Стилни стилове - изберете свой собствен!

Полата е най-женственото нещо в гардероба. И тъй като всяка жена иска да създаде свой собствен уникален образ, стиловете на поли са уникални в разнообразието. И всяка жена може да намери стила, който благоприятно ще подчертае най-добрите си перспективи.

Разнообразие от видове поли

Полата се превърна в независим тип облекло в края на 19 век. И оттогава светът е разцъфнал с богатство от стилове на поли, които се оформят в зависимост от силуета, декоративната тъкан и безкрайната гама от други характеристики и отличителни черти.

 1. Пола-балон - повече от половин век редовно се връща на подиума. Особеността на този стил е, че "балонът" гъсто седи "на талията, на бедрата се разширява и в подгъва в областта на коляното отново се среща на лентата или плитка. В средата на миналия век такива поли са носени за коктейли, по-късно те се преместват в бизнес стил.
 2. Пола с аромат или wickel (Wickelrock) - понякога има доста сложно изрязване, което може да се увие около тялото няколко пъти.
 3. Сладки панталони (Jupe culotte) - могат да бъдат с различна дължина и обикновено са свободни.
 4. Късите панталони (къси) на гърба са подобни на шорти, а отпред има миризма на пола.
 5. Kastenrock - този стил е прав, но всички му шевове са изпъкнали, двойни и всички са зашити с цветна нишка. Поради това, полата придобива квадранъгълен геометричен силует.
 6. Килт - пола, изработена от кърпа в шотландска клетка, зад сгънатата сгъвка, а отпред е гладка с миризма. Килът се закрепва към ремъците и използва декоративен щифт.
 7. Пакет или тока (Tutu) е много широка, буйна, но къса пола с фланелки или вълни, които могат да бъдат с различни нюанси. Преди двадесет години тя представляваше стила на коктейлни рокли и често се шие от тюл.

Много видове поли имат ясна геометрична форма.

 • Така че полата е направена нарязана, със средна дължина и със стрели по бедрата, поради което полата е под формата на купол.
 • Поли в стила на Portefeuille-Rock приличат на четириъгълник и имат дълъг кокет на копчетата до половината от дължината на полата.
 • Regenschirmrock има подобна форма на чадър, защото се състои от 12 или повече клинове.
 • Полу-слънцето на рязането прилича на полукръг, а полата-слънце, съответно, е кръг.
 • Petticoat (Petticoat) - широка, често силно колосана долна пола в ръце. Такива поли бяха носени преди 50 години, носени под полите - камбани.
 • Винаги елегантен изглежда лак-лале. Това нарязване дава специална женственост ka в бизнес стил, така че в романтиката. Различните видове тъкани и дължината на лак-лалета могат да направят съвсем различни модели.
 • Пола-спирала се шие от клинове изрязани по определен начин и които стягат тялото на глезените в спирала.
 • Полата на годината дава специална гладкост на очертанията на фигурата благодарение на специалната. За шиене на такива поли, най-често се използва вълна или коприна.
 • Hip-Huggers (Hip-Huggers) - стил на тесен пола с ниска талия, отваряща пъпа. Този стил се появи в движението "хипита"
 • "Lame полата" (Humpelrock) е създадена преди сто години. Това е дълга пола на глезена, в подгъва или под коленете, прихванати от полет или лента от козина. Разходка в него може да бъде само малък, semenivayuschimi стъпки.

Избор на дрехи и обувки под полите на различни силуети

Младите момичета и тънките жени са много подходящи буйни (широки) поли. Те крият прекомерната слабост, правят фигурата по-женствена, като подчертават тънка талия и красиви крака с тесни глезени. Такива прагове за баланс изискват горна част с малък обем.

Може да бъде лека горна част, тениска или тениска за лятото, красива женствена блуза или пуловер от фин фланелка, плътно прилепващо яке, яке или кожено яке за сезонен сезон, пуловер или кашмирен пуловер, който обгражда тялото през зимата.

Луксозните поли изискват деликатни и скромни, но женските обувки - леки сандали, обувки с отворени краища или токчета, класически лодки или флиртуващи обувки с лък, точни ботуши за женските глезени или къси ботуши.

буйни поли, снимка

Поли в стила на Boho - спокойна опция за любителите на случайни рокли, които не пречат на движението. Тъй като този стил не поставя строги ограничения, е възможно да носите всичко с пола, която душата желае. Багажният пуловер, правният сако, мъжкото яке, дори и горната част на резервоара с две размери са повече от необходимо. От обувките можете също да изберете всичко, с изключение на подчертано елегантните и аристократични, минималистични обувки.

поли в стил бохо, снимка

За пола в бизнес стил предпочитаме да избираме спътници от скъпи тъкани с добра точна рязане - те трябва да седят перфектно на фигурата. Към тези поли ще се приближи блуза с риза от египетски памук, копринени блузи с яка, закачени от якета и тънка вълна, кашмир и копринени "дюшеци", меки якета стил Шанел.

Палфетите с молив изглеждат страхотно с блузи в стила на мъжки ризи под смокинг, в който пластронът се поставя с малки гънки или се отделя от багажника. Друга класическа и без загуба опция е копринена или шифон (непрозрачна) блуза с яка-лъч или с тесен лък, вързан под малка чиста яка. Обувките са класически обувки с токчета, лодки и меридиан, ботуши и ботуши без допълнителни бижута.

молив за пола, снимка бизнес поли, снимка

Съвременните поли спортен стил изглеждат красиви с младежки върхове, тениски и тениски, качулки и пуловери, олимпийски якета и вратовръзки. Обувки - всички спортни опции - маратонки, маратонки, маратонки, маратонки, за любителите на по-задържано направление - лопатарки, мокасини и балетни плочи.

поли в спортен стил, снимка

Светли, проветриви и цветни поли в романтичен стил са подходящи за обикновени тениски, различни копринени и памучни блузи с ленен стил, тънки пуловери с отворени рамене или голямо деколте, включително на гърба. Друга страна може да бъде малка спално бельо или памучно яке, подчертаващо великолепието и лекотата на романтична пола.

цветни поли, снимка

Плюшената пола изглежда красива, ако я облечете с хубава малка блуза, подходяща за стил, за предпочитане прилежащия силует. Обелените неща могат да се комбинират само с дълги, а не непременно в пода, и могат да бъдат дълбоки на глезените, поли, направени от тънка прозрачна шифон, муселин или батиста. Такива неща изглеждат стилно завършени с пухкави пуловери "прекалено големи", плетени туники с асиметричен подгъв, хлабави якета и "опънати" тениски.

плисирана пола, снимка

Романтична пола с "многоетажни" олекотени завеси ще поиска по-скромен връх, например обикновена тениска, пеленце или обикновена блуза, може да бъде селски стил, с протектори и крепости.

поли с къдрици, снимка

Леки, летящи поли изглеждат добре с обувки "на плосък курс" - балетни обувки, сандали, мъжки обувки, платна, масивни, дори и умишлено груби обувки. Ако такава пола е избрана за уикенда, добра двойка ще бъдат лодки, сандали от каишка, римски сандали.

летящие юбки, фото

Изборът на стилове на поли е толкова широк, че всяка жена може да избере свой уникален стил, който ще подчертае нейното достойнство. Например, полата година и "лале" разсейват вниманието от допълнителни сантиметри върху бедрата на дебели жени. Нагънатата пола подчертава прекомерно изпъкналия корем и следователно е напълно противопоказана. Поларната камбана (или прав пола) ще скрие отсъствието на талията и прекалено тежките бедра.

Ако не смятате себе си за тънък, винаги следвайте едно правило: не купувайте и не шийте пола, чиято широчина е по-дълга от дължината.

Стилни стилове Стилни стилове Стилни стилове Стилни стилове

Share:
Comments