След сватбата депресия: как да се справят с нея

В живота на всяка жена сватбата е едно от най-важните събития. От детството ние се възхищаваме на щастливите булки в приказни рокли и се представяме на тяхно място. Но ще има весела сватба, гостите ще се разхождат в домовете си и какво очаква по-нататък новодошлите двойки? Както знаете, сватбата поставя мършав момент в свободния живот и започва съвместен живот, понякога толкова труден и изпълнен с особена борба за оцеляване.

Но защо се случва това? Вие се обичате, отнема толкова време, енергия и богатство, за да проведете брачната церемония на мечтата си, но само нещо не върви, както бихте искали и както си си представял. Някъде има депресия, тревожност и дори агресия, която се проявява във взаимоотношенията ви един с друг и в семейния живот като цяло.

Според психолозите по правило представителите на справедливия секс попадат в т. Нар. "След сватбена депресия", тъй като те нямат правилното настроение за общ живот, а вместо безгрижен живот трябва да се сблъскват с ежедневни проблеми с живота и да се борят с внезапно възникващата вътрешна пустота.

Проблемът е, че много жени си представят сватба, сякаш подаръци и забавления никога не свършват. Подсъзнателно отказват обективно да гледат на бъдещата реалност. Депресията се дължи на факта, че жената е прекалено фокусирана върху постигането на целта, а след това, когато сватбата свърши, желанието за всичко изчезва. Но, за щастие, това състояние на обстоятелствата обикновено е временно.

Жените трябва ясно да разберат, че сватбата не е гаранция, че сега несъгласия, недоразумения, обиди и кавги няма да бъдат никакви! Когато сватбата еуфория преминава, е необходимо да се разбере, че съвместен живот не винаги е сладък като шоколад.

За да се отървете от аварията след сватбата, трябва да поставите няколко важни цели, преди да свирите на сватбата. Например, купете нов апартамент, друг автомобил или най-малко мебели. Може би е време да помислим за бебето!

Друг проблем е, че много жени вярват, че след сватбата техният любовник няма да се махне от тях така или иначе, в резултат на което те престават да следват външния си вид. Омъжените мъже подобно развитие на събитията, разбира се, да не вкусват. За да развиете положителни взаимоотношения след брака, важно е, че и двамата партньори работят върху себе си и обективно разбират, че сватбата не е краят на един интересен и активен живот, а само началото му!

Share:
Comments