Несексуални цветове в дрехите

Много жени прекарват много време, като избират собствения си гардероб, но в крайна сметка те все още са възмутени за една и съща тема - мъжете въпреки всички усилия никога не започват да обръщат внимание на тях. Защо това се случва, че справедливия секс не разбира, изглежда, и костюмът в най-новия стил, а в съчетание е почти перфектен, но все още няма внимание. И междувременно въпросът е цветен.

Много малко хора знаят, че всъщност цветът в този случай играе не последната роля. Има някаква гама, която привлича истински мъже, а има и някой, който отблъсква. Това е условие, че първоначално вдигате неща, които са изключително подходящи за вас, и не обикаляйте редиците в търсене на съмнителни подробности за гардероба. Помислете за същите основни цветове, които трябва да се избягват в дрехите.

Най-нежеланото може да се нарече оранжев цвят, а по-скоро сянка от моркови. Подобни рокли, ризи и най-страшни чорапогащи, мъжете не привличат, понякога дори плашат. Свързани с това, ако не с детството, а след това с болезненост. А именно, такава жена едва ли ще се интересува от никого. Особено нежелан бледо нюанс. И ние, разбира се, ще бъдем откровени - този цвят не отива на никого и често изглежда смешен в комбинации. Ако все още го обичате, ограничавайте се до една, най-много две подробности. Това ще бъде най-добрият компромис.

Следващият елемент е цветовете на маркерите. Всички представители на тази гама дойдоха тук, на първо място, разбира се, неонова червено, лилаво, розово, светло зелено и оранжевото, което вече споменахме. В такива неща, вие по-скоро ще изглеждате като рекламен знак, а не като сънуваща жена. Тайната на провала е проста: тези неща са просто досадни хора, а дразненето и желанието са сложна комбинация, която е рядка в природата. Особено не харесва тази гама от тези, които водят спокоен и измерен начин на живот и с готовност се концентрират върху бизнес въпроси.

Това се отнася и за тъканите с лурекс. Да, сега те са уместни. Да, те са представени във всички владетели на известни модни дизайнери и има много от тях в обикновените магазини. Но все пак трябва да знаете степента на такива неща, за да не се превърнете в новогодишно дърво. Мъжете не харесват това и едва ли ще го оценят.

Част от жълтата и сивата скала също попада в опал. С правилната комбинация с други нюанси, нищо особено лошо в тези цветове, разбира се, не. Но по-често те носят скука. Помнете вашето домашно памучно сиво бельо и го сравнете с копринен черен комплект. Чувствате ли разликата? Така вашият човек също ще го почувства, особено ако вече сте се сблъскали с контраст. Можете да оставяте такива неща само за личния си гардероб.

На романтична дата също са ирелевантни свежи нюанси, особено ако външния ви вид няма екзотични бележки. Разбира се, жените с ярки черти, гъста дълга коса и буйни гърди могат да си позволят абсолютно всичко и това ще изглежда добре. Но всеки трябва да оцени адекватно и да направи своя имидж колкото се може по-интересен. След това вниманието на хората с нея винаги ще бъде. Но всяко тире от тези правила може да бъде строго наказано.

И в последния момент: има характеристики на отпечатъци. Отидете на среща - изоставяйте децата и прекалено докосвайте рисунките на дрехите, ако за младия ви човек не е фетиш. В някакъв момент може да му се струва, че ученичка, която е избягала от урока, седи срещу нея. И каква атракция може да има? Обмислете този въпрос и се опитайте да намерите по-подходящо облекло. Така че винаги можете да останете желани за партньора си.

Share:
Comments