Пет фатални грешки и пет прибързани решения на любителите

В тази статия ще говорим за два вида грешки. Първите са вашите грешки, които могат да доведат до разкъсване на зараждащите се отношения. Вторият - вероятно не са дори грешки, но вашите съвместни решения, които можете да предприемете, не са напълно считани и преждевременни, веднага щом чувството на любов се втурна и удари гласа на разума.

Първо, нека да поговорим за тези грешки, които най-често водят до охлаждане на отношенията и разкъсване - отблъскват партньора ви.

Така че след първата дата. Вие положихте положително впечатление една на друга. Имате телефони, имейли и контакти един на друг в социалните мрежи. И вие чувствате взаимно желание да продължите връзката. Какво може да се обърка?

Първа грешка: Прекалено внимание. Блудство.

Нетърпеливо желание да общувате отново с човек, който е интересно за вас и за вас, на който сте привлечени, е напълно разбираемо. Но понякога това внимание се превръща в цялото вълнение на smsochek, усмивки, картини, сърца и дори анекдоти. Това означава, че става прекомерно. Всеки има удоволствието да получи знаци за внимание, но има някои граници на разумността. И в различни случаи те могат да бъдат различни. В някои случаи 10 SMS или разговори на ден е напълно приемлива норма. И в другите три контакта - вече твърде много. Как се определя това? Много просто. Трябва да разберете (разберете) степента на заетост на новия ви познат. Ако този "важен човек" работи по "важна работа" или просто знае, че има натоварен ежедневен график - вземе това предвид и внимателно възпира желанието му да се събуди и още повече да се обади без край. Това може да предизвика дразнене, което абсолютно не ви трябват.

Грешка 2: Прекомерно любопитство.

Желанието да се запознаете с бъдещия си партньор е съвсем естествено. Не трябва обаче да се допуска, че когато комуникирате с вас, тя се чувства така, сякаш се тества на детектор за лъжа. Когато някои въпроси се заместват от други и дълбочината на въпросите непрекъснато се увеличава. Повярвайте ми, вие ще научите всичко в подходящ момент. За нещо, което обикновено можете да познаете, без да зададете въпроси, а просто внимателно да гледате човек или да слушате историите му. Опитите да се научиш "всичко наведнъж" може да отчужди човек, който може да сметне за много странен вашият прекомерен интерес към различните обстоятелства в живота си. Затова попитайте "общи" въпроси и обръщайте внимание на конкретни детайли само ако смятате, че човекът е заинтересован да ви каже колкото е възможно повече.

Третата грешка: Истории за техните бивши.

Информацията за предишния опит в отношенията е много важна. И като правило, хората, които започват да се запознават, се интересуват от предишни взаимоотношения един с друг. Но е едно нещо да ви кажа, че сте имали "Вася", а вие сте се разделили с него поради такава и такава причина и е съвсем друго да говорите за "Вася" при всяка възможност. И няма значение - да го съжали или да го спомни с топлина и любов. В новата връзка не е мястото на бившия "Вася". Помнете това, както трябва. Това е неразрушим закон.

Четвърта грешка: Липса на внимание.

Тази грешка е по същество обратното на прекомерно вмешателство, както и факта, че страхът от "проблеми" новия си приятел, или не искат да покажат своята "прекомерен интерес", можете просто да седнете и изчакайте, докато той поема инициативата. И това е до известна степен правилно само ако в същото време вашият партньор не очаква същото от ваша страна. По този начин, има ситуация, в която двама души са в очакване на стъпките от друг, възприемащи мълчаливото телефона, като знак на безразличие. Това води до факта, че вие ​​или вашият партньор само след няколко дни може да се откажа от тези ръка "не сложни" отношения. Как да предотвратите това? Ако не сте получили деня няма контакти (обаждания, имейли, SMS) - Направи си сам. В същото време НИКОГА не питайте човек: "Защо не пишете?" Попитай: "Как е настроението ти, как беше денят ти?"

Грешка пет: Ранно проявление на ревност и чувства на собственост.

Вашите чувства за нов партньор могат да се събудят бързо. След няколко дни. И заедно с тях ще има естествено нежелание да го споделите с някого и да се страхувате да загубите. Съществуват обаче определени социални норми, според които два дни на запознанства не дават право да питат с кървав тон въпроси като: "А кой си днес? Коя е тя!" И дори след една седмица отношения - такива въпроси са неподходящи. Те могат да звучат естествено, само когато влизате в такава фаза на отношения, когато по предварително съгласие или интуитивно Вие и двамата разбирате, че отсега нататък сте неделима двойка.

Но предполагайте, че много бързо сте се чувствали неразделни. В края на краищата, емоциите могат да покрият прясно изпечена двойка в любов с такава сила, че вече не могат да чуят гласа на разума. Жизнената страст, която в момента пречи на всичко останало в живота, често води до фатални грешки и безразсъдни действия. И това са решения, които много усложняват живота ви.

"Да живеем заедно!"

Две горещи сърца не могат да се разкъсат един от друг и са готови да се сближат на едно жизнено пространство възможно най-бързо и често на втория ден от познаването. Такава спонтанна мярка лишава хората от възможността да се опознаят по-добре и от периода на бонбоните. По правило тези отношения бързо свършват. Мъглата е разпръсната, когато този невероятен Василий се превръща в проста Васка, хвърляйки чорапи под леглото. За да замести любовната еуфория, животът на двойката се влива в света на двойката и новата реалност става пълна противоположност на това състояние на безтегловност, в което хората вземат разрушителното решение да живеят заедно.

- Остави ме в Барнаул!

Желанието да живеете на една територия може да бъде по-сериозна стъпка от просто да поканите любовника си в апартамента си. Разстоянието вече не е пречка за две приключенски сърца. И често предложението да се преместиш в друг град или страна през призмата на вдъхновяващи чувства изглежда толкова просто. Те се спускат на земята в подобни истории доста бързо, намирайки се на странно място, където не винаги могат бързо да свикнат с местните обичаи. Предстоящото потискане на един от героите и принудителната роля на пазителя на втория стават точка в романтична връзка.

"Ще се запознаем с нашите родители!"

За щастието ти искаш да крещиш на целия свят и още повече не можеш да чакаш да покажеш на близките си божественото същество, което залови сърцето ти. В такива моменти няма представа, че идеалният човек може да не хареса нещо. Небрежна забележка на майката, че петнистите мръсни обувки могат да ударят сърцето с такава сила, че светът се разклаща пред очите му. Последствията от тази критика рискуват да станат толкова драматични, че дори да доведат до разделение в семейството.

- Да се ​​оженим!

Често жертвата на наводнение от любов не осъзнава, че е в друга реалност и точно обратното уверено вярва, че всичко е ясно и ясно: "Той е най-добрият и ние сме създадени един за друг, без значение какво. И какво да чакаме, когато утре можеш директно да свържеш извънредната си любов с брачните връзки. Приятели и роднини в тази история дори не получават шанс да укротят новоизпичаната килия в обществото, която е вдъхновена да разгледа брачното свидетелство. Завивката пред очите ни не ни позволява да видим не само възможна фатална грешка, но и обида на близките, на които бихме искали да присъстваме на това важно събитие.

- Дай ми дете!

Силата на красивото усещане може да се отрази на човек, че разумът и практичността отблъскват вятъра и делата придобиват миризмата на лудост. "Нека да дадем на света плода на нашата любов", като шепот в ухото в гърдите на страстта на двама едва познати хора, не е приказка. Не е трудно да се приеме, че поетите обети във вечния любов се изпаряват след първите признаци на токсикоза.

Какво е заключението?

Нека обобщим втората част на тази статия, която беше правилно разбрана. Живейте заедно, запознайте се с родителите, преместете се в друг град с близък човек, се омъжите и дори имате дете - всичко това е правилно и перфектно. Просто трябва да помните, че не можете да направите това прекалено набързо под влияние на чувство на първа любов. Всички такива решения трябва да се вземат само когато се познавате добре и заменяте това чувство с чувство на общност и силна взаимна обич. Не забравяйте, че разводът винаги е много болезнен процес. Разводът с дете в ръцете му обикновено е бедствие. Затова се влюбвайте, но внимавайте.

Коментари

Наталия 10/21/2016 Съгласен съм напълно с автора на статията. Увеличаването на отношенията не води до нищо добро. Отлична статия. Основното нещо в живота е да вземаш решения. дори ако сърцето ви (горещо) има студена глава.
Share:
Comments