Лъскане на календара за февруари 2017: благоприятни и

Косата ни реагира незабавно на всеки благоприятен или отрицателен ефект.

Въпреки това е много трудно да се възстанови здравето им след неправилна грижа или не във времето.

Поради това е необходимо не само внимателно да следите състоянието на косата, но също така и вземат под внимание и други фактори, които могат да повлияят на тяхното състояние.

Влиянието на лунните приливи и отливи върху красотата на пръстените се забелязва от хората от много дълго време. Ето защо опитни съвременни майстори препоръчват да направите прическа, постоянно къдрене, салон или домашно оцветяване не когато желаете, а в благоприятна от гледна точка на лунните дни.

Нарежете подрязаните къдрици на растящата луна, През февруари 2017 г. този период идва два пъти: от първия до деветия, луната продължава да расте, което започва през януари. В последните два дни на месеца нощната звезда отново започва да расте. Пълната луна идва на 10-и, а новата луна на 26 февруари.

Луксозни календарни прически за февруари 2017 г. - перманентна коса

Последната вълна дава идеален резултат, когато лунния диск е посетен от Дева Мария. Дните й са от 11 до 13 февруари. Отивайки до постоянната вълна в периода на лунната дева, определено ще получите зашеметяващ резултат (разбира се, разбира се). Съветите ще останат непокътнати, цветът на къдриците няма да изчезне, косата няма да започне да пада в греди.

Всички тези ужаси са съвсем реални, ако направите "хедж" в периода на власт над небесната светлина на Водолей, Риби, Рак, Скорпион.

Категорично не се препоръчва да правите следното през следващите февруарски дни:

• 24-го и 25-го (Водолей);

• с 25-го по 27-е (Рыбы);

• седмият, осмият (рак);

• седемнадесетият, осмият (Скорпион).

Съзвездието на лъва укрепва ефекта на вълната, следователно, на лунни дни, под влиянието на този зодиак, очакваният резултат ще бъде получен само от тези, които притежават тежка, естествено права, гъста коса. Леката, тънка, пореста коса се развива твърде много. Ако прекомерните къдрици не са онова, което очакваме, по-добре е да не се махате в "лъвския" период от 9 до 10 февруари.

съвет

Грижата за химически къдрената коса е специална. Първо, е необходимо да използвате климатик, в противен случай няма да можете да гребете косата си. На второ място, за да омекотите обемната къдрава коса, изплакнете я много добре със слаб разтвор на оцет (9% супена лъжица оцет на литър топла вода).

Луксозни календарни прически за февруари 2017 г. - оцветяване на косата

Багрилото лесно ще падне върху косата по време на растежа на луната, т.е. от първия до деветия, а след това на 27 и 28 февруари. Боядисани в този период, косата ще запази желания цвят за много дълго време: боята няма да се измие. Особено благоприятни дати от първия до третия февруари.

Оцветяването с естествени багрила през този период обещава да засили отношенията с колегите и ръководството, да даде доверие, да направи една жена фантастично привлекателна.

Астролозите обещават много интересни резултати, ако извършим оцветяването в определени дни на февруари:

• 8 февруари: ще привлече пари;

• Десета февруари: лесното оцветяване ще привлече късмет;

• Единадесети, дванадесети февруари: тъмният цвят ще ви спаси от бедите;

• На тринадесети февруари можеш да си нарисуваш по-светъл или червеникав цвят, за да сключиш мир с близките си;

• осемнадесети февруари: привличане на подходящите хора;

На 24-ия ден той ще събере пари и ще укрепи здравето си.

Тринадесетият лунен ден е много неблагоприятен за оцветяване, През 2017 г. това е 8 февруари. Не е желателно да се рисува на седемнадесета, 22-та, 26-та. Това може да окаже неблагоприятно въздействие върху бизнес и личните отношения, да унищожи положителната енергия. 28 февруари - неутрален ден свърши.

Луксозни календарни приходи за февруари 2017 г. - благоприятни дни за прически

Светлината или кардиналната прическа на растящата луна е благоприятна за растежа на косата и за неправилната коса - за да ги подсили. Февруарската луна от 2017 г. расте през първите девет дни на месеца и последните две. Особено благоприятно за състоянието на прическата за коса от трети до пети февруари.

Благоприятно влияние върху състоянието на косата и успешните прически, извършени по време на престоя на Луната в Телец, Козирог, Дева.

За февруари 2017 г. това са следните дни:

• третият, четвъртият (Телец);

• 22-е и 23-е (Козерог);

• с 11-го по 13-е (Дева).

Косата, подрязана тези дни, ще стане силна, послушна. Добро влияние върху състоянието на подрязаните брави Близнаци (Февруари 5,6), Везни (14 февруари 15,15).

съвет

Астролозите препоръчват да расте коса за половин година, за да ги намали на нарастващата луна в периода на влияние на съзвездието на Дева. Бравите растат бързо, изпълнени със сила и здраво сияние.

Лъскане на календара за февруари 2017 г. - неблагоприятни дни за прически

В снежната, мъртва февруари има доста негативни дни за прически. По-точно той е само един: на 10 февруари. Обрязването на косата в това нежно за тях е изпълнено с депресия. Неутралните дни са на 22 и 26 февруари.

Освен това, не се препоръчва да бъде нарязан, ако Луната се управлява от Скорпион, Овен и Водолей.

През 2017 г. тези периоди падат в такива дни:

• 17, 18 февруари (Скорпион);

• 1, 2 февруари (Овен);

• 24, 25 февруари (Водолей).

Въпреки това, растящата луна в началото на месеца изглажда отрицателното въздействие на Овен, така че не бива да се притеснявате за евентуален неуспех. Просто трябва да се погрижите да не изстивате. Понастоящем имунитетът намалява, така че не прекалявайте.

Косата има огромна енергия. Не случайно в Русия всичко, свързано с тази страна на живота, беше строго регламентирано, Изрязването на косата се счита за отхвърляне на божествената защита, загуба на връзка със света на чистата енергия и също така мощен начин за пълна промяна на обикновения живот или за отстраняване на болестта.

Използвайки удобен календар, подтикнат от древната луна, съвременните жени могат да управляват енергията си, да лекуват косата, да регулират растежа и здравето си.

Share:
Comments