Откъде знаеш, че ти харесва едно момиче или не го харесваш?

Повечето момчета са естествено срамежливи и не знаят как да разбират жестовете и намеците, така че често не знаят как да разберат, че ти харесваш момиче.

Случило се е, че момичетата обичат да разкриват своето внимание, но го правят много сложно, в някои случаи това се случва на ниво инстинкти.

Как да идентифицираме сигналите, които момиче влюбено в теб изпраща?

Как да разберем, че ти харесваш едно момиче: основните признаци

Изгледът

Очите са огледалото на душата. Много момичета могат да изразят своето вътрешно безпокойство с един поглед.

Ако момичето има интерес към вас, обърнете внимание на следните точки:

1) Може да ви изглежда по-дълго, отколкото е необходимо. Обикновено контактът с непознат може да продължи не повече от три секунди. Ако момичето се интересува от събеседника си, този контакт може да продължи до 6-7 секунди;

2) учениците й се разширяват, когато те гледат;

3) погледът й е насочен към вас много по-често, отколкото към други хора.

коса

Момиче, което се интересува от мъж, може да започне:

1) да коригирате косата по-често, отколкото е необходимо;

2) Играйте с косата си, например, навийте върховете на косата си на пръста си.

устни

За да общувате с вас, момичето не се нуждае от реч! За да ви покаже желанията си без думи, тя може:

1) леко ухапан долната устна;

2) оближе устните си от време на време;

3) да се усмихвате на вас по-често, отколкото изисква ситуацията.

Как да разберем, че обичаш момиче: поведение

Когато общувате с момиче, си струва да я следвате, как ще се държи в разговор с вас. Съществуват редица характерни черти, които едно момиче може да оживее във ваше присъствие.

трогателен

Жена, която се интересува от мъж, може да намекне за чувствата си чрез физически контакт.

Незабавните докосвани или игриви ощипвания, излъчвани от нея, могат да говорят много на човек. Това означава, че тя търси подходящ момент да го докосне или "случайно" го срещне.

трогателен — один из важнейших инструментов в резерве женского флирта. Данный метод могут использовать даже девушки, которые от природы очень стеснительны, и им крайне сложно первым сделать шаг навстречу объекты своего желания.

Мъжете трябва да обърнат внимание на такива моменти:

  • тя често слага ръката си на рамото си, когато се среща;

  • тя премахна една невидима пепел от прах от рамото ти по време на разговора? Това е пряк намек за съчувствие към вас.

  • тя разчита на вас, когато напускате обществения транспорт;

  • когато ви интересен разговор, тя внимателно стисва ръката ви.

Жажда за внимание

Тя влезе в стаята, в която има много хора и веднага започна да те търси. После бързо погледна към теб, хвърли малко усмивка по ваше желание и се обърна към компанията си. Независимо от факта, че тя се обърна, вие, преди всичко, обърнахте внимание. Това означава, че преди появата й тя мислеше за теб.

вниманието

Ако човек е много привлечен от едно момиче, тя ще слуша много внимателно всичко, за което разказва. Тя никога няма да го прекъсне или да го пренебрегне, винаги ще подкрепя активно разговорите по всякакви теми.

Чувство за хумор

Повечето хора обичат да забавляват симпатичните момичета с различни вицове, интересни истории или анекдоти. Някои от тях обаче може и да не са толкова интересни, колкото може да изглежда човек, но момичето все още ще им се смее. Този факт - пряк знак, че младата дама симпатизира на младия мъж, който е с нея.

Как да разберем, че харесваш момиче: намеци и сигнали

Жените са велики занаятчии по отношение на всички видове сигнали и съвети, списъкът на които може да продължи много дълго време. Представяме ви основните съвети, които могат да дадат на момиче в любов:

  • краката и раменете му са винаги срещу вас;

  • когато общувате в група хора, то почти винаги се отнася до вас;

  • при вида на теб започва да се докосва неспокойно косата или бижутата (например, обица);

  • Не си сваляйте очите, когато говорите или пиете;

  • наблюдава всички движения и ги повтаря (например, ако сложите ръката си на масата, тя веднага ще направи същото);

  • винаги ще се усмихва в теб в замяна.

Как да разберем, че харесваш момиче: социални мрежи

В днешния свят социалните мрежи са твърдо застъпени в нашия живот и това също си заслужава да се споменава по отношение на съпричастността на момичетата с момчетата. Не е тайна, че срамежките млади дами намират за много трудно да направят първата важна стъпка в среща или разговор, за да разкрият съпричастността си от разстояние.

Как се определя това?

Момичето винаги отговаря на всяко ваше послание, дори ако разговорът е спрял - това е пряк знак, че тя се интересува от вашата комуникация. Въпреки това, не всяко момиче ще напише първо, след като тя не получи отговор, тъй като повечето дами вярват, че човек трябва да бъде основният инициатор на комуникацията. Това означава, че ако едно момиче не ви пише първо, това не означава, че не се интересувате от нея.

В началото на комуникацията не е необходимо да пишете текста, можете просто да изпратите усмивка, смешно изображение или надпис с необичайна шега. Ако момичето се интересува от общуването с вас, тя във всеки случай ще ви отговори, може би както първоначално.

Ако по време на кореспонденцията младата дама използва различни усмивки или други подобни символи, това може да означава желанието й да изрази емоциите си, което директно означава съчувствие към вас.

Отидете на страницата й след началото на комуникацията. Записите с намеци на стената и голям брой свежи снимки може да покаже съчувствие към вас. Ако сте се "харесали" на снимката и сте получили същото в замяна - това е опит за изразяване на взаимност на симпатия.

Тук може би и всички основни и очевидни сигнали, които момичетата могат да изпратят по ваше желание. Ако сте виждали поне някои от тези признаци, можете спокойно да приемете, че момичето няма нищо против да ви запознае.

Време е да се направи реципрочен ход!

Share:
Comments