Мълчанието е злато или какво не трябва да знае?

Мъдростта на една жена често се крие в способността да мълчи. Задръжте тишина и по този начин отделете време да помислите как най-добре да решите конкретен проблем. И в отношенията с един човек, мълчанието, понякога, не е само злато, това е единственият начин да спасим любовта и уважението. Предвид това, нека разгледаме някои от най-често срещаните ситуации, в които мъдростта на жените е единственият начин да се запази мира и мира.

Още ли мислиш за бившия си

Никога, при никакви обстоятелства, не обсъждайте с любовника си предишните си взаимоотношения. Нито по положителен, нито по негативен начин. В първия случай може да възникне неоправдана ревност във втората, може би, мъжка солидарност и появата на мисли като: "Ето една жена, ах! Тя може да говори за мен така. Бъдете дискретни. Вашата минала връзка е вашият опит, от който, независимо каквото и да е, вие сте направили важни уроци по живота. Уважавайте го. И нека бившият ви приятел е достоен за спомени, оставете ги с теб. И ако не можете да чакате да се отдадете на носталгия, обадете се на приятел.

Не ти харесва най-добрият му приятел

Това се случва. И доста често. Какво да направя в този случай? Странно, нищо. Задръжте себе си с достойнство, показвайте "английски" ограничение. Всякакви крайности: прекомерна любезност или, напротив, очевидно отхвърляне може да отрови връзка с любовника ви. Приятел, с когото младежът ви може да е отишъл заедно в детската градина и прекарва много време на футболното игрище и на дискотеките, също може да се нуждае от него, като теб. Не ме карайте да избирам между вас. Това не е само глупаво, но не и далечно. Демонстрирайте мъдростта на жените: по това време млъквайте и може би самият ваш партньор ще излезе да говори за това, което не ви харесва. След като обсъдите всичко и намирането на компромисно решение, можете перфектно да съжителствате до човек, който от време на време изглежда неприятно за вас.

Между вас и младежа ви имаше пропаст - майка му

Може би сте нещастен и имаш син. Майка му често призовава, той послушно слуша всичките си инструкции. При първа възможност се втурва към нея, дори и да не е необходимо. Какво да направя в този случай? Първо, наблюдавайте доколко връзката ви е повлияна от такова маниакално обсебеност. Бъдете внимателни, с ограничения, с разбиране. В крайна сметка и вие имате майка, която също е скъпа за вас. Оставете отрицателни и критики с вас и гледайте, гледайте, гледайте. Имаше недоволство - изрази го изключително ясно, без дразнене. И ако вашата критика срещна буря от отрицателни емоции от вашия млад мъж, тогава е дошло времето - да отидете от наблюдение до разговор. Обсъдете всичко, деликатно, че не ви харесва. Но помнете: понякога връзката "майка-син" е толкова силна, че е невъзможно някой да ги разбие. Ако това не ви е удобно, а вашият млад човек винаги оставя майка си в приоритет, тогава може би вие и вашият приятел не следвате пътя. Синът на мама не е феномен, това е диагноза.

Share:
Comments