Полезен съвет от опитен дамски мъж

Всяка жена мечтае за голяма искрена любов. И когато тя се среща с мъжа на мечтите си, се оказва, че е банален дамски мъж. Тя ужасно осъзнава, че това е друг трофей в историята му. Жестоко разочарование, чувство на предателство, умствена болка - това е непълен списък от чувства, които изчерпват дамата, която е ухапала характера на дамския мъж.

Но мъжките прелъстители признават, че самата жена си позволява да бъде измамена и доброволно се втурва в интелигентно подредените любовни мрежи. Всичко се случва на доброволни начала и самата дама иска да бъде в ръцете на опитен дамски мъж.

Тайната на очарованието на такива мъже е достатъчно проста: те нежно усещат психологията на една жена. Много дами се оплакват, че техните спътници от живота не им обръщат достатъчно внимание, не искат да ги чуват и постоянно прекарват вечерите близо до телевизора. Ловедей разбира това перфектно, така че ще направи всичко точно обратното: ще слуша момичето и ще я погледне с такъв поглед, сякаш чувства проблема си в дълбините на душата си. Освен това той е галантен, учтив и изненадващо загадъчен. Ловесец има достатъчно енергия и чар, така че всяка жена да мисли така.

Мъжете - дамските мъже споделиха някои ефективни методи на съблазняване.

  • «Ще я слушам, ще се заинтересувам от всичките й проблеми, но ще мълча с мълчание за живота си!"Измамникът извлича информация от" жертвата ". Фразите му имат принципа: повече впечатление - по-малко конкретно.
  • «Съгласен съм с нея почти във всичко, така че в мен се чувстваше духовен партньор!"Момичето е изненадано да забележи, че тя и нейният приятел като същите ястия, хобита и дори отношение към живота, те са абсолютно еднакви.
  • «Аз й давам това, което й липсва в живота!"Той установява, че момичето се притеснява в момента и се опитва да осъзнае скритите си желания. Ако дамата има проблеми при работа, тогава джентълменът умело ще я отклони от неприятни мисли.
  • «Опитвам се да постигна красива интимност!"Опитен Ловесей разбира, че ако една дама си позволи да се доближи, тогава е направил половината" работа ".
  • «Аз ще бъда тайна и загадъчна за нея!". Той иска да бъде заобиколен от ореол на мистерия и загадка, като дава възможност на женското въображение да състави крайния образ на неговия човек.

Мъжът Лъълас е в състояние да даде на жена незабравими моменти на щастие. Но тя ще бъде краткотрайна и много скоро ще получи друга дама.

Това са дамите, които често използват техниката "натиск върху жените". Но най-изненадващо е, че много дами напълно разбират това. Те са умни, успешни, самодостатъчни, но защо, след това им позволяват да бъдат примамвани в капана на изкушението. Самите те показват на Лоулас своите "болни точки" и след като се оплаква, че е банален женкар.

Възможно ли е да се запази човек Ловесей?

Лъдис рядко се превръща в примерен семеен мъж. Дори ако сключи брак, той винаги ще отделя време за "кампании вляво".

Такъв човек може да бъде държан, ако му предложите нещо необичайно и изненадващо, което не може да се намери другаде. Но да разбера какво е това, може би не всяка жена.

Лъвалес е джентълмен в вечното търсене. Той винаги търси нещо недостижимо. Но когато открие, той става класически моногамен човек.

Текст: Светлана Ахи

Share:
Comments