Как изглежда бременността?

Как изглежда бременността - според мечтата на Милър

Ако мечтата сънува бременна жена, това предвещава безопасна доставка и бързо възстановяване в бъдеще. Той мечтае за девици за девици и позор, и за всички други жени - за нещастен брак и грозно потомство.

Как изглежда бременността - според мечтата на Ванга

За омъжена жена такъв сън предсказва раждането на близнаци. Момичетата мечтаят за бременност на неверността на близкия човек, нечестността на мотивите му.

Как изглежда бременността - според сбирката на Фройд

Една жена в съня си е информирана, че в реалния живот тя скоро ще забременее. Също така се смята, че ако една жена мечтае, че чака дете, то всъщност тя скоро ще се запознае с човек, с когото връзката ще бъде по-продуктивна, отколкото с предишния любовник.

Ако бременността на даден мъж е мечтала, то показва, че иска дете от неговия партньор. Също така тази мечта, която мечтае за човек, може да се тълкува като предупреждение за неприятности в отношенията с по-слабия пол, които са възможни в близко бъдеще. Настоящият съюз може да бъде обект на някои нежелани последици.

Как изглежда бременността - според книгата за сънища на Нострадамус

Ако мечтаете, че сте бременна, тогава пред вас са загуби, а ако някой друг - ще бъдете помолени да заемате.

Как изглежда бременността - според мечтата на Лофа

Сънят за бременността може да бъде мечта за всеки човек. Като цяло представлява богатство, творчество или сексуална зрялост. Има обаче ситуации, при които индивидуалните мечти се нуждаят от специален подход.

Млада жена, която би искала да забременее, но не и скоро, тази мечта разказва за първичен преход към следващия етап на интроспекция.

Сексуално активните жени, които не планират да забременеят, това състояние в сън служи като естествен съпровод на менструалния цикъл. Сънят може да предизвика тревожност в духа на "внезапно", което изисква анализ и внимателен анализ.

Ако мъжът в съня Ви се вижда бременна, той служи само за отразяване на тревогите, свързани с личния живот: в момента способността за продължаване на пола и мъжествеността подлежи на съмнения от негова страна. В повечето случаи те са измъчвани от представители на силна половина от човечеството, които изглеждат сами в тази роля, не са толкова активни, колкото биха искали.

Когато една истинска бременност една жена има различни събития, от тъжно до доста забавно. Бременността сама по себе си е огромен източник на впечатления - от тревоги и преживявания до еуфория.

Как изглежда бременността - според мечтата на Цветков

Момичето е мечтано за такава измама, жената - радостта и гордостта, а човекът - изграждането на планове през идните дни. Ако сте видели бременна жена в сън, тогава тя може да говори за бъдещи проблеми.

Как изглежда бременността - според книгата за сънища на Хассе

Мечтата за бременност за млада жена пресъздава щастието в любовта, а старата - почти смърт.

Как изглежда бременността - според мечтата на Менеджети

Изглежда, че една приятелка е бременна - знак, че носите някого, най-вече по негативен начин. Този сън разказва за скрития ефект върху индивида на нещо извънземно или органично.

Как изглежда бременността - според мечтата на Лонго

Човек мечтае, че съпругата му е в позиция - много добра. Твоята нова идея не е толкова безнадеждна, както се мисли на пръв поглед и има чудесна перспектива. При желание и постоянство, успехът и добрият доход са гарантирани. Въпреки това, има малко яснота: ако съпругата е бременна в действителност, тогава сънят не може да бъде тълкуван по този начин. Ако мечтата е мечтала за жена, трябва да изчакате добавката в семейството. Младо момиче, той си спомня, че се е изправила в момичетата и че е време да осъществи пробуждането на инстинкта на майка си.

Коментари

Олга 11/03/2016 Сънувах, че моята бременна приятелка (която всъщност е била бременна) беше победена и аз се изправих за нея. Какво е това? Защо мечтаят 08.10.2016 За правилното тълкуване на тази мечта е по-добре да я разделите на две групи наведнъж, защото в съня бременност може да има едновременно "пряка" смисъл (т.е. по някакъв начин се пресичат с предмет на бременност и в реалния живот) и "преносим" (не е свързано с реалното бременността и потомство). Нека разгледаме по-подробно какво е бременността във всеки от тези случаи. В първия случай Prisno бременност може да означава: вътрешни преживявания, страхове, стремежи: Готови ли сте да потомство желание (или страх) забременеят; Предстоящи събития: Бременност, леко / тежко раждане, презареждане в семейството (вие или някой, който познавате), броят на децата в бъдеще; Характеристики на текущата бременност: полът на детето, текущото състояние на плода и др. (зависи от контекста на съня). Във втория случай, нови идеи, проекти, планове, планове, "родени" в главата ви; Предстоящи събития: щастие / скръб, печалба / загуба, щастлив / тъжна новина, клюки, срам, измама и препирни, бъдещите промени и т.н. Много книги за мечти притежават граници на ценностите в зависимост от това, кой мечтае за тази мечта. Но в този случай трябва първо да започнете от себе си, от вашето отношение към бременността. Задайте си един прост въпрос: "Какви чувства и мисли имам при думата бременност?". И въз основа на вашето отношение, дешифрирайте мечтата. суетен 10/07/2016 Кой тогава да повярва? Самира 09/09/2016 Аз наистина искам бебе. Бог да даде мечта да се сбъдне. виктория 09/09/2016 Е, кой да повярва? навсякъде интерпретацията е различна!
Share:
Comments