Модни правила лято 2014

През лятото основният моден акцент става вашият външен вид, така че е важно да знаете основните тенденции и правила за красотата на сезона. За това как да изглежда като през лятото на 2014 г., ще кажа на експертите на център за красота "Noble Manor".

1. "Дъбенето е в закона ..." След дълъг период на пълно дискредитиране на слънчево изгаряне, като вредно явление, кукуристите предсказват модата за дъбени тела и лица. Просто се появи технология, която ви позволява да постигнете шоколадова сянка без да навредите на здравето. Слънце бавно правилно: използването на SPF помага за по-плавен и по-продължителен тен. Вярно е, че се проявява по-бавно. Ако не сте готови да почакате, съчетайте сигурен тен на плажа с процедурата Fake Bake, Холивуд номер 1 в областта на безопасното бронзиране. Между другото, мода това лято за тен по много начини определя и други модни тенденции.

2. "Пастелът е по-модерен от неонова." Това правило важи за цвета на ноктите това лято. Най-обещаващите нюанси са мента (бледо зелено) и люлякът. Те перфектно оцветяват тен, визуално правят ноктите по-големи и отлично съвпадат с почти всеки грим и дрехи. Ако ви харесва "по-ярко", изберете ярки ярки оранжеви и сини цветове. Друг летен "чип" през 2014 г. е плътното бяло покритие върху ноктите, особено в комбинация с бадемообразния маникюр.

3. «Монохром рулит...». Най-модерният цвят на косата това лято е ярък "обезцветени" блондинки и блондинки в платинени тонове. За любителите на по-естествен образ, в модно-монохромен (в един тон) оцветяване с осветяване на линии за блондинки и кафяви коси. За разлика от предходните летни сезони, които размножават най-странното оцветяване на косата, това лято дори ще се спре мелиорацията, не повече от два тона, различни от основния. Същото важи и за оцветяването на омбрега. Но в този лаконизъм - специален шик скъпа естественост.

Като цяло, блондинките управляват това лято: колкото по-лека е по-студената. Тъмните и средните блондинки, както и жените с кафяви коси, са добре дошли в топли цветове. За брюнетките най-обещаващите нюанси са кафе и горчив шоколад, без никакви блестящи нишки.

4. "Пълна еклектичност" - за да характеризирате тенденциите от лятото на 2014 г. в грима. Но това, което ще бъде абсолютно печелившо, е абсолютен гол следобед и неон шик - вечерта. Това е логична комбинация, като се има предвид, че през деня може спокойно да се слънчеви бани, а вечер - "победи" този тен. Ако в деня, в който трябва да работите, вечер вече има възможност да ударите всички на място по нов начин.

Share:
Comments