Моден съвет от евелина кромченко

Моден съвет от Евелина КромченкоО, тази Евелина Кромченко! Колко мъже ядоха, колко момичета и жени изпратиха на истинската модна пътека и ги направиха принцеси. И тя винаги си остава вярна на себе си и нейния уникален и безкраен женски стил. Може би професията я задължава, въпреки че редакторите на модни списания съществуват, за да видят през модната индустрия и да разберат какво е, но според Евелин тя е просто истинска дама, която обича работата си и украсява всичко около с присъствието си.

Но как се справя всичко това?

Работейки в списание, да се срещнете с модерни съдилища, да посещавате социални събирания ... не е ли целият списък от случаи, които ден след ден майсторски правят този сладък инч и майка. Нека да се откажем от презрителни гледки и сарказъм, да не ревнуваме, просто трябва да слушате и да си отбележите, особено след като модният съвет на Евелина Кромченко не предлага нещо свръхестествено. Така че, започваме.

Както казва Евелина, гардероба на всяко момиче и жена започва с обувки. Защо е толкова важно? Оказва се, че поради факта, че имате крака, можете да мислите много за себе си. Не забравяйте, че в "Москва не вярва в сълзи" имаше такъв фрагмент: електрически влак и човек срещу мръсни обувки. Така че една жена с лоши и напълно нерегистрирани обувки или ботуши причинява същото отношение.

Евелина Кромченко съветва веднъж завинаги да забрави такава формулировка, казват: "Имам такава приятелка, аз също искам тези". В резултат на това тичаш по магазините и намираш нещо подобно, като си задаваш нещо, без да осъзнаваш, че си направила груба грешка. И размерът на тази грешка не е дори, че сте си купили не-уникално нещо, а факта, че сте се пазарували, без да сте разбираеми. За какво говоря? Просто: преди да пазарувате, погледнете през свеж блясък - затова рискувате да купите нещо модерно в замяна на вече застояла и безпощадна тенденция.

Друг моден съвет от Евелина - не купувайте фалшификати. Разбира се, в началото това звучи твърде лесно, но кучето е погребано малко по-различно. Факт е, че често китайските потребителски стоки наистина искат да изложат дънки за триста рубли като дизайнерска марка. В курса са всички видове кристали и декорация, които според твърденията повишават цената на крайния продукт на хиляда или повече. Не ходете наоколо. Евелина твърди, че когато купуват обувки с кристали, направени от ръце, не са модни дизайнери, но никой не знае, че нарушавате етикета. Представете си как изглежда евтин "zakos" отстрани. Имате ли нужда от нея?

Но не правете грешка, както казва Хромченко, че можете да носите неограничен брой скъпи дрехи и да прекарате щастие върху дрехите си. Това също е лош тон. И всяка знаменитост ще потвърди, че в нейния гардероб има абсолютно евтини неща, които всеки среден човек може да си позволи. И това не е патос, просто комбинация от достъпни дрехи с вкус и раждането на такъв стил, че едно качествено, но не фантастично скъпо нещо изглеждаше като милион.

Евелина споменава нашите руски дизайнери, които умело вършат работата си, като в същото време не надуват цените - умен ход.

Сляпо следват модата - това не е най-добрият вариант, много по-подходящо е да комбинирате, да речем, едно модерно нещо с класиците, които сте вие. Вярно е, че това не означава, че трябва да съхранявате стари дрехи в гардероба, защото дори една малка черна рокля се променя от година на година.

Естествено, основният съвет от модерната красота на Евелина е в ежедневната грижа за себе си и в бележка: "Вие сте жена, което означава, че трябва да сте красива!"

Автор: Лобастова Оксана

Share:
Comments