Хороскоп за октомври 2015 г. за всички признаци на

Хороскоп за октомври 2015 Овен

През октомври звездите силно препоръчват на Овен да забрави недостатъците си. Да, както всеки човек, вие сте несъвършени, имате неприятности по характер, поведение, навици. Но ако се съсредоточите само върху това, което не сте постигнали или какво вършите погрешно, не можете да постигнете успех в това, в което наистина сте добър. Изхвърлете собствения интерес, не правете самоанализ. Направете всичко с увереност и за самоусъвършенстване, намерете време следващия месец.

Овенът ще бъде съпроводен от късмет в парите, особено през 20-те. Можете да заемате пари и да ги вземате на кредит, тъй като ще имате възможност да ги върнете навреме и с интерес. Също така не се страхувайте да поемате рискове на работното място: ако ви се предложи благоприятно споразумение или договор и не можете да изчислите какво ще се окаже, поемете риска, хороскопът за октомври 2015 г. ви обещава успех.

Животът ще бъде спокоен, без кавги и недоразумения, освен ако, разбира се, не полагате усилия. Не забравяйте, че нищо не се случва сам по себе си и дори в отношенията, които трябва да работите.

Особено благоприятни дни Овен хороскоп за всички въпроси и предприятия: 3 октомври, 12 октомври, 24 октомври, 31 октомври, 2015.

Дни, в които Овен трябва да бъде предпазлив: 8 октомври, 16 октомври, 23 октомври 2015 г.

Хороскоп за октомври 2015 г. Телец

По никакъв начин не включвайте аутсайдер във вашите лични отношения през октомври, дори ако това е вашият истински и доверен приятел. Вашата откритост може да ви струва големи проблеми с любовника ви - вие се хванат в лицемерие и говорене и също така се съмнявате, че можете да имате доверие. Решете проблемите сами и не питайте никого за съвет. Вашата мъдрост е достатъчна, за да разрешите всяка ситуация.

По време на работа трябва да вдигнете главата си нагоре и да продължите напред. Само като се уверите, че правите всичко правилно, ще успеете, в противен случай ще се провалите и ще получите порицание от вашите началници. Знайте, че всичко, което правите, е вярно и не се съмнявайте за секунда в действията си.

Особено благоприятни дни от хороскопа Телец за всеки бизнес или предприятие: 1 октомври, 9 октомври, 12 октомври, 21 октомври 2015 г.

Дни, в които Телецът трябва да бъде предпазлив: 3 октомври, 13 октомври, 29 октомври 2015 г.

Хороскоп за октомври 2015 г. Близнаци

Излъжете по-положително и животът ще ви усмихне! Не може да се каже, че октомври ще бъде абсолютно спокоен и спокоен за Близнаци. Възможно е слънцето на късмета ви да затегне облаците от разочарования, но това, което ще се случи в бъдеще, зависи само от вас и настроението ви. Не се оставяйте да бъдете тъжен, тъжен, няма да имате истинска причина за това, но има много изобретени. Помислете за доброто, потърсете предимства във всичко, което не ви се случва и всичко върви добре с вас.

В моя личен живот идват промени. Не се плашете от тях, дори ако текущите ви взаимоотношения се разпаднат. Това, което е силно - няма да се счупи, но ако хората се разпаднат, това означава, че просто нямат съдбата да бъдат заедно. Ако сте сами, през октомври вероятността да се влюбите е висока. Хороскопът за октомври 2015 г. препоръчва Джемини да не се държат като охлюв, а по-скоро да изразяват смело чувствата си, да изразяват симпатия и чувства.

Погрижете се за нервите в края на месеца. Да, може да имате причина да се притеснявате в последните дни на октомври, но ако вземете нещата твърде близо до сърцето си, ще бъдете морално изтощени. Знайте, че нищо не зависи от вас, затова по-добре да освободите ситуацията и спокойно да наблюдавате как ще бъде решен.

Особено благоприятни дни от хороскопа Близнаци за всеки бизнес или предприятие: 5 октомври, 10 октомври, 16 октомври, 24 октомври 2015 г.

Дни, в които Близнаци трябва да бъде предпазлив: 3 октомври, 18 октомври, 27 октомври 2015 г.

Хороскоп за октомври 2015 г. Рак

Раковете имат време да забравят за навика си да налагат мнението си на хората, поне до края на октомври. Не забелязвате ли, че твърдостта ви понякога е сериозна пречка за изграждането на любезна и надеждна връзка в семейството ви? Опитайте се да научите как да слушате, да изказваме вашето мнение на другите. В крайна сметка винаги можете да направите своето нещо, но вашето внимание към други хора ще ви бъде от полза.

В началото на месеца има голяма вероятност да се настигне студено. Звездите препоръчват Рак, въпреки хубавото време, от първия месец, за да се облича топло, да пие още горещи билкови чайове.

На работното място може да имате конфликти с колеги, особено ако заемате лидерска позиция. Деспотизмът ви не е за всички, а колеги или подчинени могат да навлязат в ожесточена конфронтация с вас. Съветът тук е същият: не убеждавайте всички за вашето право, а се опитайте да слушате аргументите на други хора. Кой знае, може би ще ви хареса идеята на някой друг?

Особено благоприятни дни на хороскопа Ракова за всеки бизнес или предприятие: 6 октомври, 9 октомври, 17 октомври, 30 октомври 2015 г.

Дни, на които ракът трябва да бъде предпазлив: 2 октомври, 14 октомври, 26 октомври 2015 г.

Хороскоп за октомври 2015 г. Лео

Хороскопът за октомври 2015 г. приканва Лъвовете да обърнат внимание на външния си вид, но най-голямо внимание се обръща на малки неща, а не на цялостния външен вид. Жените-лъвовете се съветват да коригират формата на веждите, да направят необичаен маникюр. Мъжете могат да избират нов аромат или да купят красиви копчета за ръкавели.

По принцип звездите съветват Лъвовете да не се страхуват от промените и да се движат напред в развитието си. Няма значение колко сте на възраст и какво правите. Никога не е твърде късно да научите нови неща, така че обръщайте внимание на обучението, придобиването на нови умения, посещаването на курсове или вечерните упражнения. Както се казва, "под лежаща каменна вода не тече" и затова само напредъкът ще ви доведе до качествено ново ниво в живота.

Особено благоприятни дни за хороскопа на Лвов за всеки бизнес или предприятие: 8 октомври, 11 октомври, 19 октомври, 27 октомври 2015 г.

Дни, в които Лъвовете трябва да бъдат предпазливи: 1 октомври, 10 октомври, 29 октомври 2015 г.

Хороскоп за октомври 2015 г. Дева

Вашите близки отчаяно се нуждаят от вас! То може да бъде родители, деца, партньор или близък приятел. Може би този човек се срамува да се обърне към вас или се страхува, но все пак трябва да чуете тих вик за помощ. Не се страхувайте да се намесвате, така че може дори да отидете за спасяването на живота или душата на човека. Вашата любезност и отзивчивост могат да създадат истинско чудо.

През октомври цялото отечество ще чуе комплименти за външния им вид - това е правилно, сега излъчвате сексуална енергия и като магнит, привличате противоположния пол на себе си. Ако имате избран, а след това плащате енергията си към него, ако сте сами, след това смело да получите нови познати, отидете на дати и да ухажване.

Краят на месеца е времето за плодотворна работа. Не бъдете мързеливи, за да поемате допълнителни задачи или да останете в офиса късно, работата ви няма да остане незабелязана.

Особено благоприятни дни от хороскопа на Дев за всеки бизнес или предприятие: 5 октомври, 17 октомври, 28 октомври, 31 октомври 2015 г.

Дни, в които Virgos трябва да бъде предпазлив: 2 октомври, 14 октомври, 26 октомври 2015 г.

Хороскоп за октомври 2015 г. Везни

В началото на месеца Везни може да научи някаква деликатна информация за близък приятел или познат. Можете да станете свидетел на любовната изневяра на някого, предателство или научаване за незаконно дете. Независимо колко силно желаете да споделите вашето мнение за това с някого, не отваряйте тайната на никого. Фактът е, че веднага след това всички ще научат за вашата прекомерна говорене и повечето от вашите другари ще ви обърнат гръб или да не ви се доверят.

Прекарайте много време на чист въздух. Независимите разходки на чист въздух ще бъдат приятни. Можете да вземете приятели или домашни любимци с вас.

Не спестявайте пари в края на месеца. Влиянието на планетите може да причини на вас необикновена аристокрация и това, странно, ще се превърне в огромна загуба. За да предотвратите това, купете всичко, от което се нуждаете.

Особено благоприятни дни на хоризонта на Везни за всеки бизнес или предприятие: 8 октомври, 13 октомври, 19 октомври, 24 октомври 2015 г.

Дни, в които Везни трябва да бъдат предпазливи: 1 октомври, 17 октомври, 28 октомври 2015 г.

Хороскоп за октомври 2015 г. Скорпион

През октомври звездите препоръчват да направите нещо, което никога преди не сте правили, и колкото по-необичайно е вашето ново хоби, толкова по-добре. Това може да бъде фехтовка, изучаване на китайски език или посещение на курсове по управление на хеликоптери. Това забавление не само ще ви донесе интересни емоции, но и ще даде нови познати и ще привлече положителна енергия.

Не се опитвайте да копирате хора, които харесвате. Скорпиос ще има такова желание в средата на месеца. Това е абсолютно неблагодарна работа, тъй като играта ви ще бъде забележима и вие сте най-привлекателни, когато се държите възможно най-естествено.

На двадесетия ден от месеца в романтична връзка, възможно е да има разминаване. Не забавяйте периода на намиране на връзката от дълго време - по-добре е да разберете на мястото и веднага да направите мир с любимия си човек.

В края на октомври можете да изгубите голяма сума пари или доброволно да го предадете на измамници. Ако това се случи, не се притеснявайте - не можете да върнете изгубения, така че какъв е смисълът да направите напразно да изгубите нервите си?

Особено благоприятни дни на хороскопа на Скорпион за всеки бизнес или предприятие: 5 октомври, 17 октомври, 22 октомври, 30 октомври 2015 г.

Дни, в които Скорпионите трябва да внимават: 9 октомври, 14 октомври, 26 октомври 2015 г.

Хороскоп за октомври 2015 г. Стрелец

Всички "снимки" на този знак на зодиака ще бъдат необичайно остри през октомври. Каквото и да искате да постигнете, ще имате късмет във всичко.

Можете да поискате увеличение на работната заплата, да получите добър човек, да вземете изпити, да сключвате договори и договори - звездите гарантират успешен резултат във всичко!

През октомври Стрелец също се препоръчва да прекарват повече време в кухнята. Забравете за диети, модериране, безвкусни ястия без мазнини. Не сте застрашени да се храните добре, затова яжте много и с апетит, декорирайки масата с красиви салфетки и горящи свещи.

В края на октомври има вероятност да се получат натъртвания и дори фрактури. За да избегнете това, наблюдавайте себе си и вашите движения, не бягайте, не бързайте и не бързайте.

Особено благоприятни дни от стрелтския хороскоп за всички случаи и предприятия: 6 октомври, 15 октомври, 21 октомври, 30 октомври 2015 г.

Дни, в които Стрелците трябва да бъдат предпазливи: 9 октомври, 18 октомври, 25 октомври 2015 г.

Хороскоп за октомври 2015 г. Козирог

През октомври ще имате възможност да покажете своята ерудиция и четене. Може би искате да съблазните атрактивен човек, да покажете интелекта си на ръководството или дори да участвате в някоя игра. За да не ударят мръсотията в лицето, звездите съветват Козирозите да четат повече, да гледат когнитивни програми - не само през октомври, но и постоянно.

В средата на октомври - проверка на чувствата си за любимия ви човек. Ще изпаднеш в някакъв тест - самата "супа от сол", която трябва да "ядеш" за двама. Именно в тази ситуация ще покажете искреното си отношение един към друг, нивото на доверие и уважение. Отрицателните резултати са напълно възможни. Е, не се разстрои! Както знаете, всеки от нас има само половината и вероятно този човек не е вашата съдба.

В края на октомври обърнете внимание на вашето здраве. Модерацията в храната, дейността, игрите и дейностите на открито - това е нещо, което трябва да направите. За мазни храни, алкохол и вечери на дивана на телевизора по това време ще бъде по-добре да забравите.

Особено благоприятни дни на хороскопа на Козирог за всеки бизнес или предприятие: 5 октомври, 14 октомври, 26 октомври, 29 октомври 2015 г.

Дни, в които Козирозите трябва да бъдат предпазливи: 1 октомври, 12 октомври, 27 октомври 2015 г.

Хороскоп за октомври 2015 г. Водолей

Всеки измама се разкрива рано или късно. Помислете за това, ако имате желание да скриете истината - заслужава ли си? И най-добре опитайте да кажете истината и да действате честно.

Може би през октомври, Водолей ще има нов приятел или човек, в който се влюбва в това, което се нарича "до ушите". Това очарование ще бъде толкова важно за теб, че ще забравиш за останалите си приятели и другари, отговорности за работа, работа в къщата. В никакъв случай не си струва да "падате в басейна" с главата си, тъй като след това ще трябва да се справите с негативните последствия за дълго време. По-добре да не забравяте какво трябва да направите в настоящето, а не да го отлагате за в бъдеще.

Умереност и сдържаност - това е най-важното нещо в поведението ви през октомври. Тези качества ще направят октомври добро време за вас с приятни резултати.

Особено благоприятни дни от хороскопа Водолей за всеки бизнес или предприятие: 7 октомври, 10 октомври, 16 октомври, 21 октомври 2015 г.

Дни, в които Водолеите трябва да бъдат предпазливи: 2 октомври, 23 октомври, 28 октомври 2015 г.

Хороскоп за октомври 2015 г. Риби

Не се притеснявайте, ако през октомври нямате никакво свободно време - звездите обещават, че скоро ще можете да си почивате, но за момента работите възможно най-усилено и усърдно.

Започнете месеца с вашето семейство, близки хора. Животът ви не винаги е делничен ден, а също и време за семейство, разкриване на близки и съпричастност към онези, които обичате. Бъдете готови да замените приятелско рамо, да действате като жилетка или да вземете искрена изповед.

В средата на октомври няма да е излишно да се грижиш за здравето си. Напоследък може да имате много работа и просто нямате сили да правите спорт, но това не е причина да страдате от тялото си поради липса на физическа активност. Направете сутринта просто таксуване, да се откажете от транспорта или автомобила, да вземете хладен душ.

В края на месеца е времето да изградите връзката си с партньор. Направете своя принос за забавленията си, предлагайте идеите си за съвместно отдих. Това ще укрепи вашия съюз и ще разгроми хоризонтите.

Особено благоприятни дни на Хороскопа на Риби за всеки бизнес или предприятие: 9 октомври, 12 октомври, 17 октомври, 27 октомври 2015 г.

Дните, в които Риби трябва да бъдат предпазливи: 1 октомври, 25 октомври, 30 октомври 2015 г.

Хороскоп за октомври 2015 г. (общо за всички знаци)

2, 3, 4, 8, 9, 11, 14, 15, 17, 19, 20, 23, 24, 26, 27, 28, 30 октомври - нищо повече няма да ви привлече повече положителна енергия. Тя може да бъде нещо доста екстремно и модерно, или може би просто подстригване върховете на косата ви.

1, 5, 6, 7, 10, 13, 14, 16, 18, 21, 22, 25, 29, 31 октомври - ако искате да отрежете косата си, отложете процедурата за още един ден. В тези номера на месеца може да загубите положителното влияние на планетите заедно с косата си, което ще доведе до физически загуби.

2, 5, 6, 10, 11, 15, 17, 20, 23, 28, 31 октомври - време е да боядисате косата си! Използвайте складове или естествени багрила и смело пребоядисвайте косата във всякакви цветове. Промяната на изображението ще окаже влияние върху външния ви вид и ще доведе до неочаквани полезни придобивания.

3, 4, 8, 13, 16, 21, 24, 25, 27, 30 октомври - ако искате да боядисвате косата си, използвайте най-добрите меки състави за боядисване без амоняк или билкови препарати като къна или басма. Оцветяването на косата ви в тъмни и месингови тонове може да се превърне в неочаквана неочаквана новина за вас.

1, 7, 9, 12, 14, 18, 19, 26, 29 октомври - ако планирате да боядисвате косата, по-добре е процедурата да бъде прехвърлена на друг ден, по-подходящ за календара на Луната.

Любовен хороскоп за октомври 2015 г. (общ за всички знаци)

В отношенията няма нищо по-добро от искреност и доверие. Помнете това и се старайте да изградите най-конфиденциалните отношения с партньора си.

Самотни представители на всички знаци на зодиака, звездите се препоръчват да бъдат насочени към нови познати. Има вероятност да бъдете измамени или въплътени в неприятна история с пари.

Share:
Comments