Pooz-боядисване или "бременна" изкуство на тялото

Бременността е най-страхотният и незабравим период в живота на всяка жена. Как искате да го запомните за цял живот! Бъдещата майка има много идеи как да се впечатли в "интересна" позиция, защото в този прекрасен период тя е красива. Най-лесният начин е да направите снимка. Но как да го направите по оригинален начин?

- Ще направя снимка на корема ми и ще му направя снимка. Именно с тях, на пръв поглед малко луди думи, възникна цяла изкуство - гестационна живопис (Гестационна изкуство). Тази рисунка е на чисто платно, без завои и удари, чиято роля играе самата корема. Необходимо е само да се включи въображението, а пъкът да се превърне в прекрасна картина, която малкият магьосник оживява със своите дрънчалки.

Психолозите смятат, че тялото изкуство за бременни жени установява емоционална връзка на майката с троха. Също така, при чертане с четка, бебето и мама получават лесен масаж, който със сигурност е много полезен.

Можете сами да рисувате красива рисунка, но в повечето случаи жените се доверяват на този бизнес специалист.

Преди да започнете, трябва да решите цветовете и цветовете, в които ще се изпълни картината, защото цветът може да разкаже за вътрешния свят на бъдещата майка на този етап.

Избор на цвят

• Виолетът е цветът на радостта, на мира.

• Червеният цвят е символ на готовност за промяна.

• Черно - сигнал, че жената чувства страх.

• Зелен - показва, че една жена няма достатъчно внимание към любим човек.

• Синьо - цветът на готовността да станете майка.

Избор на боя

След това преминете към избор на цветове. За изписване на стомаха на бременни жени използвайте къна или aquagrim.

Хена, за разлика от аква-хватката, се държи в тялото няколко дни след прилагането. Предимството му в наситеността на цветовете, но картината ще трябва да бъде измита веднага след фотосесията. Работата с къна е по-силна от специалиста. Ако сте сами сте решили да украсите себе си - изберете aquagrim, както в случая на петна, те могат лесно да се търкат.

Избор на дрехи

Следващият етап ще бъде изборът на дрехи.

За да получите красива снимка, е важно да изберете цветове с шарки. Естествено дрехите не трябва да затварят снимката. За това изберете сутиен или топ-банда, което е много красиво в хармония с проветривата дълга пола. Можете също да правите без дрехи, ако тялото излезе извън корема и се разпространи в тялото.

Избиране на снимка

Продължаваме да избираме картина. Лимитът на човешкото въображение няма граници. Можете да излезете със собствената си рисунка. За това можете да потърсите вдъхновение в интернет, като погледнете работата на други майки, ако сте сигурни във въображението си, тогава сюжетът на снимката ще бъде написан. Най-често срещаните теми на чертежите бяха:

Мехенди - картина на къна въз основа на кръг около пъпа.

Свързано с времето на предполагаемото раждане и пола на детето.

Смешни снимки.

Темата на нашия свят, планетата.

Независимо от цвета, който изберете, боя или тема, заедно с бебето ще изпитате невероятни усещания и емоции, които ще ви доближат и няма да забравят тези 9 месеца.

Share:
Comments