Прически за рождения ден на дълги и средни коси. създаване

Момичетата обожават техните рождени дни. Разбира се, виновниците на празника в този ден не само получават цветя и подаръци, но също така имат възможност да изглеждат зашеметяващи, да демонстрират вкуса и стилът на усещане. Преди момичето за рожден ден не е лесна задача - да изберете костюм и да направите красив стилен стил, който да го отличава от останалите поканени момичета.

Прически за рождения ден. Модни тенденции, снимка

Прическата има специално място за създаване на празничен образ. Дори ако сте свикнали да губите косата, рожденият ден е повод да направите изискан стил и да го създадете, не е задължително да се регистрирате в салона, е хубаво да поставите къдрици във вашия дом. Някои модели за пресъздаване на себе си са доста трудни, но можете да прибягвате до помощта на близки хора.

Съвременните модни тенденции на прическите са противоречиви. От една страна, естественият стил става все по-популярен: меки къдрици, високи опашки, обемни плитки и тъкани, прически с пакети, от друга - подложки, стилистичен стил, "Babette" и други прически от 60-те години.

Как да изберем прическа за рожден ден

Съвети стилисти за избор на празнична полагане:

1. За да се докаже, че изображението е хармонично и завършено, фризьорката трябва да се комбинира с рокля и грим.

2. Женската фигура изглежда пропорционална, само ако главата заедно с поставената коса се вписва в нея 7,5 пъти по цялата дължина.

3. Прическа трябва да бъде избрана в зависимост от сезона и метеорологичните условия. Например, при ветровито време, човек не бива да губи косата си, вятърът ще ги разстрои.

4. Не използвайте голям брой инструменти за фиксиране. На първо място, тя ще направи прическата по-лоша, и второ, косата може да изглежда необуздана.

5. Високите жени не трябва да правят високи прически, но миниатюрни момичета, те са много подходящи.

6. Жените с триъгълно лице също е по-добре да се откажат от високата опаковка.

7. Собствениците на овалното лице могат да си позволят всякаква форма на коса.

8. Сладките момичета трябва да гребят косите си назад и да не оставят нишки по страните, за да не направи лицето още по-широко.

9. Масивните черти на лицето и широкото чело ще омекотят асиметричните елементи в прическата.

Независимо от начина, по който решите да направите, не забравяйте, че огромните структури ще бъдат неудобни и няма да ви позволят да се насладите пълноценно на празника.

Прически за рожден ден на средна коса, снимка

Средната дължина на косата стана популярна преди няколко години и оттогава се разрасна като момичета, заради своята гъвкавост, способността да създават различни варианти на прически, както всеки ден, така и вечер. Освен това е много по-лесно да се грижите за средна дължина на косата, отколкото за дълга коса.

Най-простото нещо, което може да се направи, е да се вятърят къдриците с кърлене или юмруци и да се създадат меки естествени къдрици. За да може пилингът да издържи цялата вечер и да не се размине, е необходимо да използвате лак или восък за фиксиране. Опитайте се обаче да не прекалявате с фиксатора, в противен случай косата ще изглежда неестествена.

Завинтената коса също може да се използва като основа за прическа, например, за да се съберат косите в висока опашка, оставяйки двойка шевове, така че да докосват внимателно лицето. Или друг вариант - да издърпате над главата си елегантна рамка или панделка.

Ако искате прическа с гладка равна коса, след това сглобявайте косата отстрани, защитете с невидимост и фиксирайте с лак. Такъв стил ще подчертае скулите и ще направи образа дръзки и едновременно женствени. Аксесоарите с кристали и лак с блясък ще добавят прическа на блясък и празник.

Ако сте естествено вълниста коса, след това се къдри с дифузьор - точно това, от което се нуждаете, Просто измийте главата си, нанесете си малко мус или пяна на косата си и изсушете косата си с тази дюза в кръгообразно движение, докато изсъхне напълно.

Собствениците на деликатни функции ще бъдат много креативни разстройства. Създайте го е много проста: приложете малко фиксатор върху косата, след това стиснете пръстите на ключалките, за да създадете леки безтегловност. Добавете към прическата ярки стилни косми за коса и създайте уникално празнично изображение!

Женски гръцки кок не само е подходящ за всички момичета без изключение, но и ще запази оригиналния си вид през целия ден.

Как да направите куп. Инструкция стъпка по стъпка:

1. Гребрете косата и я разделете с помощта на разделяне на две еднакви части.

2. Обърнете страничните нишки на снопове.

3. Продължете да въртите къдриците на снопчета, хващайки всички нови нишки към тилната част.

4. Съберете турникетата в тилната част.

5. Направете малък канал в косата и образувайте обърната опашка.

6. Вдигнете опашката и я завъртете навътре, като поставите косата в ниша.

7. Фиксирайте косата с фиби и лак.

Прически за рожден ден за дълга коса, снимка

Косата под раменете с три пръста се нарича дълго. Тази дължина дава на момичетата пълна свобода на творчеството, поради тази луксозна коса можете да създадете празнична прическа.

Меките естествени къдрици ще направят образа романтичен и нежен, липсващият обем на фината коса може да се даде с помощта на коренния обем и лак за коса.

Днес разнообразието от тъкани е много популярно, например "Риба опашка". Външно опашката наистина изглежда като риба, а косата изглежда необичайно стилна и модерна. В идеалния случай, стилът ще изглежда на твърда права коса, както и melirovanie или оцветяване ще го направи още по-интересно.

Ако мислите, че е само професионалист, който може да плете такава изящна красота, грешите, опитайте и вижте сами, че това не е сложно. Ако направите опашка без помощ, тогава ще ви трябва две огледала - трябва да видите отразяването на гърба на главата.

Инструкция стъпка по стъпка на прическата "Риба опашка":

1. Разделете косата на две части.

2. Алтернативни нишки между тях, които ги хващат от всяка страна (2-3 см ширина).

3. Изберете една и съща ключалка от едната страна и я кръстете с горната нишка. Дръжте тъкането с ръцете си.

4. Променете ръката и отделете нишката от другата страна. Пресирайте го с предишния.

5. Изплетете плитка с необходимата дължина, кръстосване, редуващи се направления.

6. Закрепете краищата на плитката с еластична лента или клипс за коса.

За да придадете на "рибата опашка" бляскав външен вид, можете да го украсите с пресни цветя, стилети с разнообразие от декори, дантели, рингове, изтъкани в плитчина с нишки.

Шипката може да бъде разположена в центъра, по страните, зигзаг по цялото тяло, да е много стегната или обратно свободна. Ако искате да направите последната опция, разтегнете листовете на плитките, като по този начин я придадете външен вид.

И ако плътността на косата позволява, тогава можете да плетена две плитки, това също е много модерен.

Прическа "Babette" е много популярна от много десетилетия. При дълга коса изглежда особено шик. За празничната версия класическият пакет може да се комбинира с тъкането, така че плитките да оформят главата вместо джантата или лентата.

Както можете да видите, правенето на прическа за рожден ден не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. Използвайте оригинални принадлежности и подхождайте към създаването на изображение с въображение.

Share:
Comments