Мнението на жените: руснаците почитат заветите на коко

"Мъжете като жени, които са добре облечени, но не са видни", казва Коко Шанел, легендарният френски моден дизайнер. Именно тя внася в модата малка черна рокля, която е била популярна от много години сред жени от различни възрасти и вкусове. Скромна рокля с черна цветова дължина на коляното, с проста резба, тесни ръкави, без извивки - за тези основни черти е лесно да се разпознае известната малка черна рокля, която със сигурност присъства в гардероба на всеки мода.

Популярността на роклята на Коко Шанел достигна наистина невероятен размер и във връзка с това порталът "Женското мнение" реши да интервюира и разбере дали има малка черна рокля в гардероба на съвременните жени.

"Да, разбира се, в гардероба ми има малка черна рокля, а не една", 47,8% от анкетираните жени са изненадани. "За да изглежда женствена и елегантна за една жена, една рокля е достатъчна", казват руснаците. Те са сигурни, че в този екип всяка жена, независимо от външния вид и финансовото положение, ще изглежда стилно и модерно.

33,7% от жените, участващи в проучването, не са щастливи собственици на това класическо облекло, но признават, че възнамеряват да купят малка черна рокля в близко бъдеще. Те също така считат черния цвят за подходящ и секси и знаят, че в тази рокля всеки път, когато може да изглеждате различно, експериментирате с аксесоари.

И само 18.5% от младите жени нямат черна рокля и нямат намерение да ги носят. Те обосновават избора си с факта, че те харесват по-ярките и по-ярки дрехи на съвременните дизайнери. Независимо от това, тези жени не изключват в гардероба си черна рокля, тъй като днес тя може да се носи както желаете: добавете към нея ярки чорапогащи, модерни обувки и създайте свой собствен уникален образ, в който винаги можете да изглеждате чудесно.

Има мнение, че за да бъде красива, една жена трябва да има само една малка черна рокля в килера и въз основа на горните резултати от проучването, това решение е правилно. Тъй като почти 82% от жените, чувство за бързото течение на времето, изберете нещата, които ни помагат бързо да се промени начина, по неща са удобни и настоящи, което без съмнение е най-малката черна рокля. И въпреки факта, че тъй като изобретяването на Коко Шанел черна рокля, отне много години и рокля малко модифицирана, тя все още е фаворит нещо в гардероба на нашите жени.

Проучването включва 1780 жени от 159 града в Русия, на възраст от 20 до 45 години.

Share:
Comments