Лунен календар на допустимите отклонения за декември 2015 г.

Луната може да бъде символ на красота и развитие, топене и загуба на сила, всичко зависи от сцената. Според позицията на луната в небето се състои и лунния календар на прическите. Докато ярката и пълна топка се превръща в малък тесен полумесец, изчезва напълно и отново се прероди, се случват много събития. И всички те са свързани с различни енергии.

Интересно!

Какво трябва да знаете за растящата луна? Сякаш се усмихва, тя се наслаждава на окото и предполага, че започва времето за растеж и усъвършенстване. По това време трябва да планирате, да поставите цели, да започнете сложни случаи. Слушайте приятна тиха музика, отпуснете се и се вслушайте в себе си. Започвайки нов бизнес, не забравяйте да го направите за целия цикъл. За да постигнете целта, ще помогнете за доброто настроение, а добрата прическа вдъхва увереност. Особено на растящата луна, косата расте много добре.

Ще мине малко време, а залязващата луна ще замести растежния. И това означава, че идва времето на отслабване. По-добре е в този момент да не започвате нови неща, а да завършите това, което е започнало. Това е идеалният момент да премахнете лошите навици, да правите пролетно почистване или да завършите ремонта, да извършите енергично почистване на тялото, за да премахнете ненужната коса на тялото.

По отношение на прическите, това също е благоприятно време, особено ако имате нужда от ясна геометрична прическа, която запазва формата си за дълго време. И всичко, тъй като затъмняващата луна се характеризира с нисък растеж на косата. Сега е добре да се грижите за косата, като прилагате маски, балсами, билкови изплаквания. В последната година на декември ще се състои нова луна и пълнолуние на 12 и 26 декември.

Лунен календар на допустимите отклонения за декември 2015 г. - подреждане на косата

Zavivka неразпознаваем трансформира всяка жена. Как върви процесът? В началото на процедурата капитанът измива главата си и използва климатик. След това косата се изплаква и изсушава. Използва се спрей за оформяне, а вятърната коса на маншети, по-големи от къдриците, колкото по-лесно се превръща. При навити навивки, съставът се прилага за оформяне, а косата остава да изсъхне под капака.

Охладената коса постепенно се развива, макароните се отстраняват много добре и в посока на полагането на косата, изплетена с дълбок рядък гребен или гребен. Само за един час и половина до два часа ще се превърнете във въздушна къдрава красота. През декември 2015 г. най-добрите дати за вълна ще бъдат дните на Лео (1, 28.29), Дева (30.31,3,4), Водолей (15.16), Овен (19.20.21), Близнаци (23, 24,25), рак (27).

Q & A

Мога ли да направя косата ми и да оцвеся косата си в един ден? Косата може да бъде оцветена най-малко три дни след размахването. В рамките на един ден можете да направите кърлинг и рязане косата си във всякакъв ред.

Лъскане на календара за декември 2015 г. - оцветяване на косата

Днес е по-лесно просто да добавите подчертае към вашето изображение - просто просто пребоядисвайте косата си, а вашият живот ще стане по-разнообразен и интересен. Можете да покажете всички аспекти на темперамента, всякакви нюанси на настроението. Освен това, с професионални бои - това е истинско изкуство, съчетаващо таланта на майстора и съвременната технология.

Експериментирайте с външния си вид, променете изображението в най-благоприятните дни - през първата половина на месеца, под знаците на Дева Мария (3, 4), Скорпион и Стрелец (8-11).

Ново!

През този период е възможно да се осъществи "летливо" оцветяване, което действа само до следващото измиване. Факт е, че при тази процедура боята не прониква в кутикула, а обвивките филм лесно се разтварят с вода и се измиват в даден момент.

Устойчивото оцветяване за дълго време се изразходва за отглеждането на луната под знаците на Телец (21, 22), Козирог, Водолей (13,14,15).

Лунен календар на прилепите за декември 2015 г. - благоприятни дни за прическа

Късата прическа се вписва добре, прическата държи формата. Косата изглежда буйна, солидна, подчертава формата на лицето. Прическата изглежда добре на различни коси, независимо от текстурата и плътността, особено показана с тънка и отслабена коса.

Благоприятните дни през декември са 3, 4, 30,31 (Дева), 13,14 (Козирог), 15,16 (Водолей), 23,24,25 (Близнаци), Лео (28,29).

Лунен календар на допустимите отклонения за декември 2015 г. - неблагоприятни дни за допустими отклонения

През декември 2015 г. неблагоприятните дни са пълна луна и новолуние (12 и 26 декември), както и няколко неутрални дни под знака на Риби (13,14). Не поемайте рискове, наричайте себе си пърхот и губите енергия. По-добре е тези дни да се справят с косата лечение с маски.

Полезно!

Подхранваща маслена маска за всички видове коса. За 40 минути, 9 части морски зърнастец и 1 част растително масло, разтривайте корена на косата, затоплете я. Измийте с шампоан. За мазна коса добавете сок от половин парче лимон.

Декември 2015 г. - заключение

Грижата за косата не е трудна задача, тя отнема само време. Но ако правилно отделяте време, можете да ги подредите няколко пъти на ден. Например, ги гребете правилно поне за 5 минути, 5-7 минути, направете масаж на главата, а през нощта ги подредите и хранете с маска за 15-20 минути.

съвет

Бърза маска за горчица стимулира кръвообращението на подкожните области на главата, в резултат на което космените фоликули получават по-полезни микроелементи и кислород. Добър за растеж на косата. Разтваря се лъжица горчица в две или три супени лъжици кисело мляко и се нанася върху корените на косата за 15 минути. Ако усещането на парене се случи по-рано - промиване. Изплакнете без шампоан, като използвате само балсам за коса.

Използвайте балсами и балсами, а косата ви ще ви благодари, блестяща и блестяща със здравето. Бъдете красиви и лунния календар на прическите ще ви помогне!

Share:
Comments