Седмичен лунен календар за ноември 2013 г.

През ноември се срещаме с първите зимни радости и забавления. Но в този момент не само оживявам студ и първите снеговалежи в живота ни, но и чувства на тъга и умора, настинки и депресия, които са обичайни за късния есен. Природата на прекрасните жени е променлива, като лек бриз. Много хора, за да не се поддават на настроението, решават да придадат в образа си ярка, оригинална детайлност - например да направите необичайна подстригване или боядисване на косата си в изцяло нов цвят. Но дори и ако просто сте решили да оцветите обраслите корените или да отрежете бум, погледнете в календара за прически и се запознайте със съветите на астролозите.

За успешен прическа, много дни от ноември ще бъдат добри. Но все пак веднага отхвърлете най-критичния за себе си и обърнете повече внимание на благоприятните дни. В този случай положителната енергийна такса, получена от посещението на фризьора, ще продължи известно време - до следващото пътуване до фризьора. Най-благоприятните интервали за подстригване се определят от новата луна и пълната луна, т.е. периодът на растящата луна. През ноември е от 3 ноември (новолуние) до 17 ноември (пълнолуние). Тези дни месецът е разделен на няколко периода. За да се ускори растежа на косата може да бъде по време на растящата луна, по-бавната коса расте по време на упадъка на луната.

Луксозни календарни прически за ноември 2013 г. - перманентна коса

Трудно е да си представиш жена, която не се вписва в буйни големи къдрици. Лицето става по-меко и женствено, образът е много хармоничен. Естествените къдрици не са много често срещани, но помощта идва от къдрици - прости или химически. Астролозите казват, че в дните под съзвездието на косата на Лъв сами се къдрят, така че на 23 и 24 ноември можете просто да вдигнете косата. Луксозните къдрици са предвидени за няколко дни. По-дълго къдряне може да се направи химически. Тя може да бъде обикновена химия, или модерна в последно време, biowave или дърворезба. Пермът на растящата луна (от 4 ноември) ще продължи по-дълго, нишките ще бъдат по-вълнообразни, но рискът от увреждане на косата се увеличава. На изгряващата луна (от 18 ноември) косата ще остане по-здрава. Във всеки случай, след махането е по-добре да използвате специален шампоан за повредена коса и маски. Добрите дни за лунния календар този месец ще бъдат 11.12, 13, 14, 15, 16, 20, 21, 22, 25, 26, 27 ноември.

Луксозни календарни прически за ноември 2013 г. - оцветяване на косата

На растящата луна косата абсорбира боята лесно, наситена и остава блестяща. Особено благоприятни знаци на Дева Мария, Лъв, Телец, Близнаци. През ноември това са не само дните на растящата луна, но и намаляването - на 15 ноември, 16, 18, 19, 23, 24, 25, 26, 27. Боята ще бъде измита след 17 ноември. В продължение на много години, на висотата на популярността се задържа маркировката - оцветяването само на нишки на косата. Наскоро новите начини за топене станаха модерни. Дръзките и смели момичета могат да се откроят от тълпата с изключителни комбинации от косми. Например, подчертавайки "Лудните цветове" (лудост на светлината), при които червените или лилавите нишки са модерни. Днес това не се счита за сляпо следване на модата, а израз на ярка личност на жената. Стилни прически, направени на 26 и 27 ноември, ще привлекат особено гледните точки на по-силния пол.

Лъскане на календара за ноември 2013 г. - благоприятни дни за прически

Много жени в началото на месеца празнуват най-успешните дни за посещение на фризьорски салон. Съзвездия на Телец, Козирог, Дева, Лео, Близнаци, Везни действат много добре на Луната, с изключение на дните на Новата Луна и Пълнолуние. През ноември това е 7,8,15,16, 23-27 ноември. Ще бъде добре да расте косата до пълнолуние (17 ноември). Интересни данни за растежа на косата, получена от Китай - младата китайка, Xie Ziuping, успяват да увеличат дължината на косъма от 562,7 см. Това я отне повече от 31 години (от 1973 до 2004 г.). Този факт е отразен в Книгата на рекордите на Гинес. Към днешна дата тя остава собственик на най-дългата коса в света. Интересното е, че на възраст от 16 до 24 години косата расте най-бързо, а след това растежът се забавя.

Лунен календар на приходите за ноември 2013 г. - неблагоприятни дни за прическа

Пазете се от рязката промяна на образа, когато Луната е под влияние на съзвездията на Овен и Скорпион. През ноември това е 2.3, 13.14 и 30 ноември. Тези дни рязането на косата изисква много енергия, хроничните заболявания могат да се влошат. Дни на пълнолуние и нова луна на 3 и 17 ноември и ноемврийските астролози категорично изключват. Тя също трябва да бъде заличена 9 лунен ден - това е 11 ноември. Тези дни ще бъде много добре да се проведе масаж на главата, за да се подобри състоянието на косата. Най-лесният начин е да косите косата с четка. Тя е полезна и лесна за пиене коса (отделни нишки, за да се издърпа нагоре, но не позволява дискомфорт). Професионалните козметолози съветват да извършвате масаж с подложки от пръсти от врата до короната, като постепенно се движите нагоре. Особено внимание трябва да се обърне на временните части и линии по растежа на космите. Масажирането на скалпа се прави най-добре веднага преди измиването, тъй като масажът стимулира отделянето на себум.

Лунният календар на приходите за ноември 2013 г. - заключение

Началото на нов живот е най-добре планирано не от понеделник, а от нова луна. По време на растящата луна се полага солидна основа за бъдещия му живот. Не се намесвайте активно в процесите на развиващата се Луна. Не злоупотребявайте с наркотици, по-добре е да се ограничите до народни средства. С нарастващата луна в тялото, всички процеси се ускоряват, изгаря огромно количество калории, но тялото бързо възстановява това, което е загубил. Намаляването на луната, напротив, забавя всички процеси. По това време имунитетът отслабва, активността в любовта и работата намалява, мозъчната активност се забавя. Препоръчва се преди новата луна да завърши всички започнати процеси, да върне дълговете си и да ги вземе от длъжниците си. По-малко болезнено е отстраняването на зъбите, активно преминават лечебни процеси. Препоръчително е да започнете програми, за да се отървете от наднорменото тегло. В козметологията можете да почиствате кожата, пластичната хирургия и да премахвате неоплазмите. Скалите се отстраняват активно от тялото. За косата това е времето на активно възстановяване и укрепване на корени и косми.

Гледайте луната и вашето благополучие, бъдете здрави и красиви дори през студените дни на ноември!

Share:
Comments