Прически за дълги коси с бретон - модни тенденции. как да

Дългата, добре поддържана коса от жена винаги е била и продължава да бъде една от основните тенденции в прическите на всеки моден сезон. Разбира се, наличието на бретон варира, но отдавна е известно, че е в състояние да даде някаква загадка и мистерия на образа. Ето защо повечето жени правят основния залог по дължината на косата и добавят към бретончето - това е почти невъзможно да се направи грешка.

Въпреки това е невъзможно да се управлява просто се отглеждат до желаната дължина на косата, защото монотонността със стил бързо се отегчава. Тук стилистите идват на спасението, които всеки сезон измислят повече варианти на разнообразие от прически, включително и за да подчертаят дълга коса с взрив.

Прически за дълга коса с бонбони: характеристики

Косата е отдавна смятана за най-лесния начин да промените изображението с минимални разходи. Тя ще ви помогне напълно да промените външния си вид, както и да коригирате недостатъците в лицето на овала. Основното нещо е да изберете правилния стил, който да отговаря на вашите функции. Това ще ви помогне да направите образа си пълен и привлекателен.

Косата трябва да бъде добре обработена. Ако вашите нишки са скучни и виси безжизнен, тогава поддържайте подобна дължина на косата не трябва да бъде. Няма да ви помогнат нова прическа, трябва да сте готови да отделите много време и да харчите пари за добри пари. Въпреки това, тук наистина краят оправдава средствата.

Първата задача е да определите стила си на бретон. Прави и наклонени, всеки от тях може да подчертае само един вид лице. Това е от вида на бретон, който ви подхожда, за да започнете с избора на самата прическа, защото тя ще ви помогне да настроите лицето според вашето желание.

Прически за дълги коси с бретон: каскадни

Каскадните прически са желателни, за да изберат момичета, които имат кръгло лице с доста широки скули, защото те помагат да ги скрият, правейки лицето много по-стегнато, отколкото в действителност. Не е чудно, че този стил се радва на заслужена популярност в продължение на много години. Косата получава допълнителен обем, който се получава благодарение на преходите в дължината на косата. Чела също така добавя докосване на модерността и скрива непропорционално чело.

1. Класическата каскада.

Малко от модерни, леко луди опции за прическа. Този тип каскада е идеален за любителите на романтичен стил. Няма творчество, но не е задължително да се направи завършен образ на изискана дама. Всички линии са много гладки, а преходите на дължината на косата са отпуснати. Тя е идеална за жени от всякаква възраст и с различни видове косми. Плюс това не изисква дълъг стайлинг, така че можете да направите красива прическа само за няколко минути.

2. Асиметрична каскада.

Вероятно тази версия на каскадата в напълно изложена държава е един от най-оригиналните и грандиозни прически. Разбира се, човек трябва да разбере, че ще ви трябват огромни усилия, за да го подкрепите, многобройни средства за оформяне и много време. Каква е оригиналността на тази прическа: няма почти никакви логически преходи в дължината на косата, късите ивици незабавно се променят на дългите и обратно, просто изваждане от цялостния дизайн. Блънкът тук служи като оригинален чип. Ако сте достатъчно млад и искате експерименти, този избор на подстригване без съмнение ще ви помогне да се откроите.

3. Назъбена каскада.

Ако сте отвътре бунтовник, не обичате да сте в границите, в които цивилизованото общество е ограничило хората, тогава разкъсаната каскада ще бъде отговорът на много въпроси. За тези, които носят подобна прическа, няма наложени стереотипи. Основният принцип на такава прическа е много голяма разлика в дължината на космите на главата. Въпреки това, тя може да се извършва само на тези жени, които имат права коса, друг вид коса просто не изразява желания стил. Въпреки това, тази прическа има двойка неоспорими предимства: тя е в състояние да скрие всички недостатъци на лицето и лекотата на грижите.

4. Структурирана каскада.

Може би тази версия на каскадата е най-красивата. Почти винаги се извършва с участието на две нива, които могат да бъдат боядисани в различни нюанси. Тук прическата се модифицира, като се използва горното ниво на нишките, които сами по себе си се различават както от дължината, така и от размера. Дъното на нишките е оставено като един стандарт - възможно е максимално. Ако сте собственик на послушна твърда коса, тогава тази опция е само за вас. Все пак трябва да се разбере, че стилът ще бъде трудно да се поддържа.

5. Каскада с изразени бретон.

Ако по-рано беше казано за допустимите отклонения, които първоначално разчитаха на разликата в дължината на косата, тогава тук се появява бум. Различните опции са в състояние незабавно да променят целия стил на коса, което го прави уникален.

Подстригване за дълга коса с бретон: не е каскадно

1. Дългият боб.

Ако по-рано тази опция е подходяща само за собствениците на къси коси, сега тя е достъпна за всички. Това ще ви помогне да удължите лицето на овала, затова той ще е подходящ за собствениците на кръглото лице. Класически, "бобът" винаги се изпълнява с помощта на удар, който заедно с уникалната способност на тази прическа да се създава, разчитайки на формата на главата, го прави универсален за всяка жена, с изключение на тези, които притежават вълнообразна коса. В този случай ежедневието ще се превърне в мъчение.

2. Прав коса с прави бретон.

Няма нищо по-класическо, но все още не бие и нежна, отколкото дори права коса. Собствениците на овалното лице тази подстригване ще бъде много вкус, защото ще помогне да се направи лицето изглежда по-закръглено. Бретонът ще помогне да се скрият дефектите на челото. Ако е ниско, увеличете дължината на бреговете и ако сте високи, оставете го кратко.

3. Бритый висок.

За да направи образа много екстравагантен, модата включва подстригване с обръснат храм. Ако по-рано се срещна само сред представители на субкултури, но сега тя е влязла в световния преглед. Основното нещо е да запомните, че тази прическа изисква определен цвят както в дрехите, така и в грима.

4. Дългият квадрат.

Този тип подстригване има сравнително симетрична форма, тъй като косата се нарязва на права линия. Няма място за асиметрия и творчество. В класическата версия на тази прическа, винаги се използва взрив, който допълва изображението.

5. Лесенка.

Много хора объркват този стил на подстригване с каскада, но имат редица разлики, които не позволяват групирането им. Изображението е много елегантно, поради факта, че нишките са оформени асиметрично, т.е. имат различна дължина. В резултат на това нишките директно оформят лицето, добавяйки чар.

Прически за дълги коси с бретон: съвет от професионалисти

1. Преди да изберете подстригване, трябва внимателно да изучите своето лице и да изберете опцията, която ще ви помогне да скриете недостатъците.

2. Изборът дали да се направи обемно оформяне също трябва да бъде от неговия растеж и физика.

3. Бандата трябва да бъде внимателно подбрана въз основа на формата на лицето. Трябва да помним, че макар да са модерни, не всеки може да дойде.

Share:
Comments