Тайните на козметиката за грим против стареене. скриване на

Независимо от възрастта, една жена може да бъде привлекателна. Анти-стареене козметични продукти са на разположение в различни формули, консистенции и нюанси. Изборът на най-добрите средства изисква познаване на съставките и внимателно четене на етикети.

Потребителите трябва да са наясно с техния тип кожа и тонус, за да могат ефективно да прилагат съвети и стратегии за прилагане и използване на грима.

Допълнителните козметични продукти могат да скрият симптомите на стареене и да възстановят еластичността на кожата.

Антивозрастная «основа»

Фондацията за грим е един от първите продукти, от които да се започне изборът на анти-стареене козметика. Правилната основа може да заглажда бръчките, да изглажда тона и да овлажнява кожата. Витамините A, B5, C, D и K са основните съставки, които подхранват кожата добре. Потърсете ги първо в състава!

Мика са отражателни минерали, които също могат да скрият бръчките.

Естествените съставки, билкови екстракти, открити в някои анти-стареене бази, също могат да се възползват от кожата. Лавандулата, например, може да омекчи зачервяването и да стимулира регенерацията на клетките. Роуз ще помогне да успокои кожата и да намали появата на линии и бръчки. Екстрактът от чай може да намали подуването на очите.

Широката гама от съставки подобрява ефекта на козметиката против стареене. Всеки от тях трябва да отговаря на индивидуалните нужди на кожата и да осигурява необходимата грижа. Минералната козметика може да предложи естествен вид на покритие, което има лека текстура. Някои минерални продукти също могат да бъдат естествени и не съдържат парфюми и оцветители, които допринасят за кожно дразнене.

Течната основа осигурява средно покритие, което прикрива бръчките и неравномерните тонове на кожата, в зависимост от формулата.

Мазната кожа може да изисква продукти на водна основа, а сухата кожа може да понесе добре формулировките на основата на масло.

Плътното покритие може да осигури матови, кремави тонални средства. Те помагат да се сведе до минимум появата на кръгове под очите, дълбоки бръчки и петна по кожата. Тоналните основи трябва да бъдат избрани така, че да съответстват точно на тона на кожата, за да изглеждат естествено.

За да гъби устните и бузите стават розови ...

Има много продукти за бузите и устните, които имат подмладяващи свойства.

Руж с чисти минерални пигменти може да работи добре върху зрялата кожа, за да се предотврати дразнене и да се скрият бръчките. Компонент, който трябва да се избягва в минерален руж, включва бисмутов оксихлорид, който може да запуши порите и да остави неестествен филм и талк върху кожата и това може да подобри появата на бръчки.

Лист на гланц или червило, съдържащ витамин Е, ще изгладят повърхността на устните, което ще ги направи по-млади.

Някои продукти могат да допълват и грима против стареене. Когато ружът е правилно разпределен по линиите на бузите, те визуално създават ефекта на лифтинг.

Блещукащият бронз, който се прилага под скулите, визуално затяга бузите. Гланцираните устни също така придават по-младежки вид. Това може да стане чрез нанасяне на блясък върху слоя неутрално червило.

Чистота и влага - минус няколко години

Някои почистващи препарати и овлажняващи кремове могат да подобрят ефекта от козметиката против стареене.

Продуктите с алфа-хидроксиди отстраняват горния слой на кожата, което на свой ред намалява появата на бръчки.

Нощни и дневни серуми могат също така да облекчат областите около очите и да омекотят кожата.

Share:
Comments