Преглед на популярни прически на дълги течащи коси.

Стилирането за дълга коса е лесно. За дълга коса можете да излезете с много красиви и разнообразни прически.

Стилни прически за дълготрайна коса могат да бъдат направени сами, без да отидете в козметичен салон.

Красиви къдрици в прическите на дълги течащи коси

Свободната дълга коса вече изглежда красива сама по себе си и напълно отговаря на всички момичета. За промяна препоръчваме да направите красиви къдрици. Ако косата е естествено прави и гладка, тогава за полагането на брави трябва да намерите средства за надеждно фиксиране. Правилната коса бързо се изправя, ако няма достатъчно време, за да се нагрее гладенето, или избра средство за слабо фиксиране.

Технология за създаване на къдрици. При чисто суха коса по цялата дължина се препоръчва да се поставят термични защитни средства на всеки производител: Wella, Matrix, Schwarzkopf. Кърлещите клещи могат да се загреят до оптималната температура и да преминат към комплекта нишки. Клепачите трябва да се превъртат бавно, като се преместват от корените към върховете.

Кърлата, която ще продължи дълго време, може да се направи с помощта на меки къдрици. Завийте най-добре върху чиста, леко влажна коса. През нощта може да не е удобно да спите върху тях, но ефекта от къдриците ще продължи да съществува за един ден или дори повече.

Можете да направите просто вълнообразна коса, за това, плете плитките за нощта. Всичко зависи от вашето желание: лекото вълнение няма да трае дълго, фините вълни са най-добре запазени. От дебелината на косата зависи от това колко плитки трябва да бъдат направени. На гъста коса, ще има достатъчно 5-7 плитки, на редки плитки - 2 плитки.

Водопад из локонов. От къдриците можете да създадете красива романтична прическа. Прическите за дългите разхлабени коси могат да бъдат трансформирани с различни детайли, включително лек водопад. Тази прическа е подходяща за ежедневна и за празнична версия.

Техниката за извършване на "водопада от къдриците". Определете от коя страна да започне тъкането. Нивото на началото на изплюването се избира точно над ухото.

Налейте обикновена плитка, но направете къдрене, оставяйте нишката освободена.

Отпускът й и нова тъкан. И на този принцип, продължете от единия край към другия.

Последната ключалка трябва да бъде здраво фиксирана с невидима или красива коса за коса (по Ваша преценка).

Използване на прически за дълги течащи коси

Не са необходими специални умения в областта на фризьорството. Прическата е създадена лесно и изглежда удивително нежно.

Техника на фланела. В храмовете отделете равномерните нишки от двете страни. Завъртане няколко пъти около оста си, за да ги свържете към носа на невидим или гума. Тогава всичко зависи от вашето въображение. Ако това е вечерна прическа, можете да добавите обем - освободете няколко направления, като ги издърпате с гребен.

Каишките могат да бъдат с различен обем и размер, свободно или плътно усукване. Можете да завършите изображението с красив аксесоар за коса.

Асиметрия в прическите на дълги течащи коси

Обикновено на пръв поглед стилистиката, направена на прави косми, изглежда стилна и бляскава. Необходимо е да поставите част от косата от едната страна само с гребен с редки зъби. За да покажете въображение и да добавите фризьорски салон с ярки барети или фиби. Ако завъртите нишките в самите краища, ще получите романтичен и нежен образ.

Асиметрия в прическите на дълги течащи коси смотрится оригинально и контрастно. Это могут быть аккуратные кудри или легкие завитки. Если у вас уже сделана асимметричная стрижка, то дополнить модный образ помогут красивые аксессуары.

Поставянето отстрани се извършва с помощта на скоби. Няколко направления на въже между тях и внимателно закрепени от другата страна. Пръстите се простират през клемите на малките нишки. Ефективно ще изглежда като този стил на дълга коса със светли къдрици.

Изплюйте прическите за дългите течащи коси

Scythes са универсални прически, когато няма време за създаване на сложна композиция. Много опции съществуват за дълга коса, при която се използват престилки.

1Изправете косата си и изберете малка част от храма. Ние плитка тънка плитка плътно и доста плътно тъкат нишки. Оказва се, че тънка светлина, която може да остане само да лежи върху кърпата на косата ви, и можете да я поставите на гърба на главата, като по този начин създавате романтична светлина.

2 Комплексно плетене на дълга коса изглежда като завършена грандиозна прическа. Започнете да тъчете от бретон. Изплетете въздушна плитка и преминете през всяка една от свободните нишки с шапка от двете страни. Получават се малки лъкове.

3Рамка от плитка. Ежедневна прическа под формата на ръба на косата му. Той се създава много просто. От двете страни разделете нишките и плисете с две платна. Залепете ги един с друг и ги закрепете с болтове или невидими в основата на плитките.

Вариации на прически в прическите за дълготрайна коса

Naches се използва от справедливия секс, когато трябва да добавите обем към косата си. Естествеността в прическата сега е на мода, защото просто нехайна коса ще изглежда агресивна. Ако го затворите с гладки нишки, ще получите модерна прическа и външният вид на другите около вас.

Технологията за създаване на джуджета, Разхлабената коса е добре обработена и разделена на три части: върхът, средната и долната част на косата. Долната и горната части се залепват и се отстраняват отстрани, за да не се намесва. Средната част е разделена на 3 4 части и малко, с леки удари, събираме плосък гребен от средата на растежа на косата до корените.

Когато въведете желания обем, освободете долната част. Разпръскваме косата прекрасно на косата и я покриваме с горната част. Ние заглаждаме най-горните нишки със стил агент и ги закрепваме отстрани с красиви фиби.

Краищата на косата по желание могат да бъдат навити с кърпичка и да се поръсва с лак.

Прически с лъч на върха

Нодула или пакет - интересна прическа за всеки повод. В домашната суматоха, много момичета събират косата на короната, защото е толкова удобно да се прави домашна работа. Въпреки това, пакетът може да украсява дори прически за вечеря за дълги, разхлабени коси.

Прическата разкрива лицето и се фокусира върху грима, така че можете да създадете грандиозно изображение и да привлечете вниманието към себе си. За полагане, имате нужда само от еластична лента в цвета на косата, фиби и лак за фиксиране. Разделете върха на няколко части и равномерно съберете косата в красива малка опашка. Обърнете опашката в турникет и постепенно се фиксирайте с винтовете. В крайна сметка ще получите възел в горната част на главата си. Ако желаете, можете да настроите останалите нишки.

Една от възможностите за това поставяне - тъкани пакет. Също така е лесно да го направите. И изглежда красива и умна. Технологията е една и съща - за събиране на опашката. От опашката започват да тъкат плитки (2-3 плитки, от които да избирате). Обръщаме плитките между тях и ги фиксираме с фиби и ги въртим на спирала.

Красивите прически за дълги, хлабави коси се създават доста лесно и не изискват специално обучение. Коса или куп на вълнообразна коса изглежда елегантно и модерно. Изберете стил на прическа за вашето настроение, така ще изглеждате неустоими.

Share:
Comments