Как да избегнете типичните грешки от първата интимна среща

Вълнуващ момент: най-накрая, вие останахте сами! Сега не можете да губите време напразно и да не играете на джентълмен и докосване. Освен това и двамата сте готови да съберете не само душите, но и телата. Какви грешки трябва да се избягват, за да не се разваля впечатлението?

Къде бързаме?

Готови ли сте да се хвърлите един над друг в коридора? Спри! Не бъдете мързеливи, за да стигнете до спалнята. Бързият секс с нов партньор и дори в неприятна обстановка може да донесе болка и на двамата. След като дойде разочарованието, ще ви е трудно да се настроите на повторни ласки.

В образе

Дори ако сте творчески човек и сте подготвили за любовник ефективна маскарада с маскировка - не прекалявайте. Такива експерименти са добри, когато трябва да върнете свежестта на установените взаимоотношения. И на първата интимна среща човек ще бъде трудно да разпознае истински спътник.

Водеща роля

Нека първата среща да бъде основният човек в края на краищата. Не изплакнете любимата си с инструкции, къде, какво и как да се гали, като едновременно с това разкопча панталоните си. Нека бъде мъж, винаги ще успеете да разменяте ролите.

Съгласен съм

Много момичета се страхуват да кажат, че не харесват ласки и действия на партньор. Това не е вярно! Кажете директно на любимия си, че е по-добре за вас или просто внимателно да го насочите към правилното място.

Умелица на все руки

Не бързайте да покажете на партньора си всичките си сексуални таланти и умения. В крайна сметка това със сигурност ще го накара да помисли за вашето бурно минало. И ако богинята на секса е подходяща за сериозна връзка?

Защита

В началото на първата среща, не забравяйте за презервативите. Предлага ли партньорът да се опита да направи любов без защита? Още веднъж помислете дали наистина се нуждаете от този човек.

Всичко се обърка

Ако всичко се обърка, не бързайте да разстроите. Много често първият пол не носи особено удоволствие на партньорите, вълнението, новата ситуация е засегната. Ако има чувства между вас, тогава всяко следващо сближаване ще бъде много по-приятно.

Share:
Comments