Лунен календар на допустимите отклонения за месец май 2013

Така че, според нас, жени, един добър фризьор е по-важен за нас от най-добрия приятел. Той може да създаде малко чудо не само с външния вид, но и да промени настроението и дори вътрешното състояние на душата. В атмосферата на салони за красота през вековете и днес има признаци на рязане на косата. Например, е изключително нежелателно да си нарязвате косата сами - в крайна сметка те са от голямо значение в равновесието на нашето биологично поле. Ако го промените сами, можете да се нараните енергично. Желателно е да изберете майстор от същия пол. Помниш ли - в библейската история на Самсон, жена, която го е убила, го е убила? Сега е много модерно да мислиш, че един фризьор на мъж знае най-добре какво има нужда една жена. Може би това е така, но старите знаци казват, че един мъжки фризьор може да унищожи установяването на любовни отношения.

Между другото, ако не искате да промените живота си и да обичате да го контролирате напълно, е по-добре да изберете майстор, по-млад от себе си, така че силата на влиянието му да не блокира вашите. Ако искате да промените живота си - изберете майстор, който е много по-възрастен. Освен това е важно да изберете подходящото време за пътуване до фризьора, тъй като красивата луна е напълно способна да повлияе на растежа на косата и дори на качеството на прическата. Лунният календар трябва винаги да е под ръка, за да не пада случайно в салона на пълнолуние или нова луна. Астролозите просто са забранени да посещават фризьорски салони в наши дни. През май 2013 г. пълната луна пада на 25-и, а новата луна започва на 10 май. От второто десетилетие на месеца благоприятни дни идват във всички начинания, включително маршове до салони за красота. Освен това е добре да обърнете внимание на дните, когато луната преминава през съзвездия, най-благоприятни за прически и формиране на нови прически: това е Дева, Телец, Лео. Най-неблагоприятните дни са под влияние на съзвездията от Риби, Рак и Скорпион.

Луксозни календарни прически за май 2013 г. - перманентна коса

Най-добрият начин да оцелееш на вълната е под влияние на Дева Мария, като всяка фаза на Луната е подходяща. Ако обаче паднеш върху отглеждането, ще се задържи много дълго, но косата ще пострада повече. През май това са 18-ия и 19-ия брой, съвпадащи с нарастващата луна. Не е тайна, че всякаква химическа вълна засяга косата отрицателно - тя ги изсушава, прави ги безжизнени. Така че не мисля, че след като сте направили козметика, можете да се освободите много време от гънките. В същото време трябва да похарчите за грижа за косата, да направите маски, да изсушите косата си в естествен ред и т.н. В дните на лъва (16 май 17) вълната също може да бъде твърде силна, тъй като в самите дни самата коса е красиво навита , Така че е добре да се използват тези дни за тези, които просто искат да въртят косата върху капсулата без използването на химикали. Като цяло, за размахване всеки ден, с изключение на Водолей, Риби, Рак, Скорпион (1,2,13,14,15,23,24) ще направи. Кървавите коси в тези дни рискуват да станат скучни и безжизнени.

Луксозни календарни прически за май 2013 г. - оцветяване на косата

Най-доброто оцветяване е с нарастващата луна. През май - това е средата на месеца до пълната луна (11 - 25 май). За да проверите дали ви е подходящ даден цвят, можете да използвате шампоан за оцветяване на изчезващата луна (от 1 до 3 май или от последната седмица на май). При боядисване на косата, не забравяйте, че не можете да запазите боята по-дълго от необходимото време - може само да навреди. Преди процедурата изрежете сухите разделени краища.

Луксозни календарни приходи за май 2013 г. - благоприятни дни за прически

Май е почти лято. Грижата за косата става все по-релевантна, момичетата все повече прибягват до услугите на фризьор. Ясно е, че искам да си изтърка косата или да създам нов образ, но през зимата косата ми изгуби блясъка си и стана суха и крехка. Нарастващата луна ще помогне да се справи с тези проблеми. От 11 май и до пълна луна на 25-ти - смело отидете на фризьор. Ще бъдете доволни от 16 до 19 май. Луната е под влиянието на Дева Мария и Лъв, т.е. най-благоприятното съзвездие за растежа на косата. След подстригване тези дни, косата ви ще изглежда дебела и перфектно държана във форма. Тези дни прическа на къса коса или средна дължина ще изглежда перфектно.

Лъскане на календара за Май 2013 г. - неблагоприятни дни за допустими отклонения

На първо място сред неблагоприятните дни ще определим пълнолуние и нова луна - това са дните, когато астролозите силно препоръчват да се въздържат от посещение на фризьорски салони. За да не разваляте прическата си и с това настроението, на 25 и 10 май, направете нещо друго. Например, процедури за почистване и възстановяване. Освен това, в деня на пълнолуние, Луната е под влиянието на съзвездието Стрелец, което може допълнително да влоши положението. Не се отразява на състоянието на косата и на залесяващата луна в съзвездието Козирог, Рак и Риби. През май това ще стане на 3, 4, 27, 28 31 дни. Това е вредно да се намали косата на изгряващата луна в Овен, т.е. 6, 7 май. Въпреки това, ако ви харесват къси прически, нищо не ви заплашва.

Косата бързо ще расте, ще бъде послушна и копринена, корекцията на косата също върви добре - просто опреснявайте косата си, отрежете върховете и отрежете бретонът. Боядисването на косата също ще бъде успешна. И най-успешната процедура тези дни - разбира се, депилация. Сред многото начини да премахнете косата, трябва да изберете най-подходящия. Това може да бъде просто отстраняване с крем, или по-сериозно - отстраняване на восъци. Всеки от тях ще бъде доста благоприятен. Намаляващата луна в Козирог - това е, което е необходимо, за да не изглежда косата в проблематични места възможно най-дълго.

Лъскане на календара за май 2013 г. - Заключение

На източния календар, който има повече от едно хилядолетие, годината на тъмната водна змия трябва да донесе много мъдри решения и просто дела. Причината, мъдростта и волята на една тъмна змия перфектно съжителстват с хитрост и прекомерна емоционалност. Много хора под влияние на змия ще вземат безразсъдни решения, разчитат на емоции и впечатления, а не слушат съветите на другите. За да не бъдете разочаровани от действията си, проверете плановете си с хороскопи, включително и прическите за лунен хороскоп. Изберете благоприятни дни, които заедно с прическа ще донесат положителни промени в живота ви. Ако не обичате да променяте изображението си често - просто по-често приравнявате върховете на косата, помага за подобряване на здравето и почистване на тялото енергично.

Коментари

Марина 04/03/2016 Да, да! И аз знам за майстора по-млад от мен. В повечето случаи всичко това е вярно и неспазването на рутинното, лунния календар може сериозно да засегне вашето здраве. Да, и самата коса няма да бъде толкова красива, а прическата, направена в грешен ден - няма да хареса. Анита 04/03/2016 Още от детството ми знам, че нито в пълнолунието, нито в новата луна е абсолютно противопоказано да правиш нещо с косата. Между другото, заедно с различни стари рецепти за маски, нашите баби също взеха сериозно лунния календар. Stasia 04/03/2016 Вие ще прочетете и директното е обидно за Водолей!)) Нито в наши дни е невъзможно да се направи, нито да се боядисват, нито да се навива ... Сериозно към него не ме интересува, но също така като всяка жена, специално срещу мен, да отида и аз няма да бъда. жар 04/03/2016 Не знам кой, но вярвам. особено във всичко, което се отнася до косата, и най-общо при всякакви манипулации с тях. Най-малкото - помирение с фазите на луната, никой не е наранил. но да отсека моето щастие, просто защото бях прекалено мързелива, за да гледам, не искам. Ивана 04/03/2016 Честно казано, аз наистина не вярвам във всички тези хороскопи и подобни неща. Но все още четене))) Така че, само в случай)) И още повече, ще направя нова прическа в близко бъдеще. Видях - през май можеш да направиш това, което искам.
Share:
Comments