Предпазни, опасни жени!

Възможно е връзката ви да изглежда идеална за вас. Най-накрая намерихте "Господното съвършенство", скочихте на седмия облак на щастието и написахте хиляда пъти името и фамилията си на лист хартия. Едва ли можеш да повярваш в твоето щастие, че си единствената жена в живота си ... Но чакай! Единственият? За съжаление, не, тъй като ще трябва да споделите приятеля си с най-малко три жени.

Мама

"Мама е най-доброто!" - ако тази фраза е бойният вик на любовника ви, тогава трудностите в изграждането на връзки не могат да бъдат избегнати. С този съперник е необходимо да се справя много внимателно. Тя подхранваше избрания от вас в продължение на девет месеца под сърцето си, подготвяла отлично всичките си любими ястия и искала само най-доброто за сина си. Разбира се, постоянните й неочаквани посещения и навикът да се намесва във всички домашни и любовни дела могат да се окажат само на нервите ви. Майка му не трябва да е най-добрият ти приятел, но трябва да намериш общ език с нея. Ако все още не можеш да се разбираш, никога (никога, никога!) Принуди го да избира между теб и майка си, тъй като в такава игра можеш само да загубиш.

Най-добрият му приятел

О, да! Най-добрият приятел може да бъде истински "твърд орех". Тя споделя с близките ви спомени, преживявания, възходи и падения - всичко, което преживявате заедно или бихте искали да оцелеете. Особено в началото на отношенията винаги е трудно да се поддържа такава конкуренция. След всяка кавга ще си представите, че ще плаче с нея в жилетка и тя ви слага в очите му с истеричен луд. Но сериозно, ако имаше нежни чувства към него и би искала да бъде с него, би ли чакала толкова дълго, докато в живота му се появи друга жена?

Трябва да решите, че тя е най-добрата му приятелка и нищо повече. Наличието на такъв приятел може да има някои положителни аспекти. Психолозите казват, че мъжете чрез емоционално робство развиват емоционална интелигентност. В допълнение, най-добрият приятел може да помогне на мъжа ви от женската страна, за да разгледа връзката ви с него.

Бившата му приятелка

Всеки човек има минало и избраният от вас не е изключение. Лошо, ако това "минало" има безкрайно дълги крака, шикозна коса и т.н. Във всеки случай, не се паникьосвайте! В крайна сметка това не е нищо за нея първото. И дори ако имате недостатъците си, има много причини, поради които сега е с вас, а не с нея. Има два начина за развитие на събитията:

  • Той не говори много за нея, а ако го направи, това е неутрално и сухо. В този случай нямате абсолютно нищо за притеснение.
  • Понякога той се среща с нея, те се оглеждат добре и ревността ви се издига до небето.

В този случай най-доброто решение е да не се отказваме от неограничена ревност и да не организираме грандиозни сцени. Бъдете по-хитър! Опитайте се да предоставите на любимия си с най-голямо удобство и любов, покажете, че сте точно това, от което се нуждае.

Share:
Comments