Маникюр черупка - перфектната възможност за почивка в

Майсторите на ноктите не престават да удивляват на идеите си. Друга новост беше маникюр под формата на черупка. Характерна особеност на този дизайн е наличието на елементи на текстурата. Декоративните бижута под формата на миниатюрни черупки, малки перли и златист пясък, котви и морски звезди отдавна са станали известни атрибути на летния маникюр. Но този сезон майсторите предлагат по-интересен дизайн, който превръща повърхността на нокътя в релефна мида.

Характеристики на черупка с форма на маникюр

Морската тема е доста популярна, което е в голямо търсене през летните месеци. Сред цялото разнообразие от сортове морски маникюр, дизайнът на ноктите под формата на черупки заслужава специално внимание. Тя се отличава с наличието на изпъкнали, релефни елементи: вълнообразни линии и бръчки, имитиращи повърхността на тази обвивка. Много често този дизайн се допълва от бульони, кристали или други камъни, които му придават блясъка на морските съкровища.

За да направите правилно маникюр, трябва да разгледате някои от неговите функции:

 1. Добре е да приличаш на подобно ноктите на едно, максимум на два нокти. Ако го сложите на всички пръсти на ръката си, ще изглежда тежък и безвкусен.
 2. Извършете черупката в спокойни тонове, най-вече в бяло. Понякога те използват бежови, светло розови или меки сини цветове. Тези тонове повече от други наподобяват оцветяването на естествена черупка.
 3. Формата на ноктите може да бъде квадратна със заоблени ръбове. Към днешна дата това е не само най-модерният силует, но и повече от други приличат на формата на морските черупки. Тя изглежда добре имитираща черупка върху нокти овална или бадемова.
 4. Повърхността на тази черупка е груба. За по-голяма прилика, повърхността на нокътя също е направена груба. Тя е покрита с матирано покритие. Ако не е така, можете да покриете черупката с лъскав връх и да я лекувате с малко.
 5. За образуване на обвивка е по-добре да се използва гел-боя, тя не се разпространява и запазва обема контур без проблеми. Гел-боята трябва да бъде избрана без лепкав слой. Тогава не е нужно да покривате чертежа с върха, което прави черупката по-малко облекчение.

Neil-art под формата на cockleshells е от значение само през летните месеци или докато релаксирате край морето. Шестовете на ноктите изглеждат неподходящо студени през зимата или студени, дъждовни есента.

Вариации на дизайна на корпуса

Shell Shell Ship Art е относително нова посока, но майсторите постоянно предлагат идеи, които могат да разнообразят този дизайн на ноктите. Използвайте за тази цел различни техники на изпълнение, всички видове декоративни елементи.

 • Ombre. Наклонът може да бъде направен от самата плоча. В този случай, покритието на основата ще задоволи преливанията, причинявайки асоцииране с морския бряг. Вторият вариант за създаване на ombre включва, на последния етап, поръсването на многоцветен прах от вече образуваната обвивка. Създадената обвивка ще изненада с играта на цветовете.
 • Дизайн, който съчетава няколко нокти. Много странно изглежда като черупка, "опъната" на две нокти плочи. На леглото на двата нокти изграждат стрази, така че да създават едно цяло, да се допълват взаимно. Венчелистчетата на коклестъка ще се разпръснат от това място в различни посоки, сякаш една голяма черупка седи директно върху два пръста.
 • Отрицателно пространство. Тя изглежда като черупка, когато я създавате, линиите се извеждат директно върху основата. В същото време, ноктите не са напълно покрити с цветен лак. Можете да украсите черупката, като пръскате акрилен прах на върха, както и декоративни орнаменти в близост до дупката.
 • Ефектът на черупката. Изключително екстравагантен маникюр ще дойде с ефекта на счупена черупка. За да го създадете, не е нужно да рисувате нищо, просто трябва да си купите специален декор, който имитира нарязани морски черупки и слюда. Тези елементи се нагряват в основното покритие на нокътя, изсушават се с лампа и горно покритие. Недостатъкът на този дизайн е, че въпреки всички предпазни мерки, острите частици на декора са надраскани, прилепнали към косата и дрехите. Ето защо за всеки ден този дизайн не е добър, не е много практичен и удобен. Но за парти на плажа ще бъде много удобно.
 • Пластмасови заготовки. Бързо създайте морски маникюр под формата на черупка, използвайки готови пластмасови обвивки. Тази опция не отнема много време и е добра алтернатива на използването на боя за гел. Готова пластмасова обвивка е залепена за нокътната плоча. Този интериор е добре комбиниран със сини и пясъчни тонове на лаковете, искри.
 • Стикери. Най-простият и най-достъпен начин на морски маникюр под формата на черупки е използването на стикери. Има широк спектър от различни стикери за нокти, които съответстват на морската тема. Сред тях има и доста реалистични, които трудно се различават от снимките, които наричат ​​майстор. Стикерът се поставя върху нокътната плоча, а горната част е покрита с фиксиращ слой. В повечето случаи, независимо от лекотата и наличието, този метод на ноктите не се справя с конкуренцията с други техники.

Изображение на черупки

Направете красива рисунка на черупката, като използвате тънка четка, може само професионален майстор на ноктите изкуство с богат опит. Следователно, цената на такъв дизайн е доста голяма.

Морето може да бъде изобразено във всякаква форма и във всяка перспектива, ириситет с бисерна майка. В допълнение, маникюрът е украсен със златен пясък, звезди, котви.

Stemping

Възстановете изображението върху ноктите, като използвате модерния метод за щамповане на ноктите. За кратко време, като използвате шаблон със снимка на черупки и малка умра, можете сами да направите красив маникюр.

Много хора вече са запознати с използването на комплекта за щамповане. На специален шаблон лак се прилага, с помощта на метални скрепер, премахване на излишъка. На следващия етап се нуждаете от каучуков печат, с него изображението се прехвърля върху нокътя. За да направите чертежа по-лесен за подреждане на нокътната плоча, по-добре е да използвате прозрачна щампа. Този метод е лесен за овладяване и за да бъде перфектният маникюр, трябва малко практика.

Релефните черупки изглеждат добре както за дълги, така и за къси нокти. Най-подходящата форма за този дизайн е квадратна или овална. Тя ви позволява да придадете по-голяма прилика на нокътната плоча с естествената обвивка.

На носорози остри нокти черупката може да бъде представена с четка.

Техниките за създаване на черупки с формата на маникюр са доста прости. Те лесно могат да бъдат усвоени дори от непрофесионалисти.

Share:
Comments