Цветова комбинация: черна

Черното е цвят, който не означава нищо друго освен липса на цвят. Той абсорбира всички други нюанси, без да ги освобождава от външния свят. Този цвят е много парадоксален: той се свързва с безкрайността, с жизненоважна женска сила, с мълчание. Той предизвиква чувство за сигурност, мистерия и утеха.

На практика целият свят възприема този цвят изключително негативно, защото е цветът на траур, смърт, скръб, смърт, неуспех, нещастие, депресия, депресия, завист, несигурност, зло, това е всичко лошо в света на човека.

Черното е изпълнено с мистерии и мистерии. От една страна, той привлича към себе си, но от друга - плаши във връзка с мистериозността си. Въпреки цялата противоречива природа на този цвят, той е много популярен в модния свят. Те са удавени от изключително ярки тонове, с помощта на които те дават на изображението строгост и ефективност. За да не ви затъмнява този цвят, трябва да се научите как да го комбинирате правилно. Ето защо е необходимо да се отговори на въпроса: какви цветове се комбинират с черно.

Какъв цвят съвпада с черно?

Този цвят е правилно наречен универсален. Тя може да изглежда много добре с всички други цветове! Какви цветове се смесват с него по най-добрия начин?

С черно, разбира се, добре съчетава червено. Черният и червеният ансамбъл е интригуващ и очарователен в същото време. Тази опция ще бъде подходяща в различни стилове, но най-вече е подходяща за тържествени събития. Ако планирате да станете страна на някакво тържествено събитие, заедно с монотонна черна рокля, можете да поставите червено яке или палто. Изображението ще бъде допълнено от черни или златни аксесоари.

комбинация от черно и червеноМного впечатляващо е комбинацията от розово и черно. Такъв дует ще отговаря на младите жени и момичета. Розовото яке и черна рокля ще направят прекрасен образ, който може да се използва за романтична среща и за разходки с приятели.

комбинация от черно и розово Синята-черна комбинация е друга ненадмината опция. Той изглежда приличен и освен това е идеален за бизнес срещи. Синият цвят е величествен. Той е най-добрият съюзник на черно. Тази комбинация ще бъде подходяща винаги и навсякъде.

комбинация от черно и синьо Намерението за гардероба на жената може да бъде комбинация от черно и бежово. Идеален за офис работници всеки ден. Ако бежовата рокля или връх украсяват с "злато", тогава можете да получите опция, подходяща за тържествени събития. Една направо бежова рокля с черна материя и прав съкратен палто бързо ще ви отведе до далечната шейсетте години.

комбинация от черно и бежово Много от тях са фенове на черно-жълти комбинации. Също популярни са оранжево-черни комбинации, зад които забавлението и радостта винаги са скрити.

комбинация от черно и жълто

комбинация от черно и оранжево Сега разбираме кои цветове се комбинират с черно. Какъв цвят е черен в съчетание с описаните случаи? Реалната хармония е черна и сива. Такива нюанси са по-скоро неутрални, но в същото време комбинацията им изглежда пълна, сбита, свободна и сравнително елегантна.

комбинация от черно и сиво Вечна класика - черно-бяла. Най-популярната опция за бизнес дами. Използва се навсякъде и във всички случаи изглежда добре и подходящо. Често е възможно да се наблюдават комбинации от черно и зелено, които също имат право на живот.

комбинация от черно и бялоКога и къде е черно?

Да, навсякъде и винаги. Изключение може да бъде, освен ако сватбената рокля. Черният цвят може да се превърне в основата на всяко изображение. Например вечерта. Струва си да носиш обикновена малка черна рокля - и няма да останеш незабелязан.

За да избегнете това, цветът е необходим само за телевизионните работници, защото черно като че отрязва багажника от главата. В този случай, цялото внимание на скъпоценните зрители ще бъде отклонено към дрехите, а не към гласоподавателя. Тя трябва да бъде изключително внимателна с черно и в тези случаи, когато искам да опозная един човек успешно. Много от членовете на по-силния пол са интуитивно страхувани да се доближават до непознати, носещи черни облекла, тъй като този цвят подсъзнателно създава допълнително разстояние.

Какво казват психолозите?

Струва си да говорим за нюансите на черно. Неговите светлинни тонове символизират егоизма и самоцентрирането, докато тъмните символизират страха и ужаса. Хората, които избират тъмносиви нюанси често се възпрепятстват, те се признават с прекомерна чувствителност. Хората, които постоянно носят чист сив нюанс, са много уморени. Не забравяйте, че сивото - един вид черен контур или неговата разделителна линия. Сивото по своя характер е неутрално. Той не може да изрази никакви чувства и качества. Има хора, които отхвърлят в дрехите и в живота си черни. Тези хора са категорични алтруисти, които винаги са позитивни и готови да помогнат. Такива хора се страхуват много да не бъдат забелязани и ненужни.

Ако имате нормален психологически произход, тогава черният цвят няма да окаже най-слабо влияние върху вас. Ако имате някакви проблеми и нещо "ви гадно", тогава е най-добре временно да се въздържате от този цвят.

Share:
Comments