Лунният календар на допустимите отклонения за януари 2014 г.

От януари 2014 г. ние се поздравяваме от привлекателния и приятелски Дървен кон. Това е лесен и енергичен период, с много срещи, комуникативни в комуникацията. Конят е щедър и щедър човек, от тази година всички очакваме оригинални идеи и широки социални дейности. Анализът на миналите постижения, водени от двусмислената змия и ентусиазма, който идва да замени собствената ни нерешителност, ще ни служи само добре.

Всички тези идеи трябва да бъдат въплътени по нов начин - което означава, че трябва предварително да планирате пътуванията си до фризьора, поне един поглед към календара на прическите, които ни препоръчва небесната красота Луна. Не резервете за любимата си нито силата, нито желанията и въпреки че трябва да работите упорито - не спирайте, преди да създадете ново изображение или изображение.

Изходни пунктове на този месец, според които броят на растежа и упадъка на луната е отбелязан - 16 януари - пълнолуние и новолуние, падащи на Нова година и първия ден. Представете си, че почивате на 1 януари след бурна нощ - в този момент едва ли някой ще забележи негативните моменти на един критичен ден и затова ще считаме, че през януари сме имали късмет. Забележете, че първата половина ще се характеризира с увеличаване на растежа на космите, че през първата половина на месеца косата ще се засили и през втората половина растежът им ще се забави.

Лунният календар на прическите за януари 2014 г. - вълна коса

Пример за имитация при изработката на изкуствени къдрици ни даде древни гръцки жени. Именно те първо измислиха начин да вятърят косата на къдрици и да формират къдрави къдрици, използвайки калимаси - железни пръти, истински прототип на съвременните косачки. Калимастери - т.е. фризьори, красиво слагат косата си на раздяла. Такава прическа, изгладена от корените и с художествени къдрици в краищата, поставена в специална форма, все още се счита за гръцка. Но нашите съвременници отидоха много по-далеч и използваха химически и органични агенти за вълнение.

Римляните добавиха къдриците на косата, а стилите на косата станаха обемни, със стръмни къдрици. Използваха барове и огънати структури. Сега не е нужно да обръщате косата ежедневно и да спите на неудобни дизайни - просто направете лесна химическа или биологична вълна и за няколко месеца можете да се насладите на фини вълни. Лунният календар придружава момичетата почти целия период на цивилизацията, той е популярен сега.

Според лунния календар, през януари 2014 г. най-благоприятните дати за вълшебна коса са дните на Лвов, Близнаци, Козирог, Телец. И това означава, че дните са точно след празника на Нова година. Те могат да бъдат посветени на екскурзията до фризьора - 2, 3, след това 9-13, 16-18 януари. Край на месеца също идва, 26-28 януари. На най-права коса е по-добре да направите вълна през първата половина на месеца, защото тя се запазва по-добре. Ако се страхувате да изсушите косата си - направете къдрене през втората половина, когато луната ще намалее.

Лъскане на календара за януари 2014 г. - оцветяване на косата

Боядисването на косата е обезпокоителна процедура. Тази боя не е взета така, че цветът е дефиниран неправилно. Следователно, в този случай, трябва да погледнем и луната. Оцветяването ще се оцветява през първата половина на месеца на растяща луна. Косата и петна по-равномерно и ще бъде по-здравословен. През втората половина няма да има специални разлики. Освен ако тонът не се мие малко по-бързо и следващата процедура ще трябва да води по-бързо.

Пълнолуние и нови лунни дни са най-добре планирани за лечение на коса. За няколко дни преди оцветяването не използвайте балсам за коса и преди да се обезцвети, косата дори не трябва да се измива. Сухите краища на косата се режат най-добре. След оцветяване, трябва да се обърне внимание на овлажняването, особено ако тонът става по-светъл. Този месец процедурата за оцветяване под знака на Овен (7, 8) е по-добре да се отложи - това са неблагоприятни дни.

Лъскане на календара за януари 2014 г. - благоприятни дни за прически

От самото начало на януари 2014 г., от новолунието, е време за нови отношения и възможности. На първо място, по отношение на собствения му външен вид. И не е чудно - след новолунието Луната се обръща към нас с тъмната си страна и се очаква да отдели енергия, да увеличи потенциала, да изостри емоциите. Нова прическа е просто необходима! Това най-добре се прави под знаците на Дев, Лвов, Скорпион, Телец. Целият януари е благоприятен, с изключение на 1 и 16 номера. През първото тримесечие луната ще бъде осветена от пряка слънчева светлина - е време да създадем ново изображение. Благоприятни за изобразителното въображение и последните дни на месеца - не можете да се страхувате от експерименти, просто са обречени на добър късмет.

Лъскане на календара за януари 2014 г. - неблагоприятни дни за допустими отклонения

На първо място, неблагоприятните дни са пълна луна и нова луна, през януари това е 1 януари и 16 януари. Освен това последното тримесечие на луната също не ни донесе нищо добро, което означава, че по-добре е в този момент да се справяте с обработката на косата и да планирате по-нататъшни екскурзии до фризьора и ще трябва да чакате съвсем накратко. Буквално след няколко дни всичко ще се върне към нормалното и ще продължите процедурите си. Най-критичните дни за коса - лунни и слънчеви затъмнения през януари не се очакват.

Лъскане на календара за януари 2014 г. - заключение

Представете си, че Луната засяга не само скалпа. Но и върху целия скалп на човешкото тяло. Можете ли да разберете възможностите, които ни разкрива законът за влиянието на луната върху растежа на косата в проблемните зони? Да, да! Депилацията и премахването на космите в областта на бикините и подмишниците се извършва най-добре след пълнолуние. След това те няма да продължат да растат. Тъй като тези процедури се извършват циклично, може да се предположи, че процедурите за отстраняване на космите могат да се извършват само върху залесяващата луна.

Още няколко факта за косата

Колко бързо расте косата при един обикновен човек? Представете си, че ви трябват цели цели дни, за да възстановите 1 мм коса! Ние, разбира се, ние не забележите, но като се има предвид факта, че човекът, на главата е от 10-150000 коса, ясно е защо можем спокойно да ги загубите периодично и подреден. В нормалния растеж на косата в косата расте годишно с 12-13 см. Ако винаги се подстригват късо на нарастващата луна, темпът на растеж може да се увеличи с 30-40%, че е красива може бързо да расте дълга коса, и дори ако от време на време, за да се откъсне съветите, дължината ще се увеличи.

Трябва да се отбележи, че след 50 години растежът на косата се забавя. Друго наблюдение - в топлия сезон косата става по-силна. Блондинките имат по-голяма коса на главите си, отколкото брюнетките и червените глави, но косата е по-тънка и следователно по принцип космените фоликули може да изглеждат по-малки. В допълнение, учените забелязали, че косата е еластична и може да се простира по дължината. Най-съвместим е червената коса, тя може да бъде опъната с 20%.

Първите детски косми се появяват в утробата. С растежа им бъдещите майки асоциират появата на киселини по време на бременност. Човешката коса е 90% от кожата. Жените имат по-дълбоки корени на косата.

Лунният календар ще ви помогне да направите косата си красива и здрава с най-малко усилия.

Share:
Comments