Първото впечатление може да се направи само веднъж

Първото впечатление, което имаме за хората, може да се окаже дълбоко и необратимо. Външният вид е ефективно оръжие. Но не за подробностите на външния вид, които могат да бъдат коригирани само от пластичните хирурзи, искаме да говорим днес. Искаме да обърнем внимание на възможностите, които ни дават, за да привлечем мъжкото облекло.

Когато отиваме на среща, се опитваме да изглеждаме възможно най-добре, дори в навечерието на срещата, ние психически избираме дрехите, които ще носим. Но не винаги дрехите стават наш съюзник. И всичко това, защото ни липсва елементарното познаване на мъжката психология. Нека се опитаме да го разберем.

За кого се обличаме?

Помниш ли кой ни помогна да се обличаме в детството? Мамо? По-голямата сестра? И тези разгорещени дискусии с приятелките на всеки бутон, изрезка, цветна блуза. Продавачката в магазина - също, между другото, една жена, с ентусиазъм, разказа как се приближавате до новоизлюпеното нещо на модните дизайнери, сякаш подигравахте женската природа.

Така че, ръка за ръка, отговорете на този въпрос: "За кого се обличате?".

Човек трябва само да мисли за това сериозно, се оказва, че повечето жени се обличат, за да ударят ... други жени. Но ако целта ви днес е да привлечете вниманието на човек, тогава ще трябва да преразгледате някои от вашите възгледи и ценности по отношение на дрехите.

Разбира се, след като сте чели книги за психологията и се "обичате" себе си, можете вече с достойнство да носите рапър панталони или мини пола. И в същото време гордо възкликвайте: "Нека да обичам този, както аз съм!". По принцип няма нищо лошо в това. Можете да продължите с тази политика, ако, разбира се, не се интересувате от резултата.

Но ако наистина се нуждаете от мнение на човек, ние имаме трудна задача - да гледаме женските дрехи през очите на мъжете.

Женско облекло през очите на мъжете

Съблазнителен човек, помнете най-важното: средният човек никога няма да си спомни индивидуалните особености на вашия гардероб - възприема изображението като цяло. И това са дрехи, коса, впечатления от разговор, интонации, миризма на духове.

Един мъж не се интересува от изрязването на роклята или от нюансите на рязане на полата, но женската фигура, която се крие под шепите, кокета, цветята.

Между другото, за мъжете вашето тегло е абсолютно не е важно, те отбелязват, преди всичко пропорции. Психолозите са показали, че възгледите на мъжете са съсредоточени основно върху талията.

Така че не носете дрехи, които променят пропорциите. Огромни остриета, гънки или сглобки, фланели, колан над или под талията правят женска фигура, често непропорционална, да изкривяват образа.

Стимулирайте любопитството на един човек, но не го задоволявайте

Мъжете като жени, които изглеждат "поканени". Затова изобщо не е необходимо да носите мокра тениска и плътни чорапогащи. Просто трябва да отворите "пътя" към тялото си, но не го давайте на човек без бой.

Много мъже потвърждават, че "правилно" облечената жена е много по-интересно от оголването.

Гледайки жена, която може да се съблече, човек събужда фантазия, като по този начин се превръща в електрическата сила на сексуалността. С други думи, дрехите в този случай играят ролята на изолационен елемент, но това не е пречка. Ето защо мъжете като полита повече. Е, те не харесват панталоните! Това е толкова неудобно да ги застреля.

Независимо дали става дума за подвижна пола или рокля с дълъг цип. Но късометражни, доста странно, мъже като. Разбира се, ако те съответстват на възрастта и тена, и със сигурност, без да изкривяват фигурите гънки.

Няма твърде много правила

Всъщност няма толкова много правила - красиви, удобни, изразителни. И все пак, принципът трябва да бъде такъв - облеклото отива или не, независимо дали подчертава предимствата или проявява недостатъци.

Основното правило - цвят, тъкан, оригинални разфасовки не трябва да отвлича вниманието от контурите на тялото.

Артистични дрехи, които са толкова любители на представянето пред приятелите на една жена, човек прилича само на един пъзел, в който трябва да намерите 10 разлики. Самата жена е загубена. Разсейването на обекти не ни позволява да изчисляваме фигурата, но нашата задача е да станем по-привлекателни.

По-добре е да хвърлите върху себе си парче светлина, течаща тъкан и грациозно да го вратовръзка в талията, отколкото да приложите смешните "стилни" неща, които ни изненадаха от модните дизайнери.

Достъпност - основната стратегия за привличане на мъже

Първата е чистота и свежест. Едно момиче, което току-що е избягало от душа, може да се хвърли върху поне парцалисти парцали и все пак ще бъде добре.

Но ако не сте вкъщи, гледайки те, човек трябва да фантазира за твоето тяло.

Например, тъканта трябва да бъде мека на допир, така че да се появи желание да се почувства меко приятен допир. Грубият бродерия, металните тъкани, навитата вълна изглеждат грубо, отблъскват от ефекта "надраскване".

Блузата трябва да бъде с отворена яка, елегантно да показва женското шиене. Отвореното гърло само насочва вниманието към гърдите, но не го отваря. Колчетата отпред показват наличието на гърдата.

Дори ако не позволите на човек да се докосне до себе си, монтажната риза е просто прекрасна - нека да се замисли как ще го свали в един ход ... някой ден.

Важни подробности

Придаваме толкова голямо значение на дрехите си, подготвяме се толкова добре за среща, че понякога забравяме нещо много важно. А именно, че не само дрехите са същността на случващото се. Нашите блузи и сарафани са просто друг начин да привлечете вниманието. Но за да го запазите, ще ви трябва още нещо: трябва да сте в състояние да затоплите интереса на човека към външния му вид.

Например очите на цвета на чаена роза дойдоха при вас от прабаба, която в същото време беше полска принцеса и магьосник. Чувствителни устни - знак за изискана чувствена природа и така нататък.

И още няколко думи.

декорация

Мъжете гледат на декорациите на жената като признаци на достъпност. Ето защо не трябва да носите пръстени, докато не срещнете "точно това". Всеки пръстен на пръста ви човек вижда като знак на вниманието на друг важен човек за вас.

Дори ако пръстенът ви е преминал по наследство, избраният от вас може да не знае това, за да можете да си позволите само бижутерия - часовник. Но гривните отблъскват мъжете - те намаляват желанието да докоснат ръцете и да ги галене. Изключение е празничен банкет.

За да не се чувствате неудобно, огърлицата, която може да подчертае вашия чар е най-добре. По-добре, с триъгълен размер.

Кръглата и плътно прилепваща се огърлица означава отделяне, големи мънички отблъскват масивността си. Единственият камък в окачването или медальона може да покаже вярност на друг човек.

Противно на общоприетото схващане, диамантите не са най-добрите приятели на едно момиче - те подчертават материалистичните стремежи, които могат да доведат до лошо обслужване.

Маникюр

Забравете за дългите "нокти", ако не искате да плашите избрания от вас. Лесно можете да изненадате приятелката си с дълги пирони. И също толкова лесно човек ще ви напише в категория лениви, които не зачитат работата на жените, и ще отхвърлят вашата кандидатура за активен отдих, например в природата.

козметика

Не забравяйте, че червилото не трябва да е мръсно, а бузата, закалена от прах, не предизвиква желанието да докосне устните й. Нека лицето ви изглежда естествено. Така че, сякаш няма абсолютно никаква козметика. Само ние, жените, ще знаем какво си струва.

Share:
Comments