Прически с взрив с взрив - със сигурност, по начин! класика

Ако сред безбройните женски прически има такива, които са били в продължение на много десетилетия и дори векове, това се счита за призната класика - това е прическа с бретон с бретон.

Никой не може да остане безразличен към благодатта, стил и шик на такава прическа.

Нека се опитаме да разберем кои видове допустими отклонения са на разположение и с кои chelochki те могат да бъдат комбинирани.

Прически с квадратчета с бретон. Известна ли си отскоро?

Такава прическа, известна като прическа, не само стана популярна преди няколко века. Това е популярно днес. Първо, такива прически са започнали да се носят по време на управлението на великата Клеопатра.

Между другото, не само дами, но и господа, независимо от размера на чантата.

Това беше в Египет, формиран един вид ракетна площадка за дузпа, която точно е една и съща за всички: коса, дълга до раменете, беше също толкова равномерно почиства. Днес има толкова много видове прически. Освен това, стилистите постоянно правят нови и нови промени в прическата, направена според класическите канони, като постепенно го модернизират. Прически Боб с бретон, снимка на който винаги е възможно да се намери на страниците на модните списания са нормална прическа, която не изисква много сложна грижа и стайлинг, което е много удобно в ежедневието, което е много красива, за да излезе на светло.

Това е благодарение на прическата на квадрат с брек, че има отлична възможност да се подчертаят всички добродетели на женското лице и да се скрият недостатъците му. Ако площада е с chelochka, то ще освежи лицето на дамата, може да го подмладят малко; удължената подстригване е подходяща само за гладка, послушна и достатъчно дебела коса, в противен случай поради факта, че в краищата на косата ще се къса, цялата форма на косата ще се счупи.

Прически с квадратчета с бретон. Варианти на изпълнение: ключалки

Обикновено, ако една жена избере прическа с бретон (снимката на такава прическа е в интернет), тогава тя осъзнава, че бретонът задължително трябва да бъде. Но една дама, която иска да получи подстригване, може лесно да избере как да се изправят бретонът.

Тя може да бъде като най-обичайния стандартен вариант, включително и прав рефлекс, който ще бъде много полезен за онези жени, които имат малки черти на лицето си: малки устни и гърлото, но в същото време определено високо чело.

Много модерна ще изглежда като прическа с взрив, състоящ се от прави бретон, на момичетата, които имат в техния арсенал с ярка коса - червеникав или червен оттенък. Подстригването в този случай ще подчертае женската "любовница" и всъщност това означава толкова много за момичетата, които искат да изглеждат привлекателни и силни, а също така ще направят незначителни недостатъци и подчертават добродетели.

Прически с квадратчета с бретон. Опции: прави и наклонени бретончета

Прави бретон - добър избор за момичетата, които притежават триъгълна или дори квадратна форма на лицето. Обикновено тези дами, които имат лице като квадрат, непрекъснато разбират, че избора на прическа е огромен проблем за тях. Това се дължи на факта, че не всяка прическа е подходяща за този тип. Прическата с взрив с бретон има способността да реши този проблем.

Наклонените ресни са чудесна възможност за онези момичета, които имат кръгло или овално лице. В този случай шлюзовите брави ще ви помогнат да направите лицето по-хубаво. Да, и пъстри бузи ще бъде много по-лесно да се скриете.

Необходимо е да се отчете фактът, че независимо от формата на прическата с бретон, това означава, че структурата на косата на "любовницата" на тази прическа ще бъде гъста. След няколко направления ще отидете да украсите чист взрив и ако косата е много тънка, останалата част от шока от косата в стила няма да изглежда така, както желае собственикът: тънката коса няма да ви позволи да направите необходимия обем.

Прически, квадратни с бретон: съвети на професионалисти

Полезни съвети. Ако едно момиче, което е решило да промени образа си, преминава през това, което може да загуби, като избере една единствена подстригване, трябва да се сравни с формата на лицето на модела и нея, като се запознае с снимките. Прическата на квадрат с бретон трябва да подчертае всички предимства в благоприятна светлина. Ето защо този избор трябва да бъде адресиран бавно и с голямо внимание.

Великолепна прическа на този формат ще изглежда на косата на светли нюанси, така че блондинките, които мислят дали да си нарязат косите или не, е по-добре да вземе важно решение в тандем с професионален господар, който ще даде добър съвет, че квадратът с взрив ще изглежда в този случай изгодно.

Полезни съвети. Преди да отидете на фризьор, трябва предварително да решите коя подстригване искате да направите. Разбира се, капитанът ще предложи различни опции, които са подходящи за този тип коса, само тези въпроси трябва да бъдат договорени предварително. По-добре е да направите снимка с прическата, която ви харесва, така че професионалистът да може да вижда визуално бъдещото изображение.

Прически с квадратчета с бретон. Видове квадрати

Классическое каре. Особеността на тази прическа е, че абсолютно цялата коса се нарязва от капитана на същото ниво. Най-напред се моделира заключващ механизъм на гърба на главата. Благодарение на него се определя дължината на цялата прическа. След това всяка нишка се изтегля от майстор под ъгъл от 45 градуса и се разрязва по посоката на тилната и пареалната област, така че всяка следваща стригана нишка да е с дължина 1,5 см по-голяма от предишната. Гърбът на главата не покрива напълно врата, но дължината на косъма е доста къса. Класическите квадратчета изглеждат чудесно със и без бретон. Ако изберете кратък взрив, женското изображение ще бъде много игриво и лесно. Ако дебел взрив слезе надолу към веждите или дори към ребрата, изглеждането ще изглежда загадъчно.

Стрижка боб-каре. Тази версия на прическата е много подобна на класическата версия, но тук косата е къса и всички са нарязани по една линия. Отличителна черта на прическата е, че косата в предната част е малко по-дълга от тази на гърба на главата.

Такава прическа ще бъде комбинирана с всеки тип и дори с коса, която има свойството да се навива.

Грижа за къдрава коса. Въпреки факта, че къдриците са по-трудни за работа, защото такава прическа като квадрат с бретон, снимката на която е на страниците на много модни списания, те ще се справят добре. Основното е, че къдриците не са твърде малки или, обратно, твърде големи. Най-подходящите къдрици са средни и меки вълни.

Стрижка каре на ножке. С такава прическа на върха на главата има голямо количество брави, а на гърба не може да има къса коса. Брави, разположени отпред, прави. Идеален за жени с красива врата и права коса.

Единственият недостатък на тази прическа е необходимостта от чести посещения на фризьора.

Share:
Comments