Лъскане на календара за февруари 2016 г. - благоприятни и

Няколко удара в една прическа са в състояние да трансформира всяка жена, не е напразно тази опростеност да властва в модата днес. Но никога тази "простота" не беше толкова сложна! В края на краищата само истинската красота знае колко е трудно да направят косата й естествена, а косата й е подходяща за типа човек, цвета на кожата й и дори любимите й дрехи.

Февруари 2016 е подходящо време за укрепване на собственото си здраве, физически упражнения, повишаване на духовното ниво и, разбира се, посещение на салона за красота.

Че резултатът от посещението на фризьорския салон със сигурност сте доволни, трябва да имате предвид някои фактори, сред които мястото му е заето и изборът на подходяща дата за създаване на прическа. И лунния календар в това ще помогне! През февруари пълната луна и новата луна ще се проведат на 23-и и 8-и дати, което означава, че в средата на месеца косата ще расте по-добре.

Лъскави календарни прически за февруари 2016 г. - благоприятни дни за боядисване на косата

Понякога косата има несравним външен вид - изпълнен с блясък и жизненост, а цветът остава светъл и наситен по-дълго от обикновено. Понякога - цветът бързо избледнява, избледнява, структурата на косата се влошава. Каква е причината за тази разлика?

Научни факти

Само два пигмента определят цвета на косата - евмеланин и фемомеланин. Първата е тъмна и гранулирана, а втората - малко червеникава. Естественият цвят на косата зависи от това коя пимент се синтезира в организма в по-голяма степен. Боядисана коса, се получава малко червеникава сянка с преобладаващата синтеза на феномеланин, в друг случай се получава тъмен цвят. Светлосиви и пепелни тонове се образуват с малко производство на меланин. Ако в този случай има много малко фемомеланин - човек става собственик на светло сиви или пепелни тонове.

Тези свойства се използват от производителите на изкуствени бои за коса, които регулират съдържанието на пигменти в тях. Но резултатът може да бъде под въпрос, ако денят беше избран за рисуване! Чрез избора на дата за промяна на цвета на косата се препоръчва да се подхожда толкова внимателно, колкото за избора на деня за прическата, особено след като резултатът от боядисването ще се запази на косата за няколко седмици или месеци.

За оцветяване през февруари най-благоприятни са дните, когато Луната е в съзвездието Дева, Раков, Козирог. През февруари 2016 г., този 22 (от 19.00), 23 и 24 от броя. След боядисване върху развиващата се луна, косата ми ще издържи повече за насищане на цветовете. През февруари това е 9-13, 15-17, 22 числа.

Лъскави календарни прически за февруари 2016 г.: Благоприятни дни за престояване на косата

Красиви еластични къдрици или романтични вълни винаги са били и остават на мода. Такава прическа може да се направи независимо у дома, като се използват прости адаптации.

Тайните на красивите къдрици:

• За косата около дължината на рамото и по-надолу е подходяща "къдрица". Слоевете трябва да бъдат плетени в малки усукани пигтета, а краищата трябва да бъдат обърнати към калерчето.

• При дълга коса, спираловидно къдряне ще се справи добре. Малки спирали, които не се преплитат един с друг, се огъват в пръстени.

• Можете да използвате щипка за коса, за да създадете естествен вълнов ефект с леки къдрици.

• За да се получат къдрици с различни размери, се използва двойна химия с помощта на втора бобина. С такова огъване, нишки се вземат на части. Първо, в кутията има една калерка, а втората част е усукана.

• Ударът "на фурната" е чудесен за средна коса, не само за раменете. Този метод дава ефект на естествени къдрици.

Най-благоприятните дни за вълна през февруари 2016 г. са 20, 22-24 числа.

Лъскане на календара за февруари 2016 г. - благоприятни дни за коса

Съзвездието на зодиака оказва голямо влияние върху растежа на косата, външния вид и структурата им. Посещението на фризьора на растящата луна ще допринесе за бързия растеж на косата след прически. Влияние върху корените, подсилване на косата и подсилване на косата, предотвратяване на загубата на коса ще помогне на прическата на изгряващата луна.

съвет

Какви прически днес са в тенденцията? Няма никакво съмнение, че класическият ясен кере, размазан гръндж, къси прически с алтернативен дълъг взрив, който спретнато се поставя върху лицето, остават популярни.

Побързайте до салона на фризьор или до домашния си господар във време, когато луната е в Лъв, Дева и Везни. Косата е по-малко разделена, расте бързо, укрепва, подобрява структурата си.

През февруари 2016 г. най-благоприятните дни за прическа са 20, 22-24, 26 на ден. Благоприятни дни с нарастващата луна - 9-13, 15-17 номера.

Лъскане на календара за февруари 2016 г. - неблагоприятни дни за рязане на косата

Неблагоприятни дни за прически са дните на Пълнолуние, New Moons (23, 8).

До нежеланите дни за промяна на прическата също са включени дните на затъмнения: лунни или слънчеви. Освен това денят от седмицата, който е неподходящ за манипулиране на косата, е неделя.

През февруари 2016 г. не се препоръчва да направите прическа 1, 7, 14, 16, 17 (преди обяд), 21, 23, 28 от датата.

Това е интересно:

В Русия, вместо шампоани, те използват луга. За подготовката му са избрани само естествени съставки: коприва, дървена пепел, лайка и отвара от луковицата. Такъв инструмент не само осигурява чистотата на косата, но и ги укрепва, а също така дава блясък. За измиване на косата се използваха преварена вода, защото ги почистваше по-добре. Най-честата коса беше коса. Тя се въртеше възможно най-ниско към шията и можеше да се състои от четири или повече нишки. Облеклата е украсена с различни атрибути: панделки, цветя, мъниста и дори перли.

Заключение:

Февруари подчертава и много работа е известна на много хора. Често в този момент започваме да страдаме от безсъние. Всички тези фактори само развалят косата. Междувременно, през февруари те, както никога досега, изискват презареждане, специални грижи и внимание. Нека вашата диета да съдържа повече храни с високо съдържание на витамини А и Е. Поддържайте се с добър комплекс от мултивитамини и косата ви ще стане много по-лесно. И, разбира се, отидете на фризьор!

След като прочетете лунния календар за февруари 2016 г., можете безопасно да зададете дата за творческа среща с капитана. Избирането на подходящата дата за подобряване на прическата и прическата ви като цяло ще ви помогне да останете винаги стилни и модерни.

Share:
Comments