Съпругът не иска съпруга - какво да прави? практическо

Ако не сте пълна паника, тогава една седмица или две без секс няма да ви притеснява много.

Дали това не е достатъчно, това се случва в хората: подчертава, лошото здравословно състояние, неприятностите на работното място. Но ако ситуацията се проточи и трябва да молиш месеци за топлината и обичта на съпруга си в собственото си легло, тогава е време да победим камбаните. Не е много силно, разбира се: ужасният вик на сирената плаши последните течности в душата и тялото на човек, дори и да останат.

Така че, трябва да определим нивото на безнадеждност на проблема. Има само два от тях: краят на връзката и почивката, давайки почивка и шанс за нова епидемия. Във всеки от тези случаи повечето от полезните съвети в тази статия ще се окажат универсални: и двете опции изискват да не загубите форма, самоуважение и уважение от партньора, дори ако желанието му е загубено завинаги.

Какво да правим преди всичко, когато съпругът не иска жена?

За начало спрете истерика, Атаките на паника, сцени на ревност, ядосано задушаване и други съпътстващи такива ситуации са нормално и стандартно явление. Дори за онези дами, които други смятат за собственици на студени влечуги, а съпрузите за фригидни статуи, подобни периоди преминават болезнено и болезнено. Винаги има място за ранена суета, ако не и любов.

Също така дихателна гимнастика, брои до десет, купи дрипи, опитай се с приятел и го плати на рамото си. Просто не го натрапвайте с грозни сцени, губейки лицето си в очите му и остатъците от топли, приятелски, ако не и сексуални отношения.

Рядко изключение: ако вашият съпруг е патологичен мазохист или много особен екстремум, може би един малък клюкарче ще раздвижи стари желания. Но тук трябва да бъдете много предпазливи: тези игри не удовлетворяват всички, но две или три случаен "помирение" леко ще коригира времето в къщата, но цялостният климат ще остане същият.

Така че вие ​​сте външно спокойни и готови да разсъждавате, планирате и коригирате ситуацията. Сърцето ви бие гладко или почти точно. Борбата за мъжа й започва!

Какво да правим със себе си, ако съпругът не ви желае като жена?

Защо съпругът не иска жена?

Основните причини за охлаждане на сексуалния страх

Родителски проблеми

Ако сте - една млада майка, липсата на секс - лесно разбираема нещо. Любима, но неспокоен дете изисква цялото ви внимание и когато уморен хляба дойде у дома, а баща му, също. Физическата и морална сила изтича, а леглото е свързано само с дълбок сън. Ако не разполагат с отделни деца, несвикнали с малък съквартирант новооткритото бащата и всичко може да се затвори. В своя арсенал, и така имате бебе хленчи в грешното време, умира от умора съпруг, нямат време, освен това, да се грижи за себе си, и дори, не дай Боже, toscha или майка на тънка стена. В тази ситуация главното е да оцелееш, а не да либидо.

• Такива случаи изобщо не са безнадеждни, ако вашият съпруг не е от тази гадна порода, която може да падне от любовта, защото сте остарели след раждането или формата на, например, гърдите ви се е променила. Такива пълни егоисти, за съжаление, доста. И колкото и да е болезнено да загубиш такъв съпруг, загубата му ще бъде стъпка към нормален живот.

Но нека бъдем оптимисти: съпругът ви, въпреки че не иска жена си, а обича. Помолете майка си, свекърва, съсед, приятелка или бавачка да я занесат поне за вечерта. Вземете това време рационално: вземете ароматна вана, почиствайте се, запалете свещите и поръчайте вечеря от ресторанта, ако нямате време да приготвите нещо годно за консумация. Събувайте съпруга си като фатална жена от филма. Той със сигурност ще се ядосва толкова много, че победата ви е лесна.

Съпругът не иска жена: стрес, проблеми, умора

Често се случва, че съпругът и би искал жена, но не може: постоянна умора след работа, трудов стрес и различни подобни проблеми. В повечето случаи причината за тази ситуация е работа. В този случай съпругът е изтощен физически и психически. На раменете му - непоносима тежест на грижи, "на главата му" седи шефовете, колата заглушава мотора. Да, синът-облтус донесе три математически долара и кой е толкова глупав!

Най-вероятно той ще се затвори в себе си и предпочита да прекарва всяка свободна минута сам - на компютъра или с книга в ръцете си, а не в леглото с жена си. Защото в това състояние идеята за секс е свързана с друг страшен деец - този път се ожени.

Увлечете този човек отново, защото веднъж вече сте успели. Тъй като той все още е благ, уважаван и любящ към вас, а след работа той вкарва своето смъртоносно тяло вкъщи, може би все още всичко не е изгубено?

Съпругът е паднал от любов или просто не иска жена си

Този проблем е много по-сложен от предишните: съпругът не иска съпруга поради липсата на привлекателност за нея като жена.

Ако просто пропусне, отегчен, равномерното му ежедневие се е отегчило, вашето домашно "облекло" в раирани чорапи и блестящо палто, тогава положителните промени могат да бъдат постигнати просто чрез промяна на природата. Тогава любимата изтеглена хавлия на времето на прабаба ще отиде в склада или в боклука, чорапите ще заемат легитимно място в гърдите на чекмеджетата и ще бъдат заменени от лъскав пеню или плетен здрав панталон.

И не забравяйте да се отървете от адски неточен "кон" опашката на короната, която гнезди на главата си у дома! Няма нищо сексуално в него, така че ще е необходимо да се жертва удобство.

• Вижда в каква форма да отидете да работите: добре поддържана и привлекателна, в най-добрите съоръжения. Дали той, съпругът, е недостоен поне на сянката на красотата, която минувачите и служителите виждат?

Този случай на нежелание на мъжете гладко се влива в друг: вие сте толкова различни вкъщи и в обществото, че най-учтивият човек в света просто не разбира защо и за кого такъв карнавал, ако трябва да останете сами с Баба Яга. А ти, беше спокоен, реши, че те обича и ти, не можеш да опиташ.

Този мит е вдъхновен от романите и сериалите: любовта и желанието трябва да се хранят, провокирани от мига, непрекъснато погали главата й и се заплита с нектар. Може би тогава ще започне корени и бурни цветове според всички известни закони, написани от стария човек Фройд.

Сексуална апатия: съпругът не иска органично жената

Той се отнася към жена си много топло, като скъп и близък човек, но като сексуален обект не взема под внимание. Има всичко: приятелство, разбиране, съгласие, но не и привличане. Може дори да се случи, че просто мисълта за секс с жена и приятел на мъжа ще предизвика неприязън. Невъзможно е да се предвиди какъв ще бъде отношението ви в такава ситуация. Всичко зависи от това дали сте готови, като Асол, да чакате червени платна по морето, на които няма кораби? Имате ли достатъчно търпение да се надявате на успех в ситуация, в която съпругът ви не иска и най-вероятно не иска?

Съпругът не иска съпруга поради съперник

Сексът без любов е опустошителен. Това е единодушно заявено от много психолози. Ако съпругът вече не те иска, може би просто се влюби. И дори не му липсва секс отстрани, просто предмети от неговите неспокойни въздишки и серенади в момента са друга жена. Спомняш ли си колко горд е неговият пламенен поглед към теб.

• Не търсете среща с опонента си, не се опитвайте да определите кой е по-добър. Това ще ви лиши от последната сила, която вече е подкопана от дълъг сексуален глад.

• Решението за това положение зависи и от вашето желание да изчакате и да простите.

• Любовта на съпруга може да мине. Романтиката - изпарява се. Потокът на живот - да се върнете към стария канал.

Много реални случаи потвърждават това: съпрузите се завръщат в съпругите си след най-замайващите романи. Върна се, охлаждайки се след аферата и остана завинаги в това легло, "жаргон", страст, опит, разнообразие от впечатления "отстрани".

А онези, които могат да чакат двойката, отново са лоялни и сексуално силни мачо, готови за подвизите на сексуалния фронт.

Съпругът не иска жена си, защото не може да го иска ...

При болестта на тази собственост не всеки съпруг изповядва себе си, а не това на вас. Тези обстоятелства карат мъжете да се заключват много повече, отколкото в първите случаи. Все пак Тук, все още млад и силен, се чувства дефектен, осакатен, по-нисък човек. Той го натиска в ъгъла и "възнаграждава" с тежка депресия невъзможността да се развълнува изобщо: нито от еротичното си бельо, нито от черно видео, нито от приемането на магически таблетки.

Болестите, които засягат сексуалната функция на мъжете, са разделени на две групи: общи и специални.

• Специални - заболявания на репродуктивната система, които пряко засягат сексуалните възможности на мъжете.

• Общи - други заболявания, които поради болезнени усещания и дискомфорт, тъпи интимни желания.

За щастие медицината от 21-ви век може да реши много проблеми. А този случай просто се отнася до категорията опции, когато можете да натиснете и да произвеждате ултиматум със средна гравитация. В края на краищата не става въпрос за сексуално блаженство, колко за здравето или дори за живота на втората половина.

Съпругът не иска жена: общи препоръки

Какво трябва да правиш във всички случаи без изключение? В най-лошия случай просто подобрявате външния си вид и не губите самочувствие, в най-добрия случай - върнете всичко на нормално място.

1. • Помислете внимателно за вашето поведение и възможните рискове. Принуждаването на съпруг или изтезание, за да разбере от него причините за нежеланието му, е начин на изчакване. Да се ​​преобърнеш с гняв е безполезно, да заплашваш - още по-лошо.

2. • Спокойно и задълбочено говорете със съпруга си "сърце до сърце".

3. • Ако в обясненията си виждате очертанията на някоя от описаните ситуации - действайте според нашите съвети.

4. Независимо от резултатите от "разпита", погрижете се за себе си. Спомнете си кога последно сте посетили фризьор, масажист, козметик. Влезте във фитнес залата или просто започнете да бягате сутрин - може би дори и с вашия съпруг.

5. • Опитайте се да проникнете в неговия свят без признаци на психическо насилие: отидете заедно за риболов или пейнтбол, борете се заедно на футболен стадион или пистата. Вероятно съпругът й е самотен и не иска да спи с жена, която не разбира вкусовете си.

6. • Добавете към живота си нежност и романтика. Разнообразявайте уикенда и не претоварвайте вече ежедневната рутина. Романтичните вечери, изненадите и отпускащите почивки ще помогнат да се стопи не само сърцето му, но и някои желани функции на мъжкото тяло.

7. • Кажете на съпруга си за вашите сочни фантазии. Понякога любопитството може да победи дори гняв, да не говорим за скука и тъга. Ролевите игри в рамките на вкуса на двама любящи съпрузи ще бъдат осъдени, освен ако не е последният лицемер.

8. • Усетете, че сте желани. В края на краищата, убедете се в това - този вид безпомощност може да стане инфекциозна!

Съпругът не иска жена, но тя определено ще иска

Да бъдеш женска жена е велика наука. По всяко време жените, които продават желание на високо ниво, трябва да получат образование, да овладеят изкуството на танца, музиката, специалната благодат. Японските гейши и френските куртизанки постоянно се грижеха за кожата на лицето и тялото, копринената коса и мекотата на ръцете, преследвайки една-единствена цел - като мъже.

Възможността да се очароваш и да съблазниш мъжа си отново и отново, дори да имитираш такива привидно недостойни хора - това наистина е огромна работа. Но резултатът от тази работа си заслужава усилията, нали?

Share:
Comments