Mushka - идеален начин за допълване на образа

Мухите по лицето се носеха на мода по време на популярността на френските крале и първоначално представляваха малко парче черна тафта, залепена на избраното място. Днес тази малка подробност на външния вид не е загубила популярността си. Има няколко начина да се украсиш с изкуствен знак за раждане, подчертавайки своята личност или да й дадеш някои интригуващи пикантни съставки.

Малко история

Мухи (от френски Mouche -. Fly) се появили благодарение на изобретателността на британската херцогиня на Нюкасъл, който се придържа към изправят малки парчета черен тафта маскирани недостатъците на външния им вид. Постепенно този аксесоар стана изключително популярен. Много от дамите излязоха в света, без да лети, се чувствах почти гола. Постепенно формира "език на мухите": зависимост от това къде се е намирал на лицето й, нейният собственик се опитва да сигнализира нещо важно за нея. Например, лети-полумесец - покана за дата нощ, лети кръг, който се поставя между храмовете и очите се нарича "страстна специален."

Днес много известни личности имат естествени родилки на лицата си. Има информация, че в самото начало на кариерата си, моделите на Синди Крауфорд няколко пъти предложиха да се премахне мухата по лицето. Решила да се откаже от операцията, в резултат на което очарователната рождена дата в зоната на устните й се превърна във вид на визитна картичка на звездния модел. В допълнение към нея, други знаменитости са известни, чиито лица са украсени с мухи. Какво ще стане, ако природата не е дала такава функция още от раждането?

Най-лесният начин да разрешите този проблем: нарисувайте белега на лицето си с козметичен молив. Желателно е тези козметични продукти да са с меко олово. А изборът на местоположението на муха и неговия цвят зависи от това какъв ефект жената иска да постигне. За да изглежда муха естествено, препоръчва се леко да се прах.

Единственият недостатък на този знак е неговата чупливост. Но тя може да се използва за една вечер, за да донесе пикантен акцент върху създаденото изображение. За да може мухата да остане за по-дълго време, удобно е да се използват услугите на постоянен грим. Мол, приложен със специални средства, не може да бъде отстранен от водата. Специалистът по татуировки е длъжен да проведе процедурата в съответствие с правилата, спазвайки процедурата за безопасност. Освен това той може да разбере къде да постави мухата по-добре. С тази декорация не е нужно да се притеснявате за състоянието му. Молът ще изглежда истински, привличайки очите на другите.

Процедурата за нанасяне на постоянен грим е проста и отнема относително малко време. Капитанът на татуирането изяснява величината, цвета и местоположението на бъдещата рождена дата. След това следва лечението на необходимата област на кожата на лицето. Това е задължително изискване, кожата трябва да се обработва асептично, само след тази процедура може да започне работа. Татуировката ще направи рисунката специален инструмент и специална минерална боя. Лечебният процес обикновено се извършва в рамките на две седмици.

Сериозно трябва да се вземат и избор на място за бъдещето лети. Тази малка декорация прави голям акцент върху детайлите на екстериора, близо до която се намира. Ако поставите раждаемост близо до устните си, то ще привлече една жена. Летката близо до очите прави изгледът невероятно дълбок. Между другото, можете да украсите с муха не само лицето, но също така, например, гърдите или шията. Очарователен мол в гръдната зона ще подчертае идеално сексуалността на жената. Изглежда грандиозно на красивата дълга врата или плосък корем.

Ако все още решите да татуирате, трябва да слушате съветите как да се опитате да начертаете белега на избраното място и да ходите няколко дни в това изображение. Необходимо е да свикнете, да усетите новото изображение и да разберете, летенето на това място се приближава или трябва да се премести някъде. В края на краищата, новата рождена марка може да промени характеристиките на лицето, които не са разпознати.

В допълнение към козметичната функция, приложението на муха също може да има практическо значение. Тя може да прикрие малък белег или белег по кожата си. Както се казва, белезите украсяват мъжете, а не жените.

Това не би трябвало да премахва съществуващите природни мухи. Този процес се извършва от лекари. След сериозно обмисляне на въпроса за нова муха и претегляне на всички плюсове и минуси, както и вземане на решение за процедурата по татуиране, може спокойно да се впуснете в въплъщението на мечтата му за пикантна муха на желаното място.

Коментари

Василиса 08/29/2016 Отидох за действие от biglion към татуировката на горния клепач, направих стрела, а в салона ми предложиха безплатна муха като бонус. Сега имам красиви и точни ръце всеки ден и очарователна муха, която дава оригиналност на образа. маи 08/29/2016 Отидох за действие от biglion към татуировката на горния клепач, направих стрела, а в салона ми предложиха безплатна муха като бонус. Сега имам красиви и точни ръце всеки ден и очарователна муха, която дава оригиналност на образа.
Share:
Comments