Ние събираме детето в училище. какво можете да спестите?

Когато детето ви отива на училище, особено в първа класа, това е важно, макар и значително събитие, не само за самия бъдещ студент, но и за цялото семейство. Мама и татко, разбира се, искат да купят за студента всичко най-хубаво и красиво. Въпреки това, цялото това обучение изисква много усилия, пари и време. Не само е възможно да се спестят такси за обучение, но това е дори необходимо.

На какво е необходимо да спасим и какво не съществува?

На първо място, първокласникът трябва да се облече и да си купи много училищни пособия. Не е необходимо да се концентрирате много върху спестяването на аксесоари, по-добре е да дадете право на избор на дете. В края на краищата, като му наложите по-евтино нещо, което не ви харесва, лесно можете да отблъснете интерес към ученето. Особено върху ноутбуците и писалките не можете да спестите значителна сума. Освен това можете да измамите и да използвате стратегията за "изключителност и индивидуалност" - кажете на детето, че избраното от него нещо ще бъде за всеки и ще му предложите своя избор, като твърди, че той самият ще бъде собственик на такъв уникален предмет.

Но училище дрехи - това е самото нещо, което можете да спестите най-много. Преди всичко, си струва да кажете, че много училища налагат насилствени заводи, в които трябва да придобиете училищна униформа. Опитайте се да постигнете това, защото тази покупка често ще струва много и качеството ще остане много желано. Купете си учебна униформа от друг производител, като спазвате цветовата схема и изберете продукта, като вземете предвид "качеството на цената". По този начин ще спестите много прилична сума.

Като цяло в заводите за облекло струва да се купят не само униформени, но и случайни дрехи, спортни униформи и обувки - цената ще бъде много по-ниска, отколкото в марковия бутик, а качеството ще остане същото.

Освен това, не забравяйте, че от средата на август във всички големи мрежи на детски магазини започва "училищен базар" - продажба на училищни стоки с отстъпки.

Освен това, с голям успех, можете да запишете учебниците. Първо, свържете се с администрацията на училището и разберете кои учебници липсват - направете списък и се преместете в училищния магазин. Между другото, в специализираните магазини на учебната литература, учебници ще бъдат много по-евтини, отколкото в обичайната "книга". Също така, интелигентно решение е да поръчате литература в онлайн магазини. Това е удобно и не скъпо.

И не купувайте всичко наведнъж за цяла година. Понякога, след като сте купили всичко наведнъж, "онова, което очите гледат", половината от това може да не са полезни изобщо. Придобийте само най-необходимите и след това ще го купите, ако е необходимо. Освен това, като се държите по този начин, вие пораждате по-малка тежест при децата, по-внимателно отношение към нещата. В края на краищата, когато всичко е изобилно, всичко е изобилно - загубата или унищожаването на нещо не е прекалено жалка.

И не забравяйте да извършите одит на това, което е останало от миналата година: от малки офис консумативи до училищни униформи. Съберете всичко, което все още можете да използвате през новата учебна година, така че няма да харчите много!

Продажба, продажби ...

Не забравяйте, че някои вериги от детски магазини притежават грандиозни промоции и отстъпки през август, търсете само такива магазини, защото 50% отстъпка за стоки за училище е чудесен начин да спестите пари!

Например, отлични предложения за подготовка за училище от супермаркети за деца "Daughter-sons" и спортни облекла магазини "Sportmaster" до 1 септември, провеждат действие "За училище готов!".

Share:
Comments