има голяма цветна палитра, която подчертава красотата на бургундския цвят.

С какво да се носят панталони? Какви цветове се комбинират с бордо?

Стилистите препоръчват използването на бежов, розов мръсен сянка, сив, лилав, лилав, каки, ​​синьо или тъмносиньо.

С какво да се носят кафяви панталони тесен рязане? За тях ще прилягат една черна или бежова просторна блуза, дънкова риза, черен блейзър, скъсен връх с отпечатъци в ленти или клетка. Допълнете изображението с обувки (лодки или балетни обувки) от стоманен цвят и ярка чанта, а успехът ще бъде осигурен.

1

Високо, тънко момиче се препоръчва да носи изпъкнали панталони. За тях можете да вземете обикновена рокля, блуза от шифон и късо яке. Дългата плетена жилетка изглежда добре с този продукт. Към изпънатата форма на панталоните идват обувки на плоска платформа.

Много жени предпочитат кожени изделия. Стилно ще изглежда комбинация от бордови кожени панталони, бял връх и кожено яке. Вместо яке можете да използвате сив пуловер. Завършете изображението на подходящи обувки, например маратонки в черен цвят на модерен клин. На рамото си виси сива чанта.

Панталони от бургундски цвят могат да бъдат комбинирани с туип топ и ярки аксесоари под цвета на останалата част от дрехите.

Ако искате панталоните да заемат водеща позиция в комплекта, тогава горната част (блуза или рокля) трябва да бъде избрана за неутрален или светъл тон. Другите елементи на гардероба също не трябва да съдържат крещящи отпечатъци или ярки цветове. Аксесоари трябва да са тихи тонове. Изберете например ярка блуза с малки копчета и бежови обувки с ярки панталони.

С какво да се носят панталони? Модни комбинации, снимка

С какво да носите панталони, снимка С какво да носите панталони, снимка С какво да носите панталони, снимка

С какво да носите панталони, снимка

С какво да носите панталони, снимка

С какво да носите панталони, снимка

С какво да носите панталони, снимка

С какво да носите панталони, снимка

С какво да носите панталони, снимка

С какво да носите панталони, снимка

Share:
Comments