Облекло за пълен комплект: модни модели

Не е тайна, че пълните момичета не са по-малко търсени от тънките хора. Все пак има един общ проблем, който обединява всички "помпозни" - това е невежеството и невъзможността да се избере красива и най-важното правилно облекло.

Оказва се, че не е необходимо да обгръщате тялото си в безформени монохромни качулки, които само ще добавят обем, е по-добре да дадете предпочитание на най-женствения елемент от гардероба - рокля.

Разбира се, има много стилове за това облекло, но днес решихме да експериментираме: какво ще стане, ако сложите едно дебело момиче или дама в рокля?

За начало е необходимо да направите резервация, че този тип е вариант на строг бизнес стил. Модерна жена прекарва по-голямата част от деня извън дома, комуникирайки с спонсори и клиенти, изпълнявайки офис и управленски персонал, тя трябва да е неустоима и в същото време облечена с ограничения, а не с вулгарност. След това отново се връща делото за бизнес обличане.

Струва си да се припомни, че "класиката на жанра" включва стегнато облекло, което е колкото коляно. Тя се отличава с липсата на ръкави и хоризонтални шевове. По принцип дизайна на тази рокля е изключително проста, защото, по основателна причина, те казват, че всички гениални са прости.

Любопитно е, че цветът на тази рокля беше през 30-те и 60-те години на миналия век. Въпреки това известните модалисти са щастливи да носят миналата тенденция и сега. Благодарение на удобството и благодатта, роклята се отразява в новата есенно-зимна колекция. Можете да изберете всеки цвят, но си струва да вземете предвид някои недостатъци на фигурата.

И така, какво трябва да обмисля при избора на рокля за мазнини?

  • Широките рамене и прекалено обемистите гърди ще скрият презрамките на раменете, които стигат до врата. Просто се отказвайте от струнни струни: те далеч от всички. Опитайте да поставите.
  • Cut V подчертава бюста и удължава шията. Лодката и ръждивият горно рязане ще коригират перфектно тесните рамене. Обаче такова правоъгълно деколте ще бъде отлична декорация за напълно нормален връх.
  • Широкото дъно обикновено не е проблем, тъй като този стил на обличане напълно украсява достойнството на пълната фигура. Много по-подходящо е да се обърне внимание на цялостната хармония. Силуетът не трябва да се счупи с роклята, така че трябва много внимателно да подхождате към избора на дължина.
  • Стандартното изрязване - на коленете е добро за красиви красиви крака. Точно под коляното - ако формата на каксията не е идеална. Преодоляването на "стандарта" е възможно, ако краката са достатъчно дълги.
  • Малките момичета също са "показали" този стил на обличане. Не забравяйте обаче, че неправилната дължина и липсата на доста високи токчета неразрушават изображението.
  • Подходящо е да се подчертае талията с широк акцент. По принцип този аксесоар се счита за най-доброто лекарство за справяне с несъвършенствата на фигурата.

Между другото, за аксесоари. За роклята една от най-изгодните опции ще бъде дългата, умерено, масивна бижутерия. Нека грациозно да се спусне под гърдите, визуално удължаване на фигурата и създаване на хармония. Отхвърлете "яките" и големите мъниста.

Съединителят ще завърши идеалното вечерно изображение. Опитайте се да го вземете в тона на някои дребни детайли на тоалетната, така че да не прекалявате с цвят и текстура. Перфектно допълва образа на скромен и сдържан, но със сигурност скъп съединител.

Обемна торбичка също е подходяща за работа, но не трябва да излиза от изображението. Не смазвайте аксесоарите, защото те са крайните нюанси на хармонията.

Това е готов безупречен и стилен образ, в който всяко момиче и жена ще се чувстват страхотно както в офиса, така и в клуба след работа. Не се страхувайте да сте красиви, не крийте и не се плашете от великолепни и желани форми.

Облекло за пълен: снимка

Облекла за пълна Облекла за пълна

Облекла за пълна Облекла за пълна Облекла за пълна Облекла за пълна

Облекла за пълна

Облекла за пълна

Облекла за пълна

Автор: Лобастова Оксана

Вашите отзиви

Рита: Добре - най-важното е да изберете правилната рокля и внимателно да поставите акцентите. Дори една дебела жена винаги има нещо, което да покаже - красиви рамене, ръце, врата, гърдите. И най-важното е да обичаш себе си за това кой си. Грозната жена все още не се случва. Има хора, които не искат да бъдат такива!

Елена: В първата снимка е много красива рокля. И аз също са пълни, но приятелката ми ме покани на сватба като приятел. И искам, разбира се, да не удрям мръсотията в лицето. Аз имам такава фигура и подобни характеристики с модела. И вие повече от вас да ви благодаря, рядко къде ще намерите разумни съвети за пълна.

Ела: Имам двама познати с великолепни форми. Винаги се чудя как се третират по различен начин. Човек винаги се опитва да се противопостави на природата, да стои на жестоки диети, да се опитва да скрие своята пълнота и следователно през цялото време в безформени дрехи. И изглежда още по-пълно с това. И втората фигура изобщо не е срамежлива, рокли винаги елегантно, с вкус и в съответствие с изискванията на фигурата. Тя също има дрехи в гардероба си. И никой не е обърнал внимание на размера си.

Share:
Comments