Лунен календар на допустимите отклонения за март 2013 г.

През март енергични мобилни и неудържими хора започват своите действия, за да постигнат своите цели. По това време мнозина ще могат да постигнат финансов просперитет и успех. Ние трябва да срещнем хора, които могат да повлияят на бъдещия им живот. Съществените проекти, стартирани по това време, могат да доведат до истински успех. С увереност и без страх, напредвайки, много хора ще слушат интуицията си. Март е благоприятен за пътувания и отдих на дълги разстояния.

Почувствайте, че вълната на енергия ще бъде в състояние дори и тези, които не се чувстват достатъчно добре през зимата. Препоръчително е да бъде винаги пред лунния календар, за да знам, без визуална проверка на всички етапи от преминаването на Луната, това ще помогне за укрепване на растежа на енергията и да се избегне рецесия. Както знаете, за растежа на косата и прически на най-благоприятни признаци на Дева и Скорпион, а през март 24-26, 29-30 цифри. Новолуние започва на 11 март. Този месец пълната луна пада в сряда, 27 март. Нарастващ Полумесец и стимулира растежа на косата, за намаляващата луна да направите прически, те ще останат по-дълго. Но рисуването и навиването през първата половина на месеца може да е по-малко упорито.

Лъскане на календара за март 2013 г. - перманентна коса

Ако имате тънка, крехка или суха коса, тогава, дори без да търсите в лунния хороскоп, от химическата вълна за близкото бъдеще трябва да бъде изоставена. Не се нуждаете от пермам и фина дълга коса. Дебелите коси може да не реагират на специални химически разтвори. Оптималната дължина на кошара от къса коса до средата на рамото. Основата за модерна модна прическа е лесна къдрене, която се извършва в продължение на 2 часа. По-леко решение се прилага за косата, отколкото с химиотерапия. Такава вълна трае около три месеца. Понякога е достатъчно да направите къдрене в местните части, в определени зони, това ви позволява да направите модни прически с леко нехайство. Според лунния календар през март 2013 г. астролозите наричат ​​най-благоприятните дни на 15, 16, 25 март. Това са дните, когато Луната не само расте, но и преминава през съзвездията на Дева и Телец - най-благоприятната за красотата и здравето на косата.

Луксозни календарни прически за март 2013 г. - оцветяване на косата

От 1 до 4 март, по време на продължаването на първото тримесечие на настъпващата луна, експериментите с коса могат да бъдат неуспешни. Ако искате радикално да промените изображението - отложете го в края на месеца. Първата половина на месеца е по-подходяща за коригиращи процедури. Ако решите в този момент да се опитате в ново изображение, тогава евентуалните неуспехи за отстраняване няма да са толкова лесни. Разбира се, празникът на жените трябва да се промени, много искат да впечатлят другите по екстравагантен начин, но обръщат внимание на други начини за промяна на образа - грим, дрехи и други неща. 10 март изобщо не трябва да се боядисва. От 12 март - експеримент за здравето. Можете да оцветите косата си до пълнолуние, което, както е известно, ще се проведе на 27 март през март. Най-добрият начин за придържане е оцветяването, което се извършва на растящата луна, т.е. от 12 до 27 март. По-добре да не обмисляте времето на пълна луна за посещение на фризьор. През последните три дни изгряващата луна преминава през съзвездията Стрелец и Скорпион, които по принцип не могат да навредят на косата.

Лунна календарна прическа за март 2013 г. - благоприятни дни за прически

Ако обичате да се подстригвате често, вземете дните, когато луната расте и се намира в 1-во или 2-ро тримесечие. Това е подходящо за тези дами, които често обичат да променят прическите. Ако салонът на фризьорските салони искате да посетите възможно най-рядко, вземете дните, когато старее. На изгряващата луна короните на косата се укрепват. През март преходите на стилистите са най-благоприятни в края на месеца. Доверете се на експерименти с коса само на професионални фризьори, особено на изгряващата луна. През месец март луната расте от 12 март и само през последните три дни на март тя намалява. Кои отклонения през 2013 г. са популярни? Разбира се, много различно. При всички случаи дългите или къси прически трябва да се държат с вълнообразни и красиви къдрици. Можете да изрежете косата си без никакви препятствия до самото начало на април.

Лунен календар на допустимите отклонения за март 2013 г. - неблагоприятни дни за допустими отклонения

Обърнете внимание на новата луна - тя се провежда на 11 март през март. На новата луна несветената страна се обръща към земята, луната е невидима, с изключение на моменти на затъмнение. През март не се очаква затъмнение. По това време можете да актуализирате средата, да използвате нови възможности, да завършите старите случаи и да планирате нови. Състоянието на упадък е характерно за емоциите и жизнения потенциал. На този ден хората, предразположени към депресии, могат да почувстват тревожност и безпокойство. Не вземайте този ден и манипулиране на косата. Привеждане на прическата в по-подходящ момент, особено след като само няколко дни и до края на месеца можете да отрежете косата без никакви проблеми. Астрологическият ден се смята за неблагоприятен ден за подстригване, а 27 март е ден на пълнолуние. Внимателно за лечение на косата трябва да бъде 5 март - в деня на последното тримесечие.

Лъскане на календара за март 2013 г. - Заключение

Цялата луна минава през четири основни етапа. За лунния цикъл с продължителност 29.5 дни можете да различите нова луна, пълнолуние и последното тримесечие. Тези фази са забелязани от древни времена във всички лунни календари. От момента на новата луна настъпва първият лунен ден, а след това броят минава през дните. Всеки път, когато започва нова луна в новите знаци на Зодиака. Всички фази на Луната засягат състоянието на човека и природата. Дните на новата луна, пълната луна на първото и последното тримесечие отразяват интензивното взаимодействие на Слънцето и Луната. Тези дни не се препоръчва да се определят важни случаи, да се планират грандиозни проекти. За човек тези дни са по-малко благоприятни и изискват повече почивка. За да започнете бизнес е на развиващата се луна, и да завършите на затъмнението, но се опитайте да ги завършите към новата луна. Що се отнася до прическите и прическите - достатъчно е просто да проверите с лунния календар. Познавайки на какъв етап е Луната, можем да си представим как ще се държи прическата.

Share:
Comments