Вежди татуировка: плюсове и минуси

Формата, дължината и дебелината на веждите не могат да се похвалят на всяка жена. Универсалните форми, които биха се погрижили за всичко, без изключение, не съществуват, но справедливия пол открил за себе си индивидуалния им идеал, който всеки ден трябва да бъде боядисан, коригиран, скучен в симетрични пропорции дължина и широчина. Съвременната козметология е осигурила процедура, която улеснява ежедневната работа за грижа за себе си. Това е татуировка на веждите, която е известна като постоянен вид постоянен грим.

Татуировката е подходяща за всички жени, които имат проблем с растежа на веждите, които имат твърде леки вежди или които искат да завладеят окончателно формуляра. С помощта на него можете да регулирате плътността или да направите елегантна извивка. Поддържа постоянен грим само 3 - 5 години. За разлика от татуировката, боята се инжектира в повърхностния слой на кожата, след което остава в нея не завинаги. След известно време, пигментните мастила ще преработят клетките на кожата и те напълно ще се разтварят.

Постоянното оформяне на веждите има значителни предимства:

 • Необходимостта от навлажняване на веждите ежедневно изчезва.
 • Татуирането не може да се измие с вода нито в дъжд, нито в банята, нито във ваната, нито във водата, а дори сълзите не го плашат.
 • Това е голям плюс за спортистите, които трябва ясно да нарисуват контура.
 • Това е възможност по всяко време на деня да изглежда добре поддържана без грим.
 • Те могат да коригират всякакви недостатъци на веждите: широчина, дебелина, цвят, форма и неравномерно местоположение.

В допълнение, има няколко типа татуировки за вежди: коса, вежда и 3D татуировка. Всяка жена може да избере за себе си по-подходящ метод за приложение.

Противопоказания, които трябва да се имат предвид:

 • Всяка форма на захарен диабет.
 • Проблеми с коагулацията на кръвта.
 • Онкологични заболявания.
 • Бременност и кърмене.
 • Възпаление и кожни заболявания в лицето.
 • Висока чувствителност към алергични реакции.
 • Период на менструация.

Преди самата процедура, бъдете подготвени за възможни последици. Много от тях се оплакват, че татуирането е безболезнено без използването на анестетици. Този нюанс може да бъде обсъден предварително с специалист. Ако искате да получите анестезия, ще трябва да платите 1000 рубли. Цената на процедурата е от 4 000 до 10 000 рубли, което не всеки може да си позволи.

Често жените са доволни, но понякога цветът на веждите след татуирането изглежда прекалено ярък или може би не харесва формата на дъгата. Това може да се дължи единствено на неопитен козметик или на неправилно подбрана клиника. В този случай специалният лазер ще ви помогне да се отървете от резултата.

Грижа за веждите след процедурата.

След извършване на татуиране има кора, което не може да бъде откъснато. Това може да доведе до пълна загуба на крайния резултат и до сериозно възпаление, белези или белези. Специалистът трябва да Ви посъветва за крем или мехлем, които сами трябва да се справят със зачервяване и вежди. Обикновено страничните ефекти се появяват в рамките на две седмици.

Share:
Comments