Над носа! възможно ли е да се подобри формата на носа?

Мечтите за красив чист нос са лесно постижими. Основното нещо е да се намери компетентен специалист! - Сигурна съм, че Анастасия Ковалева Вероятно в живота на всяко момиче има време, когато искате да промените нещо. Имах такъв критичен период през декември миналата година, когато се разделих с моя приятел ... Разбира се, преди да се замисля как да наглася леко формата на носа. Но това бяха просто фантазии. Сега бях решителна и започнах да търся хирург, който да може да върши работата качествено, така че резултатът да е колкото е възможно по-естествен. Моето внимание беше привлечено от Игор Бели. Прегледите за него в интернет са изключително положителни, примери от произведенията говореха сами за себе си. След като се регистрирах при него на рецепцията и съобщих лично, последните ми съмнения изчезнаха. Сигурна съм, че ще ми помогне. В края на моето посещение Игор Анатолиевич попита: "Кога ще бъда готов за операцията?" Отговорих: "Точно сега". И разбрах, че сега е една седмица преди новата година. Рискован? Ха! Не изобщо! Трябва да призная, че моята смелост изчезна някъде в деня на операцията. За първи път ме очакваше сериозно прекъсване. Обикновено операцията беше лесна. Минути над 40. Имаше неразбираема умора. Главата ми уплашена ужасно. И на носа е гласове. Не бързах да гледам в огледалото. Знаех, че чакането за красота не си заслужава веднага след операцията. Когато мазилката беше отстранена, за пръв път видях новия ми нос - красив, чист, макар и по това време малко подут. Но отокът беше бърз и буквално 10 дни след операцията, вече бях в Тайланд (Игор Анатолиевич ми позволи да отида до морето и да се слънчеви бани). Радвам се, че реших ринопластиката и паднах в ръцете на господаря на моя случай - Игор Анатолиевич. Той извърши всичко толкова професионално, че приятелите ми дори не забелязаха никакви промени. И също така: бившият ми приятел ми предложи! Не знам какво повлия (смее се): нов нос или просто съвпадение! "Преди двадесет или тридесет години ринопластиката беше нещо свръхестествено. Днес това е обикновена операция, която се превърна в популярна процедура за естетична корекция на носа. Сега не е нужно да сте срамежливи, да се примирявате с недостатъците си и да се опитвате да живеете с тях. Ринопластиката може да разреши различни естетически проблеми, сред които корекция на формата на носа, отстраняване на гърбица или замайване. В редки случаи ринопластиката не трябва да се прави. Като правило не препоръчваме да прибягвате до помощта й, ако има анатомични характеристики на структурата на лицето или по-скоро на горната челюст, които засягат крайния резултат. Опитен хирург ще може да види всички нюанси, ще ви предупреди и ще ви каже как най-добре да действате в тази или онази ситуация. Модерните технологии позволяват на специалистите да управляват минимални съкращения - в случаите, когато е възможно ендоскопска намеса.

Освен това процесът на рехабилитация е опростен. Ако спазвате всички препоръки, по-специално да не наранявате кожата (не можете да направите пилинг, полиране и други козметични процедури), резултатът от извършената ринопластика ще приятно изненада. По правило първият видим ефект ще бъде около месец и половина по-късно. Но крайният резултат е само за шест месеца или за една година. "

Д-р Игор Бели, пластичен хирург, водещ специалист в клиниката за естетична хирургия ОТТИМО, ул. Myasnitskaya, 24, стр. 1, 6 вход, 3-ти етаж, (495) 621-7557, (903) 700-1624, http://www.ottimo.ru/

Share:
Comments