Сексуални ласки, които не са ефективни

Много момичета са сигурни, че мъжете всъщност не се нуждаят от ласки преди и по време на секс. Според тях представителите на по-силния пол са доста доволни от самия процес, така че не се нуждаят от допълнително въздействие. Всъщност това не е така.

Първо, мъжете се нуждаят от прелюдия. Разбира се, ерекция се случва в тях почти веднага. Въпреки това, за да се постигне максимално вълнение, те се нуждаят от партньор. На второ място, мъжете, точно като жените, се нуждаят от стимулиране директно по време на полов акт. В края на краищата, за да се даде пълноценно удоволствие от процеса, представителите на по-силния пол трябва да поддържат максимална ерекция и без женските ласки не винаги е лесно. Въпреки това, жените, които осъзнават важността на ласките си за партньор, достатъчно, но отново не всички от тях разбират какво трябва да са техните докосвания. В резултат на това човек получава стимулация, която не му доставя удоволствие или дори е неприятна.

Нека да разгледаме някои не много ефективни женщини, за да знаем кои от тях не харесват мъжете.

Твърде интензивно стимулиране на зърната. Въпреки факта, че зърната на мъжете - това е рудълмент, стимулирането им е много вълнуващо. В този случай обаче са уместни само нежни ласки, например целуване, облизване на езика и т.н. Ухапване, изстискване и други подобни на повечето мъже. Освен това, някои от тях като цяло не обичат концентрацията по този въпрос

Анално проникване. Има мъже, които са добри в аналното стимулиране на простатната жлеза по време на фелацио или сексуален контакт. Въпреки това, няма много такива мъже. Ето защо, преди да приложите този тип влияние, момичето трябва да разбере дали партньора му харесва такива докосвания.

Твърде интензивно стимулиране на скротума. Има представители на справедливия секс, които вярват, че доста силно компресиране на тестисите е чудесен начин да се вълнува човек. Всъщност това е напълно погрешно. Тази част от мъжкото тяло е много чувствителна, а компресията води само до появата на болка. Въпреки това, с нежно ласки на скротума да отиде твърде далеч. Факт е, че светлината, която докосва тестисите, кара мъжете да имат много силни усещания, които често ги разсейват от удоволствието, постигнато чрез стимулирането на други ерогенни зони.

Share:
Comments