Модни рокли пролет-лято 2016: символ на женственост. свежи

Нищо в гардероба на жената не я прави толкова женствен и привлекателен за противоположния пол като рокля.

Една жена в красива рокля винаги предизвиква несъзнателен импулс при мъжете да стане за нея истински джентълмен, галантен и грижовен.

Тя иска да носи на ръцете си, иска да даде цветя, отворени врати, да даде ръка, има неустоимо желание да я защити и предпази от всякакви опасности.

Модните рокли пролет-лято 2016, представени от съвременните дизайнери, не могат да бъдат по-добро доказателство, че не само дамите искат да изглеждат добре. Мъжете също обичат да се възхищават на истинската женска красота, подчертана от добра рокля.

Яркие краски в модных платьях Dolce & Gabbana (коллекция весна-лето 2016)

Италианската модна къща, водена от талантливите й дизайнери Доменико Долче и Стефан Габана, водена от него Той не се отклонява от принципите на строгост и лаконичност по стил, обаче, разрежда модела с леки флорални отпечатъци и апликации.

Модни рокли пролет-лято 2016 стана отражение на летните пейзажи, сякаш са написани от талантливи художници: цъфтящи градини, цветни орнаменти на фона на строг черен цвят, което прави моделите още по-ярки и грандиозни.

Отворете раменете на творците, компенсирани за дължината под коляното, издълбани нарязани, създаващи усещане за 60-те години, когато точно такива силуети бяха на върха на популярността. Това не е изненадващо, защото марката произвежда дрехи, които ще останат подходящи за дори най-радикалните тенденции в света на модата. Може би, защото творците инвестират част от душата във всяко от техните потомци.

Покупая модное платье весна-лето 2016, в стиле новой коллекции Dolce & Gabbana, женщина может, не сомневаясь, надевать его и через несколько лет. Особенный стиль, изюминка, присущая дизайнерам, делает эту одежду неподвластной времени и даже моде.

Жените, които предпочитат по-къси модели, също имат избор. Строгите силуети на коленете, очаровани от неговата простота и скромност. Малко хлабавите ръкави, които са много преди завоя на лакътя, дават къси рокли прилика с стила на куклените изображения, популярни по времето на Twiggy.

Нищо излишно, само висококачествен материал, подходящ за фигурата и бели лайка, които цъфтиха по цялата рокля с ярко жълто ядро, богато червените рози направиха изображението наистина сочно.

Короткое стильное платье из коллекции весна-лето 2016 Dolce & Gabbana

Някои рокли украсяват по-сложни отпечатъци, които са приятни за разглеждане няколко часа. И в тях можете да видите пейзажи и цветя, както и архитектурни паметници, оформени в рамки, индийски модели, коне и митични божества. Рисунката не прави изображението по-лошо, но, напротив, улавя възхищаващи се външности, които не могат лесно да бъдат откъснати от роклята.

Рокли с вертикални червени или сини ивици на бял фон изглеждат грандиозни и в същото време сладки, напомнящи за почивка край морето, горещ плаж и освежаващ морски бриз.

Не забравяйте дизайнерите и за тока от миналогодишните концерти, полупрозрачните тъкани и окото. Практически напълно полупрозрачни и благодарение на тази привидно безтегловност, модерни рокли, пролет-лято 2016 се поддържат в черно, което се разрежда с разнообразие от обемни цветя от различни нюанси.

Прозрачность с цветочными мотивами (Dolce & Gabbana)

В тъканите се предпочиташе благородният атлас, леката коприна.

Обикновено и удобно изображение прикачени обувки. Класически черни обувки с ниски токчета, цветни удобни балетни плочи и отворени сандали добавиха усещане за лекота.

После просмотра новой коллекции Dolce & Gabbana, критерии выбора модного платья для весны-лета 2016 напрашиваются сами собой. Это простота, яркие цветочные мотивы, природа, сложный орнамент и нежно струящиеся по фигуре легкие ткани в сочетании с классическим черным цветом.

Струящееся платье в пол с орнаментом (Dolce & Gabbana)

Най-добрите модни рокли от колекцията на пролет-лято 2016 Прада

Най-възмутителната и склонна да се промени, италианската модна къща Prada привлича вниманието на всички с прогресивната си колекция, като предлага на жените избор в полза на сложни силуети и тежки тъкани.

Модни рокли пролет-лято 2016 лаконичны, просты, но в то же время заостряют внимание на комбинации от цветове и необичайни геометрични модели.

Колекцията е малко вероятно да задоволи всички жени без изключение, но роклите са подходящи за тези, които предпочитат строг и бизнес стил в дрехите и в същото време обичат да се открояват от заобикалящата ги тълпа.

Основата за събирането е класическите костюми от миналия век, които след креативния подход на дизайнера играят по нов начин.

Дебелата тъкан, правият срез, съчетан с дължина под коленете, прави изображението донякъде скучно. Дали опитът за разреждане на строга, безформена официална рокля, комбинация от ярки цветове, всеки ще реши за себе си, съсредоточавайки се върху личния вкус, характер и стил.

Творение дизайнера Miuccia Prada

Модни рокли пролет-лято 2016 африканской тематики от Alberta Ferretti

Известна за създаването на очарователни изискани вечерни и коктейлни рокли, италианската марка Alberta Ferretti, се опита да даде нова колекция от африкански мотиви, Включването във всяка рокля на част от пустинята Сахара, дизайнерите, пусна стилна и модерна колекция, заслужаваща внимание.

Модни рокли пролет-лято 2016 Поддържат се в черни, наситени кафяви и пясъчни тонове, Рокли на пода са толкова леки, без тежести, че създават впечатление за ореол около моделите и ги плуват във въздуха.

Използването на прозрачни тъкани и етнически модели на африкански наследници е очарователна гледка.

Вечерна рокля Алберта Ферети

Също така не пропусна дизайнерите и текущата тенденция в последно време - течащи рокли в пода на свободното рязане. Изпълнени в пясъчни тонове, те създават впечатлението, че в този екип жената ще бъде защитена дори от най-горещото горещо слънце.

Има и модерни рокли пролет-лято 2016 мини, които благодарение на лаконичното си рязане не стават по-малко интересни. И това е всичко в тъканите, които се използват за шиене: кадифе и велур се добавят към дрехите на лукса и великолепието.

Благодарение на подреждането на традиционните африкански рисунки, роклите от обикновено изрязване седят като изляни, благоприятно подчертават необходимата кръгла форма на женската фигура и могат да скриват малки недостатъци.

Изображенията успешно допълват отворените сандали с тънка подметка и масивни орнаменти.

Модни рокли пролет-лято 2016 от Valentino

Топлият и екзотичен африкански континент също се превърна в източник на вдъхновение за известния италиански дизайнер Валентино Гаравани, чиито колекции са известни със своя лукс и женственост.

Модни рокли пролет-лято 2016 хоть и не пестрят насыщенными красками, яркостью, но все же приковывают к себе восторженные взгляды женской половины человечества.

Преобладаването на черен цвят не е случайно, защото този цвят е добър за всички случаи, които също никога няма да излязат от модата. Допълнете роклите с V-образни изрезки, създавайки контрастираща комбинация с деликатната кожа на деколтето. Както знаете, малка черна рокля - проста, но елегантна, за специални случаи трябва да бъде в гардероба на всяка стилна жена.

Малка черна рокля Валентино

Червената рокля на пода ще приляга на тържествени събития, ще позволи да се създаде кратък, задържан, но в същото време привлекателен образ, благодарение на дълбокия деколте. Походката в такава рокля става гладка, изглежда, че моделът бавно плава във въздуха, което спира дъха.

Вечерний образ от Valentino

Не забравих модната къща на модата и за девствения бял цвят, създавайки дантелени коктейлни рокли, представяйки част от съвременните тенденции - смесване на тъкани. Една полупрозрачна рокля с дълги ръкави се допълва от черен корсет, който ви позволява да скриете всичко, което трябва да бъде скрито от любопитни очи. Тази комбинация допълнително допълва имиджа на определена мистерия, чистота и невинност. Полученото чувство най-накрая се оставя поради глухите, оградени порти.

Деликатна бяла рокля от Валентино

Африка се вижда във всяко облекло, вечер и ежедневни рокли има елементи на декорация, които позволяват да се досетите тази невероятна, но тежка страна. Африка може да се види в ресни, отпечатъци с изображения на животни, тематични модели, в кожени и велурени елементи, в бижута.

Модни рокли пролет-лято 2016 от Valentino восхищают одновременно простотой покроя и сложным оформлением, переплетением узоров, комбинированием, казалось бы, совершенно несочетаемых элементов в одном наряде.

Тежките тъкани са така в хармония със светлината и полупрозрачността, че се създава наистина нов и модерен и уникален образ.

Рокля, изработена от лека мрежа с ресни

Коя рокля да избереш?

Анализ на модни рокли пролет-лято 2016 известни дизайнери - законодатели на стил, лесно е да се идентифицират моментите, които ще помогнат при избора на екипировки, отговарящи на най-модерните модни тенденции:

• Черното е добро за всеки сезон, дори през лятото.

• Пясъчните, кафявите, шоколадовите цветове стават все по-популярни, но все още не се предават на забвение и ярки нюанси.

• Социални флорални акценти, сложни тематични модели и геометрични отпечатъци на най-високата популярност.

• Дължината на максимума трябва непременно да се създава от течащи въздушни тъкани, които придават на изображението лекота и чувство за гладка плъзгане при ходене, а също и скриване на недостатъци.

• Мини рокли не трябва в никакъв случай да отварят гърдите. Необходимо е да се изложи едно нещо - краката или зоната на деколтето, оставяйки възможността мъжкото въображение да завърши скритите съблазнителни части на тялото.

• Подходящ като здраво прилепнал и буен с издути меки модни рокли.

• Асиметрията на шивашката работа също е приветствана. Рокли с комбинирана дължина, едно рамо отличен избор за лятото.

• Комбинацията от различни материи, екипировка, допълнена от велур, кожа, риза, басма, е идеална за прохладни летни и пролетни вечери.

• Прозрачни тъкани, мрежи от различни тъкани са добре дошли.

Модни рокли пролет-лято 2016

През пролетта всяка жена се чувства като събудена след зимния студ. Премахнато в тежкото горно облекло, топло панталони и костюми, накрая идва и времето за модерните рокли на пролет-лято 2016 г.

Изборът на подходящ стил зависи само от предпочитанията за вкус, индивидуалния стил и параметрите на формата. Една жена в рокля винаги е истинска, привлекателна, уверена в красотата си във всяка ситуация, на работа и на почивка.

Създадени от дизайнери модни рокли пролет-лято 2016 предоставят на съвременните жени огромен избор. А сред настоящите модели е лесно да се изгубите. Само да се доверява на вътрешния си глас, инстинктът, който призовава да си купи една и съща рокля, потънал дълбоко в подсъзнанието, никога не може да се обърка.

Share:
Comments