Шест причини за стареене или как да се справят с тях

Борбата за младежта сега изпитва истински бум. Опитвате се, има някои причини, които ще ви "помогнат" да остареете, много по-рано, отколкото е физиологично възможно. Всичката вина на лошите навици, разваляща не само външния ви вид, но и катастрофално неблагоприятно засяга вашето здраве. Да видим, какви навици?

  • Не обръщайте внимание на слънчевите очила и ръкавиците

Необходими са слънчеви очила, дори ако сте излезли от къщата за половин час при слънчево време. Ултравиолетът е вездесъщ. Препоръчително е да изберете стъкла със значителни измервания, които напълно покриват зоната около очите. Освен това, трябва да използвате специални слънцезащитни продукти със SPF-филтри.

Специалистите препоръчват употребата на ръкавици през лятото като защита срещу слънцето. Пренебрегването на ръкавиците води до бръчки и пигментни петна.

  • Пийте различни напитки чрез слама

Не знаехте ли, че използването на тубули (което изглежда доста еротично) води до бръчки? Това, между другото, се отнася за цигарите. Специалистите препоръчват за превантивни цели сутрин и вечер да прилагат на устните специални балсами или, ако се придържате към народни средства, тогава мед.

  • Не обръщайте внимание на сигналите, които се изпращат до вас от кожата

Зачервяване на бузите без причина означава, като правило, че кожата е отслабена и изисква грижи. В редки случаи това е наследствена особеност, но основната причина е все още причината - ненужната грижа за кожата на хората. Последствията от това са много тревожни - различни обриви, пъпки или дразнене.

Всяка жена трябва да следва всички промени в кожата. И в случай на необясним руж, трябва да избягвате всичко, което може да предизвика кръвотечение в лицето. Това може да бъде и приемането на алкохол, влиянието на слънчевите лъчи и използването на пикантна храна.

Ако всички тези методи не помогнат, свържете се с дерматолог, който ще избере необходимите средства за нормална работа на съдовете.

  • Изключително често се използва в грижите за тялото си твърди scrubs

В случай, че безмилостно търкайте кожата си, повредете горния слой, като изравнявате нейните функции. В резултат на всичко това има пъпки, дразнене, пилинг.

При чувствителна кожа трябва да се избягват храни, които съдържат плодови киселини.

В случай, че все още ексфолирате кожата, след процедурата трябва да я хидратирате добре. В случай, че имате суха кожа, тогава за нейната хидратация е най-добре да използвате средствата, които включват зехтин. В случай на мазна кожа - обезмаслена с хиалуронова киселина.

  • Стареенето "помага" на изражението на лицето

Ако сте изразителен човек и сте свикнали да добавяте изражения на лицето в допълнение към думите, тогава помнете: обидени пухкави устни, изненадани повдигнати вежди - всички тези "сладки" навици в един момент ще ви доведат до бръчки. А кожата ще прилича на изпечени ябълки.

  • Често пръстите на носа

Докосването на жестове, които в крайна сметка са толкова приятни за жените, може да доведе до зачервяване и пъпки. По-добре е да се опитате да завладеете ръцете си с нещо: плете, шият и т.н.

Share:
Comments