Руснаците се подготвят за празничните карнавални костюми и

Въпреки че празниците от Нова година се простират за почти две седмици, Новогодишната вечеря е една. И тази нощ хората се опитват да празнуват особено тържествено, защото ще се срещнете с Нова година и ще я похарчите. Неотчуждаем атрибут на всяка празнична вечер е костюм "в темата", а Нова година не е изключение. В тази весела нощ всякакви странности са допустими, така че защо да не облечете някакъв фантастичен карнавален костюм, за да развеселите приятелите си?

Дали руските жени харесват тази идея? Дали ще ударят роднините си с неочаквано облекло или ще посрещнат Нова година в халат и чехли? Порталът "Мнението на жените" представя резултатите от проучване, предназначено да разбере какви руски жени ще носят на Нова година.

Карнавален костюм задължително поема 9,9% от руснаците. Празниците в живота ни не се случват толкова често, затова трябва да хванем момента и да излезем оттук. За съжаление, респондентите не уточниха дали ще носят костюм за снежинки, снежинки или змии.

Същият брой - 9,9% - искат да обличат децата си и може би да организират за тях малка маскарадна топка и конкурс за най-добър костюм. Такива топки за деца са добра нова година, обичана от малки руснаци. Както показва проучването, повечето жени не считат Нова година за повод да носят карнавален костюм, но да се обличат или красиво да обличат децата - защо не!

И 44,1% от жените, макар и да не носят карнавален костюм, обаче ще посрещнат Нова година в нова рокля, специално купена за празника. За щастие днес в магазините няма липса на избор.

Е, 36.1% от анкетираните не мислят за празнични дрехи. Те ще празнуват Нова година в средата на близки роднини и това е за тях - не е извинение да се обличаш по специален начин.

Астролозите дават някои препоръки за това, какво да посрещнат годината на змията: предпочитание трябва да се даде на тъмносиния, черен и смарагдовия цвят. Роклята трябва да е здрава и колкото е възможно по-дълго - имитираща кожата и тялото на змията, символ на следващата година. Бижута и закачливи бижута са посрещнати. Но най-важното - една душевна компания, която няма да те остави и да изхвърли първоначалното желание, което трябва да бъде поставено на часовника за звънене.

Проучването включваше 3130 анкетирани на възраст от 20 до 45 години. Проучването е проведено сред жителите на 120 руски града.

Share:
Comments