Типажи на детской площадке

Декретът се счита за време, макар и не най-лошото, но очевидно причинява значителни щети на сивата материя. Въпреки че останалата част от този период не може да говори - ранно възход, тичане с количка в готовност, постоянно обучение на вниманието и бдителност да се отпуснете на младата майка просто не дават. Въпреки това, мозъкът, който обикновено работи интензивно и поглъща нова информация, решава, че постановлението му е дадено за пълна релаксация. За да се опровергае тази хипотеза, зареждането на този капризен орган може да се даде във всяка ситуация - например на детска площадка. Рождението на детето е чудесен повод да разпознаваме малките неща и подробности, които в предишните трескави дни на работа са били недостъпни. Но междувременно гледането на героите, които вървят с децата, е доста забавно.

Остресизираният пушач

В моментите, когато младите майки шумоляха на пейките, пиеха бира и силно пушеха цигара, останаха в далечното минало. Да се ​​води неправилен начин на живот сред младите родители сега не е модерно - дори ако жените не са против да използват релаксиращ коктейл или да направят няколко всмуквания, тези зависимости са внимателно скрити от децата. Поради това появата на пушач в радиуса на видимост е посрещната с насилие от възмущение от майките, бащите и бабите. Освен това законът от страна на феновете на HLS - пушенето и пиенето в близост до детските площадки е строго забранен. Погледни отблизо - майка ми с бира и цигара е застрашен вид.

Скандалистка

Най-смешното е, че мама скандалните деца често са тихи и привлекателни. Това не е малка алчност, която яростно печели богатството си от играчки, състояща се от цял ​​арсенал от остриета и кофи - тя е истинският защитник, проблясва при първия подход на бебето на друго лице. "Това са нашите играчки!", "Отверете детето си!", "Върнете нашата пишеща машина!" - възмущението се чува буквално от всички страни на игрището на Мамино. Мислиш ли, че е алчна? Никак не, само един популярен, но не напълно разбран психолог обясни, че майката трябва да защитава интересите на децата си, за да не навреди на тяхната психика. Започвайки да играе ролята на защитник, жените лесно влизат в вкуса, често създават конфликти от самото начало. Бъдете изключително внимателни на представителите на този лагер - не се опитвайте да правите забележки на децата си и като цяло се опитайте да не започнете диалог, защото всяка изхвърлена фраза може да им се струва потенциална заплаха.

справедлив

Много хубав тип, който може да бъде уловен само от факта, че понякога малко наддава. Основните му принципи са да покаже добро възпитание и естествена учтивост на всяка цена. О, тя няма да защити детските си играчки - тя ще бъде първата, която ще предложи на други деца да ги използват, нежно, но постоянно убеждавайки детето си да не бъде алчни. Много интересно е да се наблюдава срещата на двама такива родители - отвлечени от демонстрацията на добри нрави, мумиите изместват децата си от диалога, показвайки си взаимно своето непорочно възпитание.

В миналото

А вот у этого персонажа есть чему поучиться. Это мамы, уже имеющие опыт воспитания старших детей. Вовлечь ее в жаркую дискуссию о том, «как правильно», невозможно, слушает она вполуха, а следит за происходящим, кажется, «вполглаза». Но почему то именно она успевает подхватить не только своих, но и чужих зазевавшихся малышей — опыт отточил ее рефлексы до автоматизма. Она продумана и практична — ее ребенок никогда не выйдет гулять в слякоть в белоснежной курточке, а принесенные ими игрушки пользуется популярностью у всех малышей, хотя стоят совсем недорого. В миналото мама мудра и добродушна, охотно делится советами, но молчит, если ее не спрашивают. Гуляет строго по часам, соразмеряя возможности младшего с потребностями старшего.

Образцовая

Тя не се хваля и не излага своите заслуги, но до нея по някакъв начин болезнено се срамува от собствената си слабост. Тя никога не забравя мокри кърпички у дома, интересни и с познания говори за най-ефективните методи за ранно развитие, а нейното бебе е не само умно, но и послушно. Тя никога не повдига гласа си, за да крещи, да не се раздразни и очевидно знае някакви заклинания. Такава майка, разбира се, е добра, но невъзможна, като се появи на мястото от някъде в света на феите и добрите вещици.

Автор материала - Вера Гюлер.

Share:
Comments