Значението на името е полина

Полина (Appolinaria) - има древногръцки корени, в преводачески средства - посветена на Аполон - богът на светлината и прогнозите. Не е изключена обаче друга версия на раждането на името. Според някои изследователи тя идва от Англия като производна форма на името Peacock. Pauline - доста рядко име, но е рядкост и го прави толкова забележим и привлекателен.

Полин - черти на характера

Като дете Павел е активен и енергичен, иска всичко да се направи, всичко е направено. Тя е изключително независима, заедно с други деца. С хитростта си, тя постига всичко от родителите си, което тя харесва, но остава послушно и послушно дете. Тя е спокойна и приятелска с гостите, смущение и скромност - не нейният елемент.

В училище Полина е добър изстрел. Просто трябва да направи толкова много, че не зависи от нейното обучение. В допълнение към училищната програма момичето все още има различни чаши, танци и др. Детето по чудо съчетава няколко случая по едно и също време.

Разраствайки се физически, в банята Полина остава едно и също малко момиченце, което не наследи собствения си интерес; тя, като дете, се радва на всяко малко нещо. Момичето е много чисто, обича всичко във всичко. В допълнение, тя е велика мода, отличаваща се с отличен вкус и експериментира с нейния външен вид, но Паулин не може да се смята за продавач.

Тя е безразлична към професионалния и професионалния успех; просто и неубедително, искрено се радва за други хора и в скръб - ще постави рамото и ще плаче с вас. Но ако момичето е много обидно и унижено, тя може да отмъсти - Полина не пощади враговете си. Момичето, присъщо на независимостта при взимането на решения, Полина не дава влияние на някой друг и прави всичко по свой начин. Ако Поля реши нещо, тя не може да бъде убедена!

В отношенията с мъжете Паулин често е запазен, но след като научи добре партньор, се разкрива като цвете, показвайки истинската си страст. Тя е прекрасна съпруга и майка, способна да превърне семейното гнездо в уютен оазис.

Полина - имена съвместимост

Обикновено се очаква надежден брак с Александър, Йефим, Виталий, Юри, Денис и Константин. Може да не е щастлив с Анатолий, Игор или Вадим.

Известни хора на име Полина

П. Гелман - герой на С. Съюз (почти 900 отряди), П. Дашкова - писател, П. Кутепова - актриса, П. Оспиненко - пилот, П. Стрепетова - известна театрална актриса, П. Гагарина - певица, П. Петрова е поетеса.

Полин - интересни факти за името

- Зодиак - Козирог - Планета - Луна и Сатурн - Цветове на името - Червено (най-благоприятно), светло синьо, зелено, златно - Растения - лотос, топола, ягоди - рубин.

Коментари

полина 12/21/2016 Това не е вярно, не съм това Полина 10/06/2016 По мое мнение това е много красиво име и рядко. Паулин винаги може да се изправи за себе си, а не за тиха мишка. Благодарение на родителите ми, че ме наричат ​​с това име. Оливия 04/10/2016 Паулин, не само красиво име, но момичетата с това име, като правило, са много красиви. Но не ярка, причиняваща красота, но мека, домашна. Какво е по-ценно! И Паулин, целият му живот съответства на външния му вид - един и същ вид и мек. Полина 04/10/2016 Не знам как мислят другите и не искам да знам. Наистина ми харесва името ми, красива и не отвратен. На много имена модната мода се отваря, а всички момичета се наричат ​​по имената им, радвам се, че с моето име, това не се случи. Брюнетка 04/10/2016 Много добро момиче. Това е нейната красота, че тя е само умерено. Има положителни страни, а в лошо - не участва. По мое мнение - това е нормално. Не всеки е интелигентен активист, но това не винаги води до успех. Основното нещо е да станете добра майка.
Share:
Comments