Синът на мама или моята неравна борба за мъж

Два пъти в живота ми бях достатъчно щастлив, за да усетя на собствената си кожа всички удоволствия на взаимоотношенията със синовете на майка ми. Първият път беше пробна версия, втората - истинска драма с пълен срив на отношения и театрална завеса.

За краткост и лекота на възприятието, в следния разказ ще ги наричам неологизъм "мамски". С първия мамсиком се срещнахме в самолета. Те размениха телефонни номера, призовани за една седмица, след което ги покани на среща. Дълго бях озадачена защо срещата нямаше да се състои в киното, но близо до следващия магазин - в средата на улицата. За мое учудване нямаше граници, когато на договореното място се появи в компанията на майка ми. Просто отиде да пазарува и умело реши да убие две птици с един камък и дори ми осигури контрол на лицето. Което, за съжаление, мина. Нашите по-нататъшни отношения се основаваха на съвместно забавление с приятелите му и прекарването на нощта с него. В тези моменти майка ми, която ми се доверяваше, остана благосклонно на приятел за няколко дни. Всичко би било наред, но тук мумикът искаше да прекара нощта с мен няколко пъти в месеца. Всичко друго направи с майка си (избра дрехи, отпразнува официални празници и прекара уикенди - само с майка си и приятелите си). Други възможности дори не бяха взети под внимание - нямаше никакви възможности в съзнанието им.

Последната сламка беше фактът, че беше с майката, а не с мен, че за втори път се запъти към морето. С факта, че мога да си платя билет, без да претендирам за финансова подкрепа. Просто исках да отида с него и да прекарам празниците си заедно. Постепенно осъзнах, че винаги ще бъда на второ място - почетната първа, завинаги завладяна от майка ми. Спомних си за първия ни диалог на летището ... Тогава казах: "Cool торба имаш: синьо с розови ивици". Към който с гордост и искреност отговори: "Аз също ми харесва! Майка ми го взе. Сега имам само един въпрос: "Защо в този миг не миришеше и не избягах, без да се поглеждам назад?" Вероятно защото имаме склонност да идеализираме човека, който ми харесва.

Втората история имаше по-тежки последици за мен, тъй като беше въпрос на живот заедно и създаване на семейство. Започнахме връзката си с фразите: "Много се радвам, че се появи в живота си. Болен съм да живея с майка ми и с втори баща. Бях уморен да им помагам финансово. Можеш ли да ме спасиш? "И аз, наивната душа, отново не се чувствах заплашен.

Връзките се развиха, както следва: първият маман се обажда всяка вечер на телефона си, за да напомни: "По-късно, време е да се приберем вкъщи да спим". Все още не разбирам: колко се срамувам да напомня на трийсетгодишен селянин? И най-важното е защо? Той разбра абсурда на ситуацията, но мълчаливо и послушно се подчини. Когато майка ми се върна от мен - тя се срещна с думите: "Сони, как ми липсваше." И тогава тя се прегърна и плаче.

Тогава стана още по-интересно. Маман започна да измисля начини да го държи далеч от мен! Тя се нуждае от помощта му при дачата, след което е необходимо да се направи спешно общо почистване, след това да се трансплантират орхидеите, след това да се вземат гъби в гората. В такива моменти исках да я обвинявам. И всичко се дължи на майчината завист и ревност. Но тогава започнах да забелязвам фактите, сочещи за зависимостта му.

Всичко започна с факта, че решихме да живеем отделно. Майка ми казала на Мама за това. Тя се съгласи, при условие, че наехме следващия апартамент, на едно кацане с нея. Аз се шегувах, че само ще ръководя икономиката в нашата, и той ще отиде при нея, за да мие чиниите и да почисти в къщата. Вече опакох нещата за движение, буквално седнах на куфарите, когато моят възлюбен ми каза: "Скъпа, не съм сигурен, че можеш да направиш всичко като майка. Освен това съм свикнал с факта, че тя е тази, която готва овесена каша всяка сутрин за мен. Да отложим хода. По тази тема на съжителството беше затворена. Но това не беше краят.

Завършването на връзката дойде в деня на раждането му. Той никога не излиза извън родния си град и му дадох подарък - пътуване за двама в планините. Когато възникна въпросът за закупуване на билети за влака, той каза: "Как мога да отида на рождения си ден? В края на краищата майката се готвеше да изпече печката! Не искам да ходя навсякъде, ще празнувам празника у дома. "По искане да отложим яденето на тортата на друга дата получих реципрочна оферта за прехвърляне на хотелската резервация, в резултат на което той отпразнува рождения си ден с майка ми и след това с мен.

След тази значима дата той не ми говореше за две седмици и не отговори на SMS. След дни на ужас на телефона си той най-после вдигна слушалката и каза, че вече се е отказал, но е забравил да каже. След известно време нашите взаимни приятели разказаха нещо интересно: оказа се, две седмици мълчание, майка му похарчила ревността на скъпоценното си дете срещу мен. В крайна сметка - ме спечели нокаут.

Спомняйки си за най-новата ситуация постоянно идват на ум думите на баща ми: "Дъще, той мама - арогантен, вие - с характер, не можете да го разделим" Wise татко, след като всички видели и това, което видях аз трябва да имат перспектива, за да получите партньор в живота ..?. това, което е трябвало да се види? и че освен за себе си, че трябва да приеме и да се научат да разбират семейството си. в крайна сметка, в битката с майките си, ние винаги губят! това ще бъде основната жената за един човек през целия си живот. Ето защо, не се бори и да се сприятелят. това е просто няма гаранция, че тя няма да в крайна сметка за Mamsikov втора майка. Дори и любимата му.

Share:
Comments