Как да украсите обувките със собствените си ръце

Вечният проблем на жените се състои не само в това какво да носят, но и в какво да се облекчи. Ако старите обувки са отегчени или потрити, а новата липсва индивидуалност, тогава решението може да бъде независим декор на обувки. Можете да украсите абсолютно всякакви обувки: като летни сандали, маратонки, ваканционни обувки, ботуши или зимни ботуши, докато декорът може да бъде направен във всеки стил. Научаваме подробно как да украсите обувките си.

Празничен дизайн вариант

За този дизайн дори най-простите едноцветни обувки се поставят, независимо от размера на петата или клин. Елементи на празничен декор могат да бъдат кристали, камъни, пайети. Ако обувките са нови и не е нужно да скривате недостатъците и одраскванията, тогава можете да лепете петата с камъни или малки кристали, носът на обувките, украсено с кристали, е изящен поглед. Преди да залепите кристалите, трябва да направите маркер, така че редовете да са равномерни и симетрични.

Ако обувките са износени, ако горният материал е износен, той може да бъде пребоядисан или напълно запечатан с кристали - изглежда грандиозно и празнично. За да се покрият обувките с красив материал, подходящ за екипажа, това е интересен ход и никой няма да предположи, че под дрехата старите обувки са скрити.

Направете интелигентни небрежни обувки, които могат да бъдат zadekorirovaв ги мъниста, панделки или отворени лъкове.

Неформален вариант на регистрация

Този стил на декорация ще задоволи любителите на шипове, вериги и нитове. Тези декоративни елементи могат да се разпространяват и на селективни места: пети, платформа, пета, чорапи, покриване на повърхността напълно или с тънки линии отстрани. Нитовете могат да се редуват с големи или малки шпайкове. За този дизайн моделите с едноцветни обувки са по-подходящи, въпреки че не е необходимо обувките да са черни - те изглеждат не по-малко впечатляващи в ярките нюанси на нитовете.

Творчески стил на проектиране

Този стил е подходящ за хора, които имат творческо въображение. Елементите на дизайна могат да бъдат абсолютно всичко: мъниста, игли, панделки, пера, тъкани, декоративни шнурове и др.

Декорирайте остарелите обувки дори и на парчета стари списания или вестници. Като ги поставите в хаотичен ред и като покриете обувките с прозрачен лак отгоре, ще получите красиво и уникално ново нещо.

Друга възможност е креативното оцветяване на обувките с няколко цвята (ивици, грах, квадратчета) или един цвят, но с последващо боядисване, докато елементите на картината могат да бъдат украсени с копчета, камъни, камъни и др. Можете да рисувате цветя, украшения на уплътнения, декориране на очите със зелени камъни - можете да рисувате каквото си мислите: абстрактни модели или конкретни събития, главното е, че резултатът ви хареса.

За боядисване, можете да използвате бои и лакове в спрей, лакове и блясък за нокти, акрилни бои. Цветовете могат да бъдат прости, перлени или флуоресцентни. За да се боя погледна внимателно, покриване на вътрешните части на обувки и продукти, които няма да бъдат боядисани, самозалепваща лента, тя също така помага за отделянето на множество цветове, но са се присъединили към боядисани страна, тогава ще трябва да даде добър суха боя. Слоят за боядисване не трябва да е прекалено дебел, за да не се напука, когато са износени, а декорните елементи са подредени така, че да не пречат на ходенето.

Декорацията на обувките със собствените им ръце е интересна и евтина професия, чийто резултат е нова двойка ексклузивни обувки, дори и преди да са били доста смазани. Реализацията на творческия потенциал, разнообразието от гардероби, обновяването на стари неща - това са основните предимства на такова хоби.

Share:
Comments