Лъскане на календара за септември 2016 г. - благоприятни и

Човекът е част от поддувалното пространство, енергийният му потенциал започва да се увеличава от новата луна и достига максимално на пълнолуние. През този период външната проява на жизнената дейност на живите същества е най-активна. Например растенията бързо достигат до Слънцето и ускоряват растежа. С появата на пълнолунието започва да пада външната проява на енергията на организмите. През този период има вътрешно преразпределение на енергията в зависимост от външните промени. Растенията укрепват вътрешната структура на багажника и клоните, като се отделя специално внимание на кореновата система.

Космите ни също зависят от растежа и намаляването на луната - в интервала от новолуние до пълнолуние те растат по-бързо, с настъпващата луна - по-бавно. Тъй като през септември тези дни: Новолуние - 2 септември, Пълнолуние - 17 септември, по-добре е да расте коса през първата половина на месеца.

Лъскави календарни прически за септември 2016 г. - благоприятни дни за боядисване на косата

Естествените и естествени цветове винаги са модерна тенденция при вземането на фиби и боядисване на косата. Естественият ефект може да се постигне по няколко начина: устойчиви химически бои, тонери и естествени багрила. Меките естествени цветове акцентират върху вашия чар.

За оцветяване през септември е по-добре да използвате дните, когато знакът на Луната във Везни - 3, 4, 5, Близнаци - 21, 22, 23 и Дева - 1, 2, 28, 19. Сред разнообразието от цветове на естествената палитра може да се идентифицира кафяво, черно, червено и руса. Уникалният цвят е светло кафяв - той приляга почти на всеки тип лице. Кафявите нюанси обикновено омекотяват черти на лицето, така че шатените са склонни да изглеждат по-млади.

Червенокожи от природата, цвят на косата е по-рядко срещан, но тази сянка е на нивото на популярност в предстоящия сезон. Той ще даде образ на предизвикателна яркост, не се страхувайте да се откроявате от сивата тълпа! Дойа срамежлива по природа или онези, за които кариерата се нуждае да не се открояват, ще задоволят спокойните и заглушени нюанси на червеното: златна, слънчева и пенлива мед. Победителят от лунички червени тонове са повече от брюнетки, особено млади и млади жени.

Съвет: Как да боя тънка коса?

• За тънка коса не се препоръчва да избирате бяла боя - това ще създаде впечатление за още по-тънка коса. Също така не се препоръчва използването на тъмна боя, за да се предотврати появата на бяла кожа между нишките.

• За да създадете ефекта на насипната коса, можете да експериментирате с подчертаване.

Луксозните календарни прически за септември 2016 г. - благоприятни дни за престояване на косата

Летният огън беше заменен от топъл есенни дни. Косата вече не се подлага на постоянно изсъхване от слънчевите лъчи и лесно запазва вълната. С помощта на кърлинг желязо можете лесно и бързо да направите впечатляващо вълнообразно полагане. Този метод е чудесен за дълги и средни косми.

Съвет: Как да вентилираме правилно косата?

Разделете косата с гребен в шест секции, затегнете всяка от тях с клечка. Обърнете всяка секция в бобина с голям диаметър, като я държите в посока на косата надолу. За да се окажат перфектните вълни, затоплете добре топлината преди употреба, но не прегрявайте. След като навиете всички направления, наклонете главата си надолу, разклатете къдриците с ръцете си и след това я фиксирайте с лак, като ги повдигнете за по-голям обем.

Дали пермът в благоприятни дни, когато Луната в Близнаци - 21, 22, 23, а също и във Везни - 3, 4, 5, и къдриците ще бъдат великолепни и естествени. Проклятието на развиващата се Луна ще продължи повече - от 3 до 16 число.

Лъскане на календара за септември 2016 г. - благоприятни дни за коса

За да се даде обем на рядка и деликатна коса, просто трябва да изберете правилния тип на подстригване, дължината и да реши коя сянка на косата визуално ще ги направят по-обемисти. Има няколко подстригвания, които правят косата по-гъста на външен вид. Много известни личности също имат фина коса, но това не е забележимо поради правилно избрана прическа. Най-подходящата прическа за тънки нишки е боб и всички негови вариации. Той е непретенциозен в грижите, и стилът с него няма да отнеме много време.

Отидете на фризьора през септември на нарастващата луна - от 3-та до 16-та, така че косата да расте по-бързо. Луна в Лъв - 26, 27, Дева - 1, 2, 28, Везни - 3, 4, 5 - най-доброто време за модерна прическа.

Лъскави календарни прически за септември 2016 г. - неблагоприятни дни за рязане на коса

Не се препоръчва да посещавате фризьорския салон на Full Moon на 17-ия ден, New Moon на 2-ия ден и на 9ти, 15ти, 23 и 29 лунни дни, през септември това е 11, 17, 24, 30. Можете успешно да третирате косата!

Дебелините на мазнините изглеждат по-тънки, така че измийте косата си с подходящ шампоан. Специалните средства за грижа за фината коса създават защитен филм върху повърхността на всяка коса, който осигурява нейната защита и създава допълнителен обем. Най-лесният начин е да изплакнете косата след измиване с подкислена вода и оцет.

Лъскане на календара за септември 2016 г. - заключение

Как да създадете ефект на буйна коса на тънки нишки?

• По-добре е да изберете дължината на косата до раменете или по-къса.

• Идеални за тънка коса ще бъдат космите, като стълби, карета. Асиметрията в прическата винаги добавя обем.

• Нанесете терапевтични шампоани, подходящи за вашия тип коса.

• Избягвайте стилизиращи продукти, които правят косата лепкава и крехка.

• Изберете инструменти за съхранение с термостат.

И, разбира се, не забравяйте да използвате лунния календар на прическите!

Share:
Comments