Лунен календар на допустимите отклонения за ноември 2014 г.

Коса - жив организъм, който взаимодейства с околната среда - прах, слънчева светлина, вятър, дори космическа енергия. Негативното влияние се засилва от натрупването на "химията" на косата ни: гелове, мусове, лакове, бои. Между другото, се забелязва, че при къса прическа главата боли по-малко. Ако има проблеми с косата, през нощта се препоръчва да се налива главата с хладка вода или бульон от билки.

И, разбира се, използвайте лунния календар на прическите - няма съмнение, че тя дава ефективни препоръки за косата ни.

Най-важните ноемврийски дни са пълната луна на 7 ноември и новата луна 22. Лесно е да се изчислят периодите на растеж и спад, в началото на месеца и в края на краищата Луната ще расте, а в средата от 8 и 21 тя ще намалее.

Луксозни календарни прически за февруари 2014 г. - перманентна коса

Кърлинг косата през ноември 2014 г. е по-добре под знаците на Козирог, Телец, Раков (8-16 ноември, 24-18 ноември). Сладката коса прави жената привлекателна и женствена. Дори ако природата не ви позволява да се наслаждавате на къдрици през цялото време, химическа вълна ще направи вашите коси съблазнителни за няколко месеца. Но ще имате със значителен недостатък - изсушаването на косата.

Най-малкото химичният ефект прави сухите краища на косата във времето, ако не се грижите за тях, може да се появят безжизнени нишки. Основното, което трябва да използвате, е храненето и хидратацията. Така че, трябва да купите маски, спрейове и серуми, или да вземете рецепти на баба и не забравяйте да използвате витаминната терапия. Добър дом средства за защита са маслини, рицин, репей масло. Продуктът се прилага по цялата дължина на косата и след час и половина се измива с шампоан. Сушете без сешоар.

Кефирната маска също работи добре - нанесете 50-60 минути върху косата и изплакнете с обикновена топла вода. След пермута, косата е най-добре да се изсуши без сешоар, а ако трябва да я използвате, нанесете върху косата си специален незаличим серум и подстрижете косата си с пръсти. Ако все още не можете да получите разрешение отново, но вече с спазването на всички препоръки е възможно, късметът ще се обърне към вас заедно с луната.

Луксозни календарни прически за ноември 2014 г. - оцветяване на косата

Нарастващата луна прави нещо с косата, от която стават покорни и красиви. Следователно, такива периоди не трябва да се пропускат, но се използват за създаване на нова прическа. Но за оцветяване на косата, можете да използвате и дните, когато лунната гледка от земята намалява. Боята ще се измие по-бързо, но ще се появи в ръцете, когато все още вземете цвета и експериментирате с нови цветове. През ноември 2014 г., подходящи дни за живопис - 5,6,7, 15-21, 28-30. Дръзките и смели момичета могат да опитат melirovanie и оцветяване с рязко контрастиращи цветове - червено, синьо, тъмно кафяво на светъл фон и др.

Лунни календарни приходи за ноември 2014 г. - благоприятни дни за прически

Особено благоприятни дни през лунния месец могат да бъдат дните на такива съзвездия като Дева, Телец, Козирог, Близнаци. Най-добрите ноемврийски дни за прическа -

Първата седмица на месеца, след това седмицата в средата на месеца (14-20) и в края на ноември. Тогава космите, които ще растат, ще продължат да растат на дължина, дори и да отрежете разделените краища.

Гореща ножица

Между другото, едно от най-популярните устройства за прически е ножицата - мини компютър или по друг начин - горещи ножици. Трябва да се отбележи, че това изобретение не се счита за ново, то е било използвано дори по времето на Клеопатра, едва тогава те са били загряти в огън. Днес електронните устройства са свързани с метални ножици. Те могат да работят мобилно или стационарно.

Всеки бутон отговаря за определена температура, в зависимост от вида на косата. Мини компютърът може да работи с ножици и бръсначи, или друг тип ножица (за изтъняване и конвенционални прически).

Косата за рязане с горещи ножици е процедура, лечебна за коса. Не можете да отрежете само акредитирана коса, а за тънка и слаба коса това е много полезна процедура. Особено показано е методът на горещи ножици за коса с химическа вълна. За да подобрите косата си, трябва да направите за няколко месеца две или три подстригвания подред с горещи ножици. Разбира се, това са скъпи процедури, но косата и косата ви заслужават.

Лунният календар на приходите за ноември 2014 г. - неблагоприятни дни за допустимите отклонения

Освен пълната луна и новата луна (7 и 22 ноември), има още няколко дни, които трябва да се погрижат. Не трябва да се подстригваш и да бъдеш боядисан в дните на Овен и Скорпион, това натоварване върху тялото е прекалено голямо. Можете да третирате косата всеки ден, но особено маските и отвара от билки на 9 лунен ден ще донесат много предимства, така че не пропускайте тази възможност да подобрите косата си. Направете самомасаж, който подобрява кръвообращението в корените - с подложки за пръсти, натискайте надолу корена на косата, медете кожата. След масажа косата трябва да се измие, в края на краищата да се излее с хладка вода.

Лунният календар на допустимите отклонения за ноември 2014 г. - заключение

На растящата луна се полага основата за развитието на тялото и затова е по-добре да започне "Новия живот" на новата луна. Тялото се самолекува, процесите на обновяване и пречистване са започнали. В този момент е по-добре да се правят придобивания, сериозни покупки. Грижата за косата е по-добра през втората половина на лунния месец.

Ако косата е магнитна?

От постоянното триене в косата, електричеството се произвежда и това може да е досадно. Особено се усеща, когато в резултат на първите студени щрихи се появяват главички на главата. Шапката не е единствената причина. Това е просто извинение, тъй като натоварването на косата на химически препарати, химически перм, постоянен стрес. Липсата на витамини с намаление на слънчевите лъчи води до това, че косата е разделена. Везните се отварят и прах, мръсотия попадне вътре. Охлаждането причинява свиване на съдовете и поради това капачката трябва да се носят задължително.

Ако косата вече не е подложена на гребена, първо трябва да намалите нивото на статичното електричество. Най-лесният начин е да се третира гребена с антистатично решение. Естествен антистатик е етерични масла. Няколко капки, например, от лавандулово масло, в малко количество вода - добро решение за избягване на електрификация на косата. Почиствайте с гребен и гребете косата си и ще забравите за този проблем. Косата получава допълнително блясък. В магазините можете да намерите специални антистатични средства за коса, които се напръскват на разстояние от 20-30 сантиметра от косата.

Друг начин - ламиниране на косата

В резултат на ламинирането на косата се поставят няколко защитни слоя. Полученият филмов ефект надеждно защитава косата от три до четири седмици. При успоредно оцветяване косата възстановява структурата си и се овлажнява. При ламиниране меланинът се активира, боята се запазва надеждно. Основният компонент на състава за ламиниране са протеините, които укрепват косата. Всяка коса е покрита със състав, краищата на рязане са елиминирани, тя е абсолютно безопасна за скалпа и косата.

И нека прическа ви харесва дори в студено през ноември.

Share:
Comments