Стил, практичност и красота. съвети за младите майки

Модни тенденции, нови колекции, стилни и красиви дрехи ... Повечето жени, които наскоро станаха майки, често изглежда, че всичко това остава в паралелен свят. Техният жребий в продължение на няколко години напред - удобни дънки и блуза "без марка" цвят. Но не е тайна, че красивите дрехи за една жена са най-добрият антидепресант, а примерът за стилна чиста мама няма да бъде излишен за формирането на чувство за красота на детето. Нека да разгледаме как да облечете младата майка в определени ситуации, за да се чувствате комфортно и да предизвикате ентусиазма на другите.

ходене

Най-важната причина да се обличаш е да отидеш на разходка с бебето. И ако, докато бебето лежи в инвалидната количка, майката може да си позволи почти всякакви дрехи, а когато детето започне да ходи, комфортът е от първостепенно значение. Има ли алтернатива на тениски и дънки? Разбира се!

  • Погледнете внимателно панталоните, изработени от меки драпиращи платове и женски блузи или блузи. От горе те могат да бъдат допълнени с жилетка или триизмерен блейзер, който ще маскира излишните килограми.
  • Моден акцент може да се направи с помощта на цвят - действителните пастелни цветове просто се вписват в образа на млада майка и са популярни сред децата.
  • Ако детето ви расте и активно се научава на пясъчника, хоризонтални ленти на площадката и в същото време локви, а след това най-добрият избор - отпечатъци. При дрехи с малък шаблон (флорален, етнически) мръсотията няма да се види толкова много. Дънките с цветен печат могат да бъдат допълнени с ултрамодерна дънкова риза, която е силна и със сигурност повече от веднъж полезна в гардероба на млада майка.
  • Всяко облекло не трябва да бъде завършено със маратонки, а с меки "оксфорд" или мокасини с ярки цветове.

Излезте от "светлина"

Посещенията на развиващи се центрове, кръгове и гости се превръщат в магазин за млади майки. Можете да изглеждате привлекателно в рокля или пола с горница или блуза. Особено удобно е сега популярното изрязване в духа на 50-те години с пола-слънце. Дължината не трябва да е твърде къса, затова е удобно да се наведете към детето, а оцветяването е по-добре да предпочитате с отпечатъци: така че не можете да се притеснявате за случайни петна. Ако в клас се намирате на пода, пълзене и скочи с бебето, а след това вместо на пола е да изберете панталони, например, съкратени килими, които няма да бъдат объркани между краката.

Кенгуру Съвети

Предпочитате да ходите с прашка или раница и да мислите, че с нея просто не може да бъде стилен? Слушайте нашите съвети.

  • Изберете прашка, особено ако е едно, неутрално оцветяване. Това не означава, че трябва да е сиво, но без анимационни герои е по-добре да се направи.
  • Оптимално, ако неговият цвят ще е озвучен с дрехите в гардероба ви, например, с дълги поли или шарки на роклята. Страхотен вариант - актуално през това лято, тънко синьо, люляко и светлозелени цветове.
  • Ако се облечете в заглушен монохромен, то обратното, прашката може да се превърне в ярък акцент. Например, до напълно черно, също така ще се постави прашка в многоцветна ивица или наситен оранжев цвят.
  • 4. Цветята, разбира се, са на мода. Но, като се сложи "цвете", уверете се, че не изглежда твърде много като лист.

Текст: Марина Бондаренко

Share:
Comments