Руски мъже през очите на чужди жени

Не толкова отдавна славяните са били считани за стандарт на красотата в страните от Европа. Чуждестранните дами приписват мъжествеността и идеалните външни данни на руските господа. Но през миналия век руският мъжки образ е нараснал с митове и неразумни стереотипи, които са променили европейския възглед за руските кавалери.

Чуждестранните жени могат условно да бъдат разделени на 3 групи:

  • които никога не са били в Русия,
  • които са в контакт с руски мъже,
  • имаш руски съпруг.

Първа група жени никога не видя Русия със собствените си очи. Поради това те преценяват руските мъже с установени стереотипи, които се използват активно по чуждестранни телевизионни канали. Във филми и телевизионни предавания, мъжката половина на Русия е изложена като пияници, глупаци, семейни мошеници, неопетнени и безпомощни лица. Това важи и за мнението, че руски човек не обича дезодорант, но предпочита "естествен парфюм", съчетан с аромата на дим.

Среди жени этой группы также бытует мнение, что молодые люди из России — страстные любовники. Но при этом, они безвкусно одеваются и хотят казаться более значимыми, чем есть на самом деле.

Ко втора група чуждите жени са дами, които Лично запознат с руски господа. По работе или учебе они контактировали или продолжают поддерживать связь с россиянами. Эти жениы подчеркивают душевную широту и щедрость русских мужчин. Но они не отрицают факт их физической нечистоплотности.

Чужденците, посетили Русия, отличават младите хора с такива епитети: добър приятел, душата на компанията, отворен, искрени, готови да помагат в труден момент. Европейците особено харесват факта, че един руски джентълмен не е алчен и винаги е готов да плати за обяд или вечеря в ресторант.

Но дамите от тази група отбелязват и негативната черта на руските мъже: безразличие и грубост, изразявани от тях в обществения транспорт.

Трета група чуждестранните жени - най-малките. Това е - жениы из зарубежных стран, которые связали судьбу с русскими мужчинами, Според статистиката такива бракове са често срещани в творческата среда.

Чуждестранните съпруги описват руските си съпрузи по следния начин:

  • - Има нещо, за което да говорим с него!
  • Той е романтичен!
  • Он лучше понимает жениу!
  • Той не е прагматичен и щедър! "

Напоследък повечето такива бракове са между руски музиканти и чужденци, руски футболисти и европейци.

Чуждестранни дами от различни групи отбелязват основните характеристики на руските мъже, които не остават незабелязани:

  • положителните качества на един руски човек надхвърлят недостатъците му;
  • те са безпристрастни към външния си вид и често груби момичета на обществени места;
  • Руските млади хора са отворени, искрени и емоционални.

Но основното предимство на един руски човек е, че никога няма да му омръзнеш. И този факт постоянно се подчертава от чуждестранните дами.

Текст: Светлана Ахи

Share:
Comments